Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 142 of 788 FirstFirst ... 42 92 132 140 141 142 143 144 152 192 242 642 ... LastLast
Results 2,821 to 2,840 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #2821 SP
    Junior Member Nightbox's Avatar
    Quote Originally Posted by psypc2 View Post
    Nu merge
    merge intra in joc si joaca direct multiplayer

2. #2822 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    Quote Originally Posted by Nightbox View Post
    mie nu imi merge la Halo 3....

3. #2823 SP
    Senior Member psypc2's Avatar
    Quote Originally Posted by Nightbox View Post
    Tu ce crezi ca am facut? Am zis clar ca nu merge Oricum m-au dezamagit asta de la M$ au zis ca dau la toti si au dat numai la cei cu cont facut pe tarile din Europa

4. #2824 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    am rezolvat , nu mergea pentru ca eu selectam ranked match

5. #2825 SP
    Member Atrium's Avatar
    Salut, am si eu o nedumerire, poate ma puteti ajuta voi...

Pe site-ul acesta am vazut ca in acest week-end avem free live gold cei cu silver : This Weekend: Free Xbox LIVE Gold For All - Tom's Hardware

Problema este ca azi am dat sign in dar tot silver imi scrie ca este contul. Stiti cumva daca trebuie activat lucrul acesta ? Sau ce trebuie facut ?

6. #2826 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Card-ul tot silver răm�ne (la aspect), doar că s-a scos limitarea. E ca și c�nd introduci un cod de 48 de ore. Nu-ți apare card-ul gold doar ai limitarea scoasă.

E ceva super simplu pentru ei să scoată așa ceva. E doar o comandă...

-1 [all]
    0 [silver]
    1 [gold]

...acum, pentru c�teva zile, toți suntem -1.

7. #2827 SP
    Member Atrium's Avatar
    Multumesc pentru raspuns. Inseamna ca pot juca pe live doar. Eu am incercat sa downloadez demo-ul de la Bionic Commando si imi spunea ca am nevoie de cont gold.

8. #2828 SP
    Hamst3r demonstrates how you can drop a sick beat in his new video game.
    EZ Muze+: Hamst3r Edition Video Game, Quick Look Walkthrough HD | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com

---------- Post added at 11:20 AM ---------- Previous post was at 08:56 AM ----------

Xbox360Achievements.org - 1 vs. 100 Canadian Beta May 8th

9. #2829 SP
    Ike
    Member Ike's Avatar
    Quote Originally Posted by adydeluxe View Post
    salut.am si eu o mica problme.am f.e.a.r.2 si nfs undercover si am incercat sa le instalez pe hard si se opreste la 30% si 32%.de pe dvd-uri pot sa ma joc si nu au nici cea mai mica zgarietura.sa ma astept ca atunci cand ajung la 30% si 32% din joc sa nu mai functioneze?de mentionat ca am un pro si am deja instalat pes 09 si weelman.o zi buna
    Nu neaparat la acel procent, dar cel mai probabil se va bloca la un moment dat.

10. #2830 SP
    is the man! trickz's Avatar

11. #2831 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Nu trebuia sa fie gold azi?

12. #2832 SP
    Manager paul's Avatar
    Ba da, si asa si este. Europe only.

13. #2833 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    Nu merge nici una nici alta.

14. #2834 SP
    Krusht, am văzut c-ai tot dat join/part pe XBL. Ai �ncercat cu mai multe jocuri? E ciudat...

...oricum dacă merge doar la anumite jocuri și n-au anunțat e cam...gay faza.

15. #2835 SP
    Junior Member palencsar's Avatar
    am si eu o intrebare.... care e cea mai potrivita rezolutie , am cablu hdmi si tv nu e full hd dar merge 1080i si cu cablu hdmi pot pune optimal resolution care e indicata? 1080 i sau sa pun optimal resolution adik cat suporta tv ?

16. #2836 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    Eu zic sa pui 720p. E cea mai buna rezolutie pentru televizorul tau.

17. #2837 SP
    Junior Member adydeluxe's Avatar
    salut.pt cei ce au jucat f.e.a.r. 2.dupa misiunea cu nurse's office,cand cobori din birou cu liftu ala,sa terminat jocu?ca mie imi intra in start menu.e din cauza chestiei care am spus mai sus?o zi buna

18. #2838 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by adydeluxe View Post
    salut.pt cei ce au jucat f.e.a.r. 2.dupa misiunea cu nurse's office,cand cobori din birou cu liftu ala,sa terminat jocu?ca mie imi intra in start menu.e din cauza chestiei care am spus mai sus?o zi buna
    jocurile sunt originale sau copiate? daca sunt originale incearca sa dai un format la HDD. ai grija sa-ti salvezi salvarile.

19. #2839 SP
    Member Merdiso's Avatar
    O intrebare din partea mea: Cum se aud acele casti ? Par cam slabute (dupa cum arata), dar am mai observat eu "piticanii" care se aud superb.

20. #2840 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Ce casti? Daca te referi la cele de 360, sunt mai mult pt. comunicare, nu te astewpta la super calitate (plus ca e o singura casca).

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.