Ce gen de jocuri iți plac?
Hitman Absolution , Borderlands 2 , Dead Island , Tomb Raider , Metro Last Night , The Stanley Parable.
Cateva exemple , in ultimii ani a crescut libraria de jocuri de pe OS X foarte mult![]()
Și toate jocurile Valve: Team Fortress 2, Half Life/HL2, Portal 1/2.
Poți incerca și Heartstone (e gratis). Deasemenea poți să cauti și pe App Store la top games sau ceva de genu'.
Am (re)descoperit ieri The Wolf Among Us, care jucat la rezolutia nativa iMac arata de iti pica maselele pe jos si nu le mai gasesti.
Pe PC la 1080p pe monitorul meu ieftin arata ca un joc normal.
Un exemplu din asta cautam.![]()
Incearca si The Walking Dead (tot de la telltale games care au facut The Wolf Among Us) daca nu l-ai incercat si pe asta. O sa-ti placa la nebunie.
Pai daca tu cauti grafica nu mai pierde vremea cu joculetele astea, baga un Last Light. Merge foarte bine pe OSX doar ca nu poti modifica prea multe chestii vizuale. Ai doar un slider pentru calitatea generala.
Pentru cei cu Apple tv:
AirBrowser - Desktop browser for your Apple TV
M-am straduit sa lucrez doar cu Safari ... dar e SUPER INCET. Ce naiba merge asa prost. Chiar am vrut sa iubesc browserul asta, dar nu merge cum trebuie.
Il compar cu Chrome, care e racheta pe langa el.
Am pus-o de pe tapatalk... Oricum este vorba de asta: http://i.imgur.com/UqVBnuh.jpg Nu e super hi-res insa e mai bine decat nimic![]()
Sunt curios daca upgrade-ul de la Mavericks o sa fie iarasi gratuit.
Dar ati vazut 8-ul ala in spate, nu?
In mod clar ala este. Au introdus interfata flat. Au facut Notification Center transparent (nu-ti va mai muta ecranu in stanga cand il activezi) si au introdus Control Center in partea stanga (tot transparent). Nu cred ca vor fi multe alte imbunatatiri, inafara de overall look de iOS 7/8.
Bookmarks