Lol normal ca știu da numai ca nu scrie nicăieri 4g plus ca e prima mea tabela pe cutie scrie da pe iPad scrie pe spate doar 32g da acum am vazut ca am si GPS si doar la 3G si 4g are
Lol normal ca știu da numai ca nu scrie nicăieri 4g plus ca e prima mea tabela pe cutie scrie da pe iPad scrie pe spate doar 32g da acum am vazut ca am si GPS si doar la 3G si 4g are
Come on guys... cum Dzeu sa spuneti ca nu stiti de care e. Mai ales ca difera atat de mult cele 2 optiuni. Variantele 3G (4G mai nou) de iPad au ditamai spatiul pentru antena in partea de sus (spate). Banda aceea neagra, ca sa fiu mai exact. Daca are banda neagra este 3G/4G. Automat are si sim card. Si optiunea in Settings de Carrier/Cellular Data. Daca nu are... nu e
Btw, super discount la A Bard's Tale (de la 5.99 USD la 1.99 USD)... cu suport de Retina si cele 2 episoade disponibile (3 e pe drum)![]()
As avea si eu o �ntrebare tot ce găsesc pe cont US găsesc si pe ro si uk? Ca, acum 1sapt c�nd am fost la mediagalaxy am găsit aplicația pokerstars si acu c�nd am căutat-o pe cont de US nu o găsesc![]()
99% gasesti. Sunt unele aplicatii care sunt specifice anumitor store-uri. Unele nu gasesti peste tot. Daca vrei Pokerstars mi se pare ca il poti lua doar de pe Store-ul UK.
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Aha ms mult acu imi fac cont si pe uk
---------- Post added 31-03-2012 at 01:23 PM ----------
Am făcut cont pe uk lam descarcat si c�nd intru sa joi nu mă lăsa sa fac cont si zice ca nu e valabil pe tara noastră![]()
Stiu ca ati mai vorbit pe aici despre asta, dar va rog pe cei care au trecut de la ipad 2 la ipad 3 sa mai dati cateva detalii legate de temperatura si durata bateriei in diverse situatii, avand in vedere ca ati apucat sa o "butonati" mai mult timp.
Multumesc!
Temperatura nu afecteaza cu nimic, fix 0. Am jucat Shadowgun, Drag Racing, Real Racing 2 HD si un pic de Infinity Blade 2 in decurs de cateva ore si s-a incalzit ceva in spate, atat. Nici pe departe sa arda si sa nu-l mai poti tine in mana, povesti. Bateria ma tine de dimineata pana seara lejer cu toate functiile pe care le are ON, navigat pe 3G si fara sa-l menajez. Stau zilnic pe el. Nu e o problema in privinta bateriei sau a temperaturii.
Iata si o comparatie daca esti indecis: http://www.youtube.com/watch?v=PbZsc...yer_embedded#!
Trebuie sa iti faci un VPN pe care il activezi si vei putea folosi aplicatia. Cauta pe google cum sa faci un VPN.
Arata bine, dar sper ca ramane asa la faza de concept. Nu de altceva, dar la cat de lucios e... e bun de pus in rama. Ca altfel e fingerprint, scratches & dust magnet.
Amsterdam, de ce nu citesti posturile din urma? Unii dintre noi chiar ne-am chinuit sa facem teste si sa postam despre temperatura, charging time si toate cele...
Puteti urmari un mic video si descriere aici: The Drone un controler pentru tablete si smartphone-uri � Life4Gadgets
Ma poate ajuta cineva cu cateva informatii despre accesoriile si preturile acestora pt noul iPad ?
- Cum gasesc un smart cover compatibil(am citit ca unele nu ar merge) ? Este acesta suficient pentru protectia iPad-ului ? Un link cu un pret bun sau o sugestie de unde ati cumparat voi nu strica.
- Pot conecta iPad-ul la TV prin HDMI la un cost decent ? Am vazut variante relativ scumpe, undeva la 200 lei(si, oarecum abatandu-ne de la subiect, ruleaza full hd-uri/mkv-uri fara probleme?)
- Se poate conecta extra storage daca ma hotarasc ca nu imi ajunge memoria interna ? Pret ?
- Ar mai fi alte lucruri importante in afara unei huse pe care ar trebui sa le iau in calcul ? Nu as vrea sa imi dea gaura in buget iPad-ul, dar in aceeasi masura, nici sa imi bat joc de el.
1. Simplu, mergi la MediaGalaxy sau Flanco si daca au smartcover-uri pe stoc mai mult ca sigur sunt modele noi si sunt compatibile cu noul iPad. Pret? 179ron pt cel de poliuretan, eu zic ca e ok. Cel de piele e peste 300 ron.
2. Poti, 179ron cu Apple Digital AV Adapter de aici: http://www.istyle.ro/i_category.php?id=9603 daca mai cauti poate gasesti si mai ieftin. iPad 3, ca si generatia a 2-a, ruleaza filme mkv cu aplicatii cumparate din AppStore gen Goodplayer sau AVPlayerHD. Doar sa ai grija sa nu fie bitrate-ul prea mare ca mi se pare ca nu duce mai mult de 5Mbps.
3. Nu poti, doar daca mai iei un adaptor gen cel HDMI prin care sa poti lega un sdcard la tableta sau memory stick, insa e ceva temporar, nu o sa stai cu un cablu conectat la tableta tot timpul. Cel mai bine iti iei modelul de 64GB si iti ajunge.
4. Eu zic ca un smartcover ajunge. Spatele e din aluminiu si nu se zgarie asa usor, acuma depinde si cum il folosesti. Vezi cateva pagini mai in spate ca a postat Monky niste link-uri cu ce foloseste el fata-spate. Alegi.
Sent from my iPad using Tapatalk HD
As mai avea o nelamurire. In principiu, as putea sa achizitionez iPad-ul fie de la noi, fie din Canada. Acum, diferentele de pret sunt clare si le cunoastem cu totii. Ceea ce n-am inteles eu, este cum poti beneficia de garantie.
Din cate imi amintesc, stiu ca multi dintre voi ati mentionat de posibilitatea de a merge la service autorizat Apple in cazul in care se petrece ceva, dar, de exemplu, acesta acopera si deficientele semnalate de MonkY in paginile trecute ? (led-urile acelea vizibile, faptul ca display-ul este ceva cam warm etc) Care ar fi avantajele cumpararii produsului din Romania ?
Legat de post-ul meu anterior, poti pune fara probleme filmulete si mkv-uri din calculator via iTunes ? Stiam ca sunt ceva restrictii in ceea ce priveste Apple.
Daca-l cumperi din RO, beneficiezi de garantie 2 ani (conform legii din RO). Daca-l cumperi din afara, doar 1 an, garantia internationala Apple.
Daca il cumperi din Canada si ai problema avuta de MonkY, te poti duce fara probleme la iStyle/Noumax cu iPad-ul, le prezinti problema si se va rezolva. Sunt oameni seriosi.
1. Dupa parerea mea, smart coverul nu e suficient pt. protectie... si e mai mult o fitza (cu magnet). Spatele nu-l protejeaza, ecranul nu-l protejeaza suficient (poate sari oricand, magnetii nu sunt chiar atat de puternici), prinde o groaza de praf (mai mult stai sa stergi ecranul din cauza lui). Si costa mult. Mult prea mult pt. ce e.
2. Asa sunt produsele Apple, pt. ca-s mai ok calitativ. O chinezarie poti sa gasesti pe la 100 RON (ma refer la HDMI adapter). Mai bine investesti intr-un Apple TV si playezi via wireless. Eu cu HDMI-ul nu m-am inteles deloc (imagineaza-ti ca ai un portabil legat la un cablu - meh).
3. Se poate conecta extra storage. 500GB via GoFlex Satellite Wireless | Seagate sunt suficienti? Tine bateria 7 ore si nici nu stai cu cabluri. Altfel, poti cumpara camera connection kit (pt. usb si carduri SD). Atentie insa, majoritatea USB-urilor nu-ti vor fi citite (cer prea mult curent).
4. In caz ca folosesti, ar fi bine sa-ti iei un Bamboo pen, Pogo stick sau ceva pt. desen. Pentru protectia ecranului, unii folosesc folie (eu nu le suport, si ca dovada ca se poate si fara, si iPad1 si iPad2 sunt si in ziua de azi fara niciun fel de zgarietura). Daca vrei sa-l folosesti precum laptop, exista tot felul de case-uri care contin si tastatura. In rest... e software![]()
Sa stii ca atat emag cat si istyle mi-au facut garantiile cu 1 an. Atat ofera Apple. Cine da 2 ani, o face pt. conformitate, dar ma indoiesc ca-ti vor repara ceva la el in caz ca. Asa a fost si iPad 2-ul si 1...
Apple are garantie internationala... si istyle si noumax acopera chestia asta. Insa ar fi bine sa le dai un telefon sa intrebi, pt. ca Dzeu stie ce exceptie poate fi Canada. Mai bine sa fii sigur.
Avantajul de a lua de la noi este faptul ca ti-l ridici tu cu manutele tale, il verifici si schimbi pe loc in caz ca. In plus, diferenta de pret nici nu este atat de mare (ba acum ca este pret oficial, cu tot cu transport si vama, cred ca iese mai scump de-afara). Asta tinand cont ca la noi este inclus in pret si TVA-ul de 24%.
Momentan poti cu diverse playere... sau poti cu diverse media servere pe PC. Cand va veni si jailbreak-ul, vei putea rula orice film (aproape orice format posibil) via XBMC. Legat de ce spunea mark, eu pe iPad2 am testat si mkv-uri de bandwith imens... si n-au fost probleme.
---------- Post added 01-04-2012 at 03:48 PM ----------
Ah, si mai am un argument legat de avantajul de a-l cumpara de la noi, cu manutele tale (nu prin curier). Eu am luat un iPod Touch (ultima generatie, cel cu Retina), care dupa ce l-am desigilat, am ramas socat sa vad o zgarietura imensa pe tot spatele. Nici daca vroiam nu puteam sa-i fac o astfel de zgarietura (foarte adanca). Iti dai seama, daca ai lua asa ceva din Canada si te-ai duce la noi sa ti-l schimbe... nu se va intampla asa ceva, pentru ca nu ai cum sa demonstrezi ca asa a venit si nu e facuta de tine zgarietura respectiva. Ma gandesc ca acelasi lucru se poate intampla daca vine cu ecranul spart/zgariat. Nu am vazut cazuri, dar... poti sti/risca?
Bookmarks