Intra in recovery mode si dai verifiy disk iar dupa repair disk daca nu gaseste nimic.
De ce nu incerci sa folosesti autocad portat pe mac cu programe gen wine sau cyder ?
Intra in recovery mode si dai verifiy disk iar dupa repair disk daca nu gaseste nimic.
De ce nu incerci sa folosesti autocad portat pe mac cu programe gen wine sau cyder ?
Tu la ce te referi ? Pentru ce sa intru in recovery mode ?
Prefer sa folosesc ce am eu deja (cumparat) si am doar versiunea de Windows. Oricum, nu este singurul program de care am nevoie si am nevoie de windows.
Ah , nu am inteles eu bine intrebareaStiu ca avem si eu problema asta tot pe un MBP de 13 inch si am rezolvato doar dupa ce am instalat rEFIt
(Chestia e ca m-am jucat prin el si am scos super drive-ul si l-am inlocuit cu SSD+HDD )
rEFIt - An EFI Boot Menu and Toolkit , acuma nu iti zic sa te apuci singur sa modifici efi.Parca aveai un prieten la iStyle sau ceva de genul , roaga-l sa te ajute.
Inainte sa se intample asta statea cumva mult la "black screen" cand clipeste - ( nu stiu cum se numeste ) adica exact inainte sa inceapa sa buteze windows-ul ?
L.E : Cand apesi option imediat dupa ce il deschizi apare partitia de la windows ?
NU stiu daca ma ajuta programelu asta cu ce am eu nevoie.
Nu am nevoie de un ecran de boot. Nu mi-e greu sa intru in windows din mac. Ma intereseaza daca pot sa am hdd-ul partitionat in 2 sau mai multe + windows cu partitia lui, sau nu.
In momentul in care am instalat windows-ul, nu m-a lasat sa fac nimic pana nu am ramas cu o singura partitie.
Referitor la LE-ul tau, nu, nu apare partitia de la windows. Desi aparea cand aveam o singura partitie in Mac, nu 2.
Ma gandesc sa nu fie o problema cu litera partitiilor, astfel incat eu cand am refacut partitia 2 in Mac OS, sa nu mai recunoasca aceeasi litera pentru partitia cu windows.
Guys ce pret ok ar fi pentru Laptop Apple MacBook Pro 15" cu procesor Intel� CoreTM i7 2.40GHz, Retina Display, 8GB, SSD 256GB, GeForce GT 650M 1GB - eMAG.ro in stare impecabila ( are cateva luni ) ?
Parerea mea, mai ales ca mai are si garantie, 10000 ron. Dar cred ca e cam greu sa gasesti cumparator care sa dea atatia bani pe ceva SH, chiar daca e putin folosit. Bafta la vanzare.
Nu m-am gandit sa il vand acuma , sa stiu pretul pentru mai incoloDeocamdata isi face treaba cu brio ( ca si orice mac de altfel
)
Free, limited:
https://www.paddle.com/bundle/the-pa...reebie-bundle/
Tu l-ai luat ? Eu nu reusesc. Am pus si mail-u, am dat si follow, am dat tot ce e acolo si tot nu face nimic cand dau pe el...
Da l-am luat. Intai iti faci cont, dureaza cateva secunde, si apoi doar dai like sau tweet la pagina, si bagi acolo in dreapta adresa de mail a contului.
Am reusit doar din Safari. Din Chrome nu am reusit, desi am incercat de vreo 7-8 ori. Oricum, sunt dezamagit. Credeam/speram sa fie aplicatii din appstore, ca asa nu o sa-mi pastrez nicaieri kit-urile fiecaruia.
Salutare, imi poate spune cineva cum pot rezolva urmatoarea problema:
Am luat un macbook SH si i-am formatat hdd-ul si acum cand aleg sa reinstalez OS-ul din meniul command+r imi spune ca nu am cumparat OS Lion si nu il poate instala..
Pai atunci trebuia sa iti pregatesti un stick cu OS X inainte sa formatezi HDD-ul. Intra de pe alt Mac pe Appstore, downloadeaza OS X, pune-l pe un stick cu Unibeast (e cel mai rapid si simplu) si apoi reinstalezi pe laptopul tau.
Pai intri pe Store cu contul tau, il cumperi ca e doar 20$ si il ai pe veci. Chiar nu stiu daca merge de pe un PC, nu am incercat asta, dar mai mult ca sigur e vreo metoda. Google it, eu asta nu stiu.
First, daca ai windows acasa si nu alt mac, faci ca in clipul de mai jos:
Apoi, daca totul este ok, downloadezi Maveriks (il poti lua de pe torenti mult mai repede, este free oricum), si urmezii pasii:
UniBeast: Install OS X Mavericks on Any Supported Intel-based PC - tonymacx86.com
Iti trebuie stick de 8gb. Daca faci totul cu atentie, nu o sa ai nici o problema![]()
Uit deseori sa dau Shut Down la MacBook. Cateodata sta chiar si cate doua zile in Sleep Mode. Ii face acest lucru vreun rau bateriei ?
Bookmarks