sper ca nu deranjez, dar as vrea sa-mi explice cineva cum se scrie un joc de xbox pe un dvd gol.
daca nu e voie sa mi se explice,imi cer scuze moderatorilor.
salut...nu ma prea pricep si am si eu o intrebare...vreau sa imi cumpar si eu un XBOX360...dar am cautat p net si am vazut k sunt mai multe modele(slim,pro etc...) care varianta este mai buna si dc(si care nu se incinge rpd dupa cum am citit dupa anumite forumuri) plz dak se poate sa imi raspunda si mie cnv care se pricepe k nu as vrea sa fac o prostie...ms frm
Acum gasesti in magazine Elite, Slim si Arcade. Arcade nu consider ca merita banii ( n-ai HDD, headset), iar Elite-ul il gasesti la un pret ceva mai bun ( diferenta cam 100-150ron in Romania, afara e posibil sa fie mai mult). Cumpara X360 Slim/Elite/Super Elite.
Aveti idee de unde as putea sa cumpar cablul acela care face legatura intre PC si Controler-ul de Xbox360 ?
Vin numai la pachet sau le pot gasi si separat?!!
...vă merge LIVE-ul? Vă stă conectat pe el? Pe mine din 10 �n 10 minute mă dă afară și trebuie să stau...4-5 minute să se conecteze back.
Plus că se blochează consola fără motiv c�t sunt pe LIVE.
WTF IS THIS ****.
Asa am patit eu aseara, ma dadea afara de pe live, jucam BF BC 2 si ma dadea afara din meci fara motiv, live-ul mergea ca un rahat.Si ziceam ca e de la net-ul meu.![]()
Care sunt sansele sa iau ban pe live daca folosesc activate.iso?
Daca jocul este original iar consola este modata mai exista riscul de a lua ban pe live?
1.Odata ce vine ban waveul vei lua ban indiferent daca folosesti activate.iso sau nu.
2.Da,vei lua ban chiar daca jocurile sunt originale si consola e modata.
Bookmarks