Sa vedem daca primeste cineva de aici mail de la Apple cu beta-ul![]()
Eu m-am inscris din primele 10 min la beta , banuiesc ca o sa prind loc si nu vor da codurile random.
Ceva impresii? Ca astia vad ca sunt zgarciti rau cu detaliile: OS X Yosemite Beta: First Impressions, Installation Tips, Known Issues, and Bug Fixes - Mac Rumors![]()
Cum naiba au acordat alea ? Eu m-am inscris in prima jumatate de ora (daca nu chiar primele 10-15 minute) si tot nu am primit nimic.
Cum se procedeaza ? Se face update peste ce aveati ? E un fresh install ? Se poate instala pe alta partitie sau pe VM ?
Are erori ?
Nu vin pe mail neaparat. Te duci aici:
https://appleseed.apple.com/sp/betaprogram
Dai sign in, apoi Get Yosemite de acolo din dreapta sus, si din scroll putin mai jos o sa ai agree and click download. O sa primesti un cod pe care dai click si automat isi face redeem in Appstore.
Thnx to Trefla![]()
Thanks de idee. Incerc diseara acasa. Si cum se procedeaza ? Se face update ? Se poate reveni la actuala versiune ? Sunt incompatibilitati ?
Descarci installerul , dai click pe el , alegi partitia , apesi ok , te duci sa bei o cafea sau sa fumezi o tigare si voila , ai yosemite![]()
Nu pierzi niciun fisier , o sa faca niste teste singur si iti spune daca sunt incompatibilitati cu unele programe desi mie mi-a zis ca istat menus nu este compatibil dar merge foarte bine pe yosemite.
Si ai cum sa revii la actuala versiune, daca nu sunt multumit sau am prea multe erori ?
Inainte de install iti faci un back-up cu Carbon Copy Cloner, si daca nu-ti convine ceva ai cum sa revii la mavericks.
Sau Back-up cu Time Machine. Si daca nu prinzi loc in Beta si il dai jos de pe torrent ce are?
PS: Am dat click pe linkul cu beta, autentificat, dat accept la vreo doua magarii si gata downloadeaza, 20 de secunde a durat tot procesul.
Upgrade-uri noi, 16GB RAM a devenit standard la 15". Awesome!
Pacat ca nu exista posibilitatea de upgrade la 32GB.
Apple Launches Retina MacBook Pros with Faster Haswell Processors, More RAM Standard - Mac Rumors
Pacat ca Broadwell nu vine pana la anu'. In orice caz, anul asta au facut update la MacBook Air, MacBook Pro, a iesit un iMac nou, Mac Mini cred ca a fost scos din ecuatie... Ceea ce ma face sa cred ca nu va fi mare lucru de prezentat la evenimentul din octombrie, separat de faptul ca vor da drumul la Yosemite. Cine stie, poate chiar iese iWatch-ul anul asta.
Se zvoneste un Pro de 12" cu design nou, extrem de subtire, retina, etc.
Eu ma bucur de bump-ul la 16GB, pacat ca nu e si la 13", ala fiind modelul care ma intereseaza pe mine.
Bookmarks