Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 480 of 788 FirstFirst ... 380 430 470 478 479 480 481 482 490 530 580 ... LastLast
Results 9,581 to 9,600 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #9581 SP
    Member hibrid13's Avatar
    Avand in vedere ca Romania nu beneficiaza de serviciul XBL, cardul tau va trebui sa fie facut pe o adresa din SUA, trebuie sa fie de acolo. Dar daca la profil setat UK, va trebui sa ai un card din UK si sa platesti in lire. Daca ai contul pe USA, atunci poti plati cu un card inregistrat in USA.

2. #9582 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Deci sa inteleg ca nu am cum sa platesc cu cardul daca e facut in Romania chiar daca e in lire sau dolari. Era mult mai ieftin...

3. #9583 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Se poate plăti și cu un card rom�nesc. Vă spun ce-am făcut eu (sau ce setări am).

Acum am musafiri (evident enervanți și extrem de vorbăreți) dar revin cu info. după ce scap de ei.

4. #9584 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Ok, oricum doar maine se deschid bancile. Merci!

5. #9585 SP
    Member hibrid13's Avatar
    Listen to RonanN1. Eu nu stiam ca se poate, dar poate are el vreo metoda prin care sa te ajute...

6. #9586 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Oki, am scăpat pe moment (m-am �nchis �n cameră, lol).

Deci: Eu am 3 GT-uri, principalul fiind RonanN1. La el am atașat un card rom�nesc, VISA ELECTRON via Raiffeisen BANK. Cardul e unul normal �n RON nimic special (cu el cumpăr orice de pe net, respectiv XBL, iar c�nd plătesc, automat de pe el se ia echivalentul �n euro, dolari, lire, yeni, etc.).

Trebuie să știi că odată ce ți-ai atașat cardul de GT, acolo răm�ne 4 ever (poți doar să-l �nlocuiești dar mereu va trebui să ai un card activ atașat). Microsoft a scos opțiunea de automatic renewal OFF de pe site...iar ca să-i dai remove e un adevărat carnaval, telefoane la ei, dovezi, 60 de zile �n așteptare (asta cu 60 de zile am citit-o pe un blog), etc. De aia am zis 4 ever...

Să n-ai impresia că după ce-ți expiră cardul ai scăpat, nu, ba dimpotrivă. Dacă nu-ți legi alt card dr GT, acesta este suspendat, nu treci automat la silver, și răm�ne suspendat...100 de ani, p�nă pui alt card, evident valid.

Așa că...ai grija ce-ți dorești că odată ce l-ai atașat...ți-am cam semnat sentința (iar ei sunt acoperiți, n-ai ce să le faci).

Eu totuși �ți recomand Redeem Codes. Sunt la oferte...p�nă-i soare, ba primești și alte chestii gratis.

Oki, să zicem că alegi să mergi să atașezi card. E foarte simplu - pun ce am eu la GT apoi tu �nlocuiești (cred c-am luat-o puțin pe ulei...:/ nu contează, lol)...

Intrii pe site - Accounts - Billing Account Information:
    • Nume: Real
    • Prenume: Real
    • Address: 33 avenue de Friedland
    • Address (continued): lași liber
    • City: Paris
    • Postcode: 75008
    • E-mail: o adresă de email validă (nu-i musai adresa GT-ului)
    • Phone Number: 1 43 59 08 1
    Oki, la mine sunt date franceze pentru că eu c�nd mi-am făcut GT-ul (RonanN1) am ales (din prostie) Franța. Dar tu caută pe net. adrese valide (de la ceva hotel) și pur și simplu pui datele.

*uite asta de exemplu*

Florida
    Live Oak
    819 Suwannee Avenue S/W
    Oki, după ce-ai pus datele astea treci la card: Intrii pe site - Accounts - Change payment options - add a Credit Card și pur și simplu imtroduci datele tale de pe card după care dai save și gata.

*p.s.

Prima, dar prima dată a mers și cu adresă de Rom�nia. Mi-am trecut efectiv adresa mea (cluj, etc) și a mers (am și cumpărat ms points). Asta, probabil din cauză că nu erau introduse limitările...acum caca maca. Bine măcar că există trucul cu adresa.

Oricum eu am cardul doar pentru GOLD (că se auto-whatever singur). Pentru ms points folosesc redeem codes.

7. #9587 SP
    Junior Member alexdante's Avatar
    as avea si eu o alta intrebare referitoare la un xbox 360 slim :
    am luat varianta de 4gb si as vrea sa ii pun un hard...am inteles ca este nevoie de un anumit tip de harduri...as avea nevoie de detalii in legatura cu acest hard, daca pot sa ii gasesc carcasa pentru el...ce anume trebuie sa ii fac pentru a fi compatibil...
    sunt noob in xbox asa ca ehlp me pls

8. #9588 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Faptul ca nu pot dezactiva auto renewal ala chiar e o problema. Chestia e ca ies mult mai ieftin cu oferta asta si ar insemna ca anul urmator voi plati de fapt cu jumatate mai putin (avand acum aproape 50% reducere). Aveam impresia ca billing information trebuie sa coincida cu adresa persoane de pe care e cardul. Dar m-ai lamurit acum si pot sa ii mint pe cei de la Microsoft. Mi-ai dat acum de gandit daca merita sa raman blochat in Gold sau sa platesc mai mult cu redeem codes. Pana maine cand pot merge la o banca pentru un card o sa ma gandesc. Merci mult

9. #9589 SP
    Junior Member kFcRooLS's Avatar
    salut, am o intrebare...destul de prost pusa pe acest thread: care fel de card este mai bun ,in privinta platilor la microsoft pt XBL Gold sau ms points?

10. #9590 SP
    Member hibrid13's Avatar
    @alexdante Uite, ai nevoie de unul din asta 250GB Hard Disk Drive for Slim Console (Xbox 360): Amazon.co.uk: PC & Video Games@@AMEPARAM@@http://ecx.images-amazon.com/images/I/31Vs8%2BYmGXL.@@AMEPARAM@@31Vs8%2BYmGXL , tot ce trebuie sa faci este sa-l introduci in spatiul destinat lui (cred ca o sa fie nevoie sa sa desfaci carcasa consolei pe undeva, nu sunt sigur). Cei 4GB sunt ai memoriei interne, deci nu o sa ai nevoie sa inlocuiesti nimic. Nu ai nevoie de nicio carcasa pentru hard.
    @kFcRooLS Presupun ca cele ce au circulatie internationala: Visa si Mastercard. Astea doua cred ca ar fi cele mai bune.

11. #9591 SP
    Junior Member alexdante's Avatar
    stiu de existenta acelui hard...cunosc ca nu trebuie sa schimb vre1 hard, pentru ca cei 4 gb sunt memorie interna....dar am inteles ca se poate pune un hard de laptop nu sa dau 65 de dolari pe acel hard....un hard de 250gb la noi in magazine este undeva la 160 lei....deci cum fac sa pun un hard de laptop pe o consola slim de 4gb....am inteles ca trebuie hackuit intai hardul si merg numai unele harduri de la western digital...
    la asta m-am referit...nu vreau sa cumpar un hard de la microsoft pe care sa dau de 3 ori mai mult decat unul de la noi de pe piata pentru laptop

12. #9592 SP
    Member hibrid13's Avatar
    Da, se poate sa pui un hard normal, sunt cateva serii de la WD compatibile, insa din totalul hard-ului (fie ca e de 250GB, 500GB, 1TB, etc.) vei putea folosi numai 16GB. Indiferent de marime sau firma, numai la 16GB ai acces, asa ca te sfatuiesc sa mai strangi niste bani si sa-ti iei un HDD original, fara sa te mai complici cu "hack-uitul" si cu nu stiu ce alte informatii inutile.

13. #9593 SP
    Banned I_Fabian_I's Avatar
    am o intrebare se merita sa imi dau ps3iul si sa vin pe xbox 360 stiu ca o sa va luati ca de ce am postat aici dar de la fani ps3 am auzit destule vreau si ceva opini de la voi cei cu xbox. ma zbat cu gandul asta cam de 2 saptamani si tot nu am reusit sa ajung la o concluzie

14. #9594 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    tine si ps3 si ia si xbox daca poti. eu asa am facut si e perfect. joc pe xbox doar exclusivitati gen halo, gears of war sau fable si pe ps3 restul jocurilor. daca ai multe jocuri pe ps3 nu merita dar daca nu ai multe poti sa treci pe xbox, ca e pacat sa le vinzi pe nimic si sa o iei de la zero. diferenta intre cele 2 console nu e mare in privinta jocurilor. pe ps3 ai exclusive mai bune, ai blu-ray si o consola care nu se strica. xboxul are xbox live care e cu mult peste psn, are un controller mai bun si e mai ieftin.
    Tu stii ce alegi. Eu am vreo 60-70 de jocuri pe PS3 si mi-am luat acum 2 zile al doilea xbox, primul s-a stricat, si l-am luat doar pentru halo. sa trec numai pe xbox nu avea rost, avand atatea jocuri pe ps3. si oricum nu mi-as da ps3ul. dar nici xboxul pt ca are halo.
    nu merita sa treci la xbox doar "de plictiseala", ci doar daca vrei ceva ce nu ai la ps3

15. #9595 SP
    Junior Member Fallen's Avatar
    Quote Originally Posted by alexdante View Post
    stiu de existenta acelui hard...cunosc ca nu trebuie sa schimb vre1 hard, pentru ca cei 4 gb sunt memorie interna....dar am inteles ca se poate pune un hard de laptop nu sa dau 65 de dolari pe acel hard....un hard de 250gb la noi in magazine este undeva la 160 lei....deci cum fac sa pun un hard de laptop pe o consola slim de 4gb....am inteles ca trebuie hackuit intai hardul si merg numai unele harduri de la western digital...
    la asta m-am referit...nu vreau sa cumpar un hard de la microsoft pe care sa dau de 3 ori mai mult decat unul de la noi de pe piata pentru laptop
    1. Iei hdd-ul asta (nu neaparat din locul respectiv, dar sa fie BEVT)
    2. Intrii aici, si urmezi toti pasii. (este foarte simplu. Hdd-ul poti sa-l bagi in consola slim si fara carcasa speciala, insa e recomandat sa pui niste distantieri din plastic, ceva de genu ca sa nu se miste.)
    3. Bafta

16. #9596 SP
    Junior Member ilort's Avatar
    Salut,am si o nelamurire ieri am reusit sa fac cu vpn si sa imi schimb ip-ul dar cand am incepput sa downloadez ce era restrictionat inainte a mers nu mai mi-a aparut mesajul acela care nu imi permitea accesul dar la 99 la suta s-a oprit am incercat de mai multe ori dar la fel de fiecare data am incercat sa schimb ip-ul care era de uk cu unul din america sau din alta tara cu servici xbox live dar tot n-a mers ,srviciul vpn e luat trial iar contul meu este unul de uk pe xbox as fi bucuros daca ar sti cineva care este problema.
    Multumesc

17. #9597 SP
    Junior Member adelin10's Avatar
    Mi-am schimbat locatia din USA in South Africa , si ghici ?

O luna de GOLD free !

18. #9598 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar
    Quote Originally Posted by adelin10 View Post
    Mi-am schimbat locatia din USA in South Africa , si ghici ?

O luna de GOLD free !
    Si ai pierdut totul de la `Download History`.
    Asta, daca aveai ceva achizitionat/

19. #9599 SP
    Junior Member mateisk8's Avatar
    salut!la ce tre sa te uiti/verifici atunci cand iti cumperi un Xbox 360 SH -Elite jasper!sa nu ai surprize ulterior!mersi

20. #9600 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    N-ai cum sa verifici 100% ca e totul ok, good luck

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.