Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 478 of 788 FirstFirst ... 378 428 468 476 477 478 479 480 488 528 578 ... LastLast
Results 9,541 to 9,560 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #9541 SP
    Senior Member HoTSaucE's Avatar
    Aia este pentru US.In Europa toate sunt cu 2 lamele din acelea.Daca totusi ai asa ceva poti cumpara un adaptor de vreo 6-7 lei.

2. #9542 SP
    Junior Member noblesix's Avatar
    Quote Originally Posted by HoTSaucE View Post
    Aia este pentru US.In Europa toate sunt cu 2 lamele din acelea.Daca totusi ai asa ceva poti cumpara un adaptor de vreo 6-7 lei.
    Dar cablurile care vin in cutie cu xbox 360 slim,mai ales cablul de alimentare au toate iesiri cu 2 lame?

3. #9543 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    deja incepi sa faci bascalie si trolling ieftin.

4. #9544 SP
    Quote Originally Posted by noblesix View Post
    Dar cablurile care vin in cutie cu xbox 360 slim,mai ales cablul de alimentare au toate iesiri cu 2 lame?
    Sa-ti explic si mai simplu...Tot ce este electronic (tv,consola,robot de bucatarie etc) si cumparat din US au 3 lamele la capat.Ce este cumparat din Europa are doar 2.
    Si mai usor cu trolling-ul, cum a zis SirAndrew!Nu suntem pe mess.Pune intr-un post si tu intrebarile pe care le ai si gata!

5. #9545 SP
    Ok.Ultima problema este legata de monitor.Eu am acest monitor https://www.vexio.ro/monitor-lcd-sam...d--negru_P5402. Am nevoie de Cablu VGA HD AV pentru Xbox360 CDM7040011-B4S-00002 pentru a-mi conecta monitorul la consola xbox 360 slim?

6. #9546 SP
    Da.Poti cumpara unul original Microsoft sau mai exista si alte firme care fac cabluri pentru asa ceva, dar este posibil sa ai parte de unele distorsiuni in sesiunea de joc.

7. #9547 SP
    Lag in joc sau imaginea de pe monitor tremura sau decolorare?

8. #9548 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    HoTSaucE, multa rabdare ai man...

9. #9549 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    @noblesix cati ani, daca nu te superi? pe profile page scrie 20, insa cred ca ai mai putin de jumatate

10. #9550 SP
    Member viezure's Avatar
    Quote Originally Posted by hibrid13 View Post
    In privinta asta e foarte bine cum gandesti, asa ar trebui sa faca toti si sa uite de piraterie si jocuri scrise pe Verbatim...
    E bine pe naiba, omul a dat exemplu mw2 pt ca e joc online, sunt aproape sigur ca nu gandeste cum ai vrea tu legat de jocurile single player.

edit: thread flies fast, am dat reply cam tarziu

11. #9551 SP
    Member hibrid13's Avatar
    Stai usor, sa nu-mi tai gatul cu un cutit. Era doar o parere si asa am realizat ca asa gandeste si el. Daca am gresit, asta e, fiecare alege sa se joace cum vrea si in ce mod vrea...

12. #9552 SP
    Junior Member Alexander-Flo's Avatar
    am cumparat recent un xbox 360 slim arcade....vreau sa stiu dak ar trebui sa ma astept ca unitatea optica sa se duca dupa un timp?....avand in vederre ca joc jocuri originale de pe cd......as putea atasa un stick de 16 gb pt a instala? daca ati putea sa-mi recomandati unul...?ms anticipat..!!

13. #9553 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    stie cineva daca jocurile de pe xbox se pot instala pe HDD-ul unui 360, ca cele de 360? vorbesc de jocurile pentru xboxul original

14. #9554 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    stie cineva daca jocurile de pe xbox se pot instala pe HDD-ul unui 360, ca cele de 360? vorbesc de jocurile pentru xboxul original
    Din pacate, nu...

15. #9555 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Ok, merci

16. #9556 SP
    Junior Member sagetator's Avatar
    de modare xbox slim se mai stie ceva ?!?

17. #9557 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar
    Quote Originally Posted by sagetator View Post
    de modare xbox slim se mai stie ceva ?!?
    Nu mai pune astfel de intrebari pe acest thread.
    Apeleaza la Donely.

18. #9558 SP
    Junior Member emmy112's Avatar
    Nu se mai aude nimic... Aceleasi lucruri ca si mai devreme, cu filmuletul celor de la team jungle de pe youtube.

19. #9559 SP
    Cum imi conectez castile la xbox 360 slim?

20. #9560 SP
    Ai citit manualul??Vezi ca la controller, sub analoage ai mufa pentru ele, chiar deasupra cutiei de la baterii.Citeste manualul inainte si te lamuresti cu tot ce vrei.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.