voi de unde luati Xbox Live Gold Membership ?stiu ca sunt multe site-uri(unde este mai ieftin decat pe site-ul oficial sau in magazin) si care iti trimit codul pe mail insa nu stiu care sunt de incredere si care nu...
Eu iau de aici: cheap xbox live codes
Primesti codul in 5-10 minute.
am un redeem pt 48h GOLD daca vrea cineva, PM.
---------- Post added 23-05-2012 at 12:07 PM ----------
codul s-a dat.
Acum 2-3 zile mi-am reinnoit.. www.gamepointsnow.com .. livrare in 2 minute
Am o intrebare legata de consola: Care este treaba cu NTSC si PAL ?Este region locked ?
Da.
Bungie, cei care au produs seria Halo, impreuna cu Activision Blizzard vor sa produca un joc exclusiv Xbox intitulat Destiny cu care sa se lanseze noua generatie de consola a celor de la Microsoft. Va fi un MMO first-person shooter cu o tema SF.
Dupa un an se pare ca va veni si pe PS4. Deci nu va fi atat de exclusiv.
http://kotaku.com/xbox-720/
A aparut in dashboard o luna trial de xbox live gold,dar cand dau confirm purchase,imi apare o eroare cu status cod 80070057.Aveti idee din ce cauza? Multumesc!
La conturiile de Live se poate face share de content ?adica sa dau altcuiva contul meu de Live,sa se logheze si sa downloadeze un joc pe care l-am cumparat eu de pe Marketplace ?
va trebui cumparat din nou continutul pe o alta consola. DLC-urile devin proprietare consolei respective. Daca te loghezi pe consola ta cu un alt user, o sa vezi ca poti beneficia de acel DLC desi nu este download-at de pe contul cu care te-ai logat.
Salut! In cateva zile cred ca o sa-mi iau si eu un Xbox360 slim 250gb. Dar din cate stiu cele cu amperajul 9,..A nu se pot moda inca.
- are rost sa il cumpar daca inca nu se modeaza
- e vre-o diferenta intre cele cu 10,83A si 9,..A (gameplay etc)
- cel mai mai probabil era sa imi modez consola prin septembrie...si daca imi iau cu 9,..A va aparea pana atunci modarea RGH ??
Sorry daca ceva e gresit.novice! Mersi anticipat.
Bookmarks