Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 28 of 50 FirstFirst ... 18 26 27 28 29 30 38 ... LastLast
Results 541 to 560 of 996

Thread: iPad 3 & iPad 4 - The New iPad

1. #541 SP
    Member Pancu's Avatar
    monky am sunat la flanco constanta si a zis ca pot sal vefiric inainte sal cumpar ... la ce trebuie sa ma uit in principal ??? la led de sub tableta daca e ok si cum verific display ? dai contras la 50% si trebuie sa arate negru cu desenu ala ala pe mijloc ?

2. #542 SP
    Member quentin_04's Avatar
    Vreau sa imi iau zilele astea de la emag un Ipad, dar nu stiu daca se merita diferenta de pret (400 de lei) dintre Ipad 2 si The New Ipad. Btw, ati putea sa imi recomandati o husa sau o carcasa mai buna?

3. #543 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Pancu: vezi ca am spus cu cateva posturi in urma ce si cum... am pus si poze... La un produs Apple trebuie sa nu vezi nici-un defect. Ca sa poti sa-l testezi (sa ajungi la 50% brightness - nu contrast) trebuie sa-l activezi, deci trebuie sa aibe cei de unde cumperi net, sau sa faci tu tethering de pe telefon... Led-urile acelea vizibile sunt un defect mult prea rar intalnit... vezi cu galbenul cum stai

quentin_04: unii vor un iPad cat mai ieftin, cat mai rece, care sa tina cat mai mult. Daca nu-ti trebuie Retina display, RAM dublu, faster 3G, Bluetooth v4... poti sa mergi linistit si pe un iPad2, si de restul de bani iti iei o gramada de apps & games Vezi cu husele si carcasele ca nu toate se potrivesc si la 2 si la 3. Mai bine spune-ne ce fel de husa/carcasa vrei? Sa fie minimalista, sa fie cat mai protectiva, sa fie cat mai solida, sa fie compatibila smart cover... and so on?

4. #544 SP
    Sincer am gasit asta Husa Griffin Elan Passport pentru iPad/iPad2, Black GB01550 - eMAG.ro dar nu stiu cat de protectiva este, lucru care mi-l doresc cel mai mult la o husa.

5. #545 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Quote Originally Posted by quentin_04 View Post
    Sincer am gasit asta Husa Griffin Elan Passport pentru iPad/iPad2, Black GB01550 - eMAG.ro dar nu stiu cat de protectiva este, lucru care mi-l doresc cel mai mult la o husa.
    Eu ti-as recomanda daca ai buget sa iei o husa care sa inveleasca tot iPad-ul pentru cand pleci la drum sau mai stiu eu ce, si inca una care sa fie un cover pe spate, cat mai minimalist si subtire pentru cand foloseti tableta acasa.
    Uite de exemplu ce mi-am luat eu ca husa, dar alta culoare: MEDIA GALAXY | Husa de protectie iPad 2 HAMA 104624 si consider ca isi face treaba destul de bine si arata destul de eleganta pe negru.
    Cover si eu caut in continuare si nu ti-as recomanda nimic cu spate tare, sa cauti sa aibe si o insertie de material mai fin pe spate.

6. #546 SP
    Admin MonkY's Avatar
    quentin_04: eu folosesc asa ceva daily: Momax | Baterii & Accesorii gsm pentru telefoane mobile - Catalog produse (gasesti si la eMag: Husa Momax Ultra Slim pentru iPad 2, Neagra CHUTAPIPAD2D1 - eMAG.ro doar la iPad2, ar trebui sa se potriveasca si pt. iPad3) si asta: Momax | Baterii & Accesorii gsm pentru telefoane mobile - Catalog produse (momentan pe un iPad3 - nu mai vad la emag in stoc).

Pentru "plimbare" folosesc asa ceva: Hama Cel mai mic pret! Husa iPad Hexagon 9.7" (Negru) Huse Tablete �

7. #547 SP
    Ok, ms de sfaturi baieti cred ca intr-un final o sa imi cumpar un Ipad 3 si o husa hama cel mai probabil.

8. #548 SP
    Member Pancu's Avatar
    imi arata ca prima poza cand dau brigthtness la 50% deci e bine ? din poza aia a ta pusa cu 3 ipad

9. #549 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Pancu View Post
    imi arata ca prima poza cand dau brigthtness la 50% deci e bine ? din poza aia a ta pusa cu 3 ipad
    E bine. Oricum chestia cu yellow/grey tint se pare ca e destul de comuna (dar innacceptabila pentru mine). O sa incep sa ma documentez pe tema asta si sa trimit cateva mailuri la service-urile autorizate si la Apple, sa vedem ce raspuns primesc. Din pacate, e al naibii de greu de demonstrat prin imagini... but i'll try!

Pe de alta parte, ma gandesc ca poate se va rezolva si cu un update de firmware via iOS... dar e ceva in neregula cu unhigul de vizualizare. Se schimba mult prea repede albul (la un unghi de mai putin de 10 grade fata de 90). Cu alte cuvinte, daca te uiti direct perpendicular pe el, se vede perfect (pe unul care nu are defectul acela de yellow). Insa cum il misti cu 10, 20 grade, deja albul trece spre gri sau galben... ceea ce nu e normal. Nu la un produs Apple, si mai ales la un tablet la care ar trebui sa te poti uita din orice pozitie.

Atentie... toate chestiile astea sunt aproape inobservabile pe imagini (de exp. pe cele de aici: http://www.consolegames.ro/forum/f81...ad-wallpapers/ sau jocuri. Cu acele imagini in fullscreen, unghiurile par pur si simplu perfecte, culorile, tot (pana acum toti au fost impresionati de gamut-ul de culori). In momentul in care ai intrat in browser sau un news reader insa (mai ales cand citesti pe intuneric/semi-intuneric), pe o pagina alba cu text... cum ai schimbat unghiul, cum se intampla nebunia. Cu cat e brightness-ul mai mare, cu atat se reduce acel (grey say yellow), dar... pentru mine e tot un defect. Si e deranjant ca trebuie sa stau sa potrivesc unghiul. Shouldn't happen!

Sorry, poate sunt eu prea perfectionist... poate daca nu va spuneam de lucrurile acestea nici nu le bagati de seama... daca nu va deranjeaza aceste probleme, ignore me

10. #550 SP
    Member Pancu's Avatar
    acu incerc sa fac cont pe us si zi-mi si mie niste programe free de baza ( pt filme/ibook/si ce mai trebuie sa contina o tableta cu programe free

11. #551 SP
    Admin MonkY's Avatar
    acu incerc sa fac cont pe us si zi-mi si mie niste programe free de baza ( pt filme/ibook/si ce mai trebuie sa contina o tableta cu programe free
    Pancu, cel mai simplu este sa mergi la fiecare sectiune din AppStore in parte, si sa sortezi dupa Top. De obicei cele din top sunt si cele mai ok. Pentru filme nu cred ca exista un program free de baza. Pentru carti iBooks. Pentru restul, asa pe scurt: Skype, Yahoo, Flipboard, Pulse, Imdb, Weather, Google Earth, eBay, Amazon, Twitter, Facebook, Photoshop Express, AppShopper, TuneIn Radio, Find iPhone, Google. etc... in functie de ce scopuri ai pentru tableta.

P.S. Nu stiu ce incerci sa faci cont pe US, dar in mod normal nu se poate face decat cu un iTunes Gift Card de US (minim 10 USD) Era o metoda sa folosesti un fel de gift card pentru niste melodii gratis... dar ma indoiesc ca mai functioneaza.

12. #552 SP
    Member Pancu's Avatar
    pai daca fac cont de RO e ok ? eu ma gandeam sa platec cu grift card merge si din romania?

13. #553 SP
    Admin MonkY's Avatar
    pai daca fac cont de RO e ok ? eu ma gandeam sa platec cu grift card merge si din romania?
    Ia-ti un gift card prin RobertDinu, Webpredator, BodoPSX, ebay sau offgamers.com. Poti sa incepi cu 10 USD, dar merge si un 25, asa, de incalzire...
    Eu nu recomand .ro pentru ca e jalnic. La un moment dat nu gaseam Yahoo Messenger-ul. Zilele astea de exp. instalam la un amic si nu gaseam Google Earth. Lipseau tone de aplicatii importante din AppStore. Asa ca nu recomand. Go US!

Gift card-urile merg din oriunde, dar ele nu sunt decat pt. AppsStore US si UK.

14. #554 SP
    Member Mythul's Avatar
    Pe US Appstore este o metoda destul de lejera pentru a castiga iTunes gift cards.
    Aceasta metoda a fost postata aici de JeNeI deci tot creditul ii merge lui.

Acum ca am reusit sa "castig" deja $120 dolari cu ajutorul acestei metode am zis sa-i fac un mini ghid pt cei care vor sa o incerce.

Steps:

1. Faceti cont de US.
    2. Downloadati aplicatia Viggle (Free) : App Store - Viggle
    3. Va faceti cont gratis pe Viggle. Daca aveti mai multe idevice-uri puteti folosi mai multe conturi in acelasi timp. Economisiti timp mult.
    4. Ideea este: Va uitati la reclame, primiti puncte (100, 75, 30 pct etc.) pt fiecare vizualizare. La 14.000 puncte castigati un iTunes gift card de $10.
    5. Cat timp imi ia ???

In medie o reclama de 30 secunde = 30p => 1 min = 60p => 1 ora = 3600p

Prin urmare: 14000/3600 = aprox 4 ore de reclame.
    Intr-o saptamana lejer puteti strange $10.
    Daca aveti 2-3 ideviceuri cu cont viggle: in 4 ore scoateti $10 * nr de ideviceuri.
    Eu de exemplu cand ma pun la tv, la un film, stau pe forum pun iPhoneul pe silent sa nu aud reclama si mai apas din cand in cand sa le ruleze si sa se stranga punctele.
    In unele zile o reclama de 1 min =100 p astfel $10 se pot strange intru-un timp mult mai scurt.

6. Dovada: $120 dolari stransi in 1-2 luni, practic pot cumpara cam orice original acum.
    7. Credits to JeNeI care a postat aceasta tactica
    Attached Images Attached Images img_0198.png img_0199.png img_0200.png img_0201.png

15. #555 SP
    Member Pancu's Avatar
    As dori si eu o strada de USA pt cont ca mă chinui de 20min si nu reușesc plz o adresa valida cu tot cu zic si cod Area plzz

16. #556 SP
    Member Mythul's Avatar
    Street: 156 William Street
    Hawthorne NY 10532-2417
    123 3213213

cel putin asta am completat acum 2 ani ^^
    Attached Images Attached Images 123.png

17. #557 SP
    Member Pancu's Avatar
    Pai si care e Area cod, Zip, city, state, ?Si unde vad ce model e? Ca pe spate scrie 32g si nu 32g 4g unde vad ca e 4g ca pe cutie scrie 32g 4g

18. #558 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Cauta orice magazin/hotel din US si pune o adresa de acolo.

19. #559 SP
    Member Mythul's Avatar
    Si unde vad ce model e? Ca pe spate scrie 32g si nu 32g 4g unde vad ca e 4g ca pe cutie scrie 32g 4g
    Romania nu are 4g daca bine stiu.
    Daca ai slot pt sim card inseamna ca e 4g.

20. #560 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Si unde vad ce model e? Ca pe spate scrie 32g si nu 32g 4g unde vad ca e 4g ca pe cutie scrie 32g 4g
    Pai tu nu stii ce ai cumparat?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 28 of 50 FirstFirst ... 18 26 27 28 29 30 38 ... LastLast