Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 34 of 59 FirstFirst ... 24 32 33 34 35 36 44 ... LastLast
Results 661 to 680 of 1179

Thread: Clubul Apple Mac & macOS

1. #661 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Eu am marit rezolutia si am destul spatiu

2. #662 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Pai din cate stiu mai mult de 1440x900 nu o poti mari. Sau gresesc cumva?

3. #663 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Parca 1680 x 1050, verific cand ajung acasa. Eu il tin pe la mijloc, rezolutia maxima ma oboseste ingrozitor.

4. #664 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Quote Originally Posted by naz View Post
    Da, numai 1080p... 4K nu am incercat. BTW... MBP 13" are Iris, iar cel de 15" are Iris Pro. Desi nu cred ca e mare diferenta intre cele doua
    Nu e chiar mica , e aproape de doua mai performanta Iris Pro

5. #665 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Oare sunt singurul pe care il deranjeaza bulinele de sub iconite in Yosemite? Chiar ma streseaza.
    Attached Images Attached Images captura-de-ecran-din-2014.08.30-la-22.42.40.png

6. #666 SP
    Member dtancu's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Oare sunt singurul pe care il deranjeaza bulinele de sub iconite in Yosemite? Chiar ma streseaza.
    Nu ma deranjează dar pentru mine nu își mai au utilitatea din Mavericks fiindca nu mai sunt atat de vizibile. Rostul lor era sa vezi ce aplicații sunt deschise, acum daca nu sunt atent nici nu imi dau seama.
    Stilul asta minimalist are si dezavantaje.

7. #667 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Shovel Knight is a fantastic game -- we can't stress that enough -- so if you haven't played this high-class retro throwback yet, fix that as soon as possible. But maybe you don't own a Wii U or 3DS or even a Windows PC. What about Mac users? Well, good news! Just before the weekend officially kicked off, developer Yacht Club Games announced that the Mac version was now available! Head on over to the Steam page to start digging up adventure.

8. #668 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Cand ar trebui sa se lanseze Yosemite? Nu era vorba ca odata cu iOS 8?

9. #669 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Se spune ca in late October. Mai avem putin de asteptat

10. #670 SP
    Doar acum am observat ca pe ios 8 am dictation in limba romana si merge perfect. In schimb in Mac OS nu gasesc. Oare va fi in Yosemite? Puteti testa cumva cei care aveti beta?

11. #671 SP
    Va recomand jocul ENDLESS LEGEND pentru Mac. E Civilization 5 la puterea a 2-a.
    Puteti sa il luati ieftin de aici pentru Steam: Endless Legend Classic Pack Steam Gift - Endless Legend

Review aici: Endless Legend Review - IGN
    Attached Images Attached Images endless_legend_-_battle_deployment_2.jpg

12. #672 SP
    Member Hansel31's Avatar
    imi spune si mie cineva daca apple cinema display si apple thunderbolt display au rezolutia 1080p?

13. #673 SP
    Metal Gear Rising - Revengeance a aparut si pentru Mac OS. Bestial jocul.

14. #674 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Guys, din cei care aveti Macbook-uri, voi inchideti laptopurile ? Sau le lasati doar cu lid-ul jos ?

Eu am obiceiul sa-l inchid peste noapte/zi cand nu stau acasa, dar am observat cand l-am uitat deschis, dar cu lid-ul jos, peste noapte si peste ziua urmatoare, ca s-a pierdut doar 2% baterie si a fost totul instant, fara niciun timp de incarcare.

15. #675 SP
    Member Hitman's Avatar
    Eu m-am invatat sa il inchid, dar nici standby-ul nu cred ca il deranjeaza prea tare.

16. #676 SP
    Member iliedobre's Avatar
    Nu il inchid niciodata.

17. #677 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Mai intrebase cineva ceva similar nu de mult:

Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Nu cred, eu nu l-am mai oprit de cel putin o luna si il iau la scoala in geanta fara sa il inchid. Il mai pun seara la incarcat, dar nu il opresc aproape niciodata. Asa il folosesc de peste 6 luni si bateria tocmai ca s-a imbunatatit dupa Mavericks.

Si oricum, dupa ce revii nu cred ca pierzi vreun procent din bateria, poate 1-2%.

LE: De cand am facut update la Mavericks nu l-am mai oprit.
    De vreo saptamana am unul nou si inca nu l-am inchis

18. #678 SP
    Member Hansel31's Avatar
    eu nici imacul nu il inchid, in standy mode consuma foarte foarte putin

19. #679 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Uptime de 92 days deci nu.

Doar daca e nevoie de rr la un update mai important.

20. #680 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Obisnuiam sa inchid Air-ul, dar de cand mi-am luat Pro, mi-am dat seama ca nu are rost. Il am de o luna si l-am inchis de doua ori - nici acum nu imi dau seama de ce.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 34 of 59 FirstFirst ... 24 32 33 34 35 36 44 ... LastLast