Am fost la un pas de achizitionarea noului Ipad si tocmai de la emag. Am avut inspiratia de a citi topicul acesta de la inceput pana la sfarsit chiar inainte de a plasa comanda si ma bucur ca am facut asta
Am vazut toate problemele de care v-ati lovit si mai ales defectele prezentate de catre MonkY. Cu ocazia aceasta mii de multumiri!
Asadar nu voi mai achizitiona jucaria nici de la emag si nici de la altex(era a 2a varianta) si voi merge pe iStyle sau noumax.
Am vazut ca nu au fost probleme pana acum la iStyle si as merge pe varianta aceasta, in schimb problema mea este ca sunt din Oradea si nu au magazin fizic nici cei de la istyle si nici cei de la noumax.
Ma gandesc sa-l iau online de la unul dintre cele 2 magazine mentionate mai sus si as vrea sa stiu parerea voastra.
Citisem undeva recomandarea lui MonkY de a nu-l cumpara prin curier, dar avand in vedere ca nu am alta posibilitate in Oradea, ce imi recomandati?
Sa incerc totusi sa ma duc in altex/mediagalaxy si in caz de ceva probleme sa ajung sa ma cert cu ei ca sa mi-l schimbe sau sa il cumpar online de la istyle/noumax mergand pe faptul ca sunt de incredere si nu voi avea probleme ?
Bookmarks