Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 20 of 28 FirstFirst ... 10 18 19 20 21 22 ... LastLast
Results 381 to 400 of 542

Thread: Forza Motorsport 4

1. #381 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    In alta ordine de idei...
    Vineri, ora 21:00 va astept la ceva distractie (meciuri de fotbal, curse, pisici obosite, etc) online. Cei care nu ma au in lista, sa dea add

2. #382 SP
    Member Axeaxel's Avatar
    Ne vedem online, pisici obosite cu Toyota Aygo si Hummer H1.

3. #383 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Quote Originally Posted by cosminbad View Post
    ABS ai selectat? pt ca masina franeaza taras pentru ca se blocheaza rotile. Daca joci fara ABS, trebuie sa franezi in trepte, nu brusc
    Da, normal. Am spus " in ultimile 30-20 metri masina franeaza taras. " nu ca franeaza taras tot timpul.

Anyway, sper ca nu uitati de mine.

4. #384 SP
    Member 573ph4n's Avatar
    Man tot ce pot sa iti spun eu este ca am observat ca si in viata reala masinile dotate cu abs ultimii 3-4 metri se inampla uneori sa ii parcurga cu rotile blocate..acum ce zici tu de 20-30m nu ma pot pronunta ca din pacat nu am xbox si nici forza 4 (am jucat doar forza 3).Oricum mi se pare un joc superb si daca as avea bani maine as cumpara un xbox numai pt. el..mai ales ca am avut xbox si l-am schimbat cu un PS3 pentru Gran turismo 5 .

5. #385 SP
    rtl
    Junior Member rtl's Avatar
    Salutare, tocmai ce am pus si eu mana pe aceasta minunatie de joc, o sa dau si eu add la club, id-ul meu este "chiaunica" nu va sfiiti sa imi dati add , chiar vreau niste prieteni.
    ne vdm pe traseu!

vin si eu cu o mica intrebare:
    si am primit si un mic bonus de 4 masini pentru LV 15 pe care il am la FMZ3 + 25.000 CR pe care ii gasesc in banca, masinile le am gasit in garaj, dar nu stiu unde este aceasta banca ma poate ajuta cineva?

6. #386 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Quote Originally Posted by 573ph4n View Post
    Oricum mi se pare un joc superb si daca as avea bani maine as cumpara un xbox numai pt. el..mai ales ca am avut xbox si l-am schimbat cu un PS3 pentru Gran turismo 5 .
    Eu 50% imi cumpar. 50% sunt in dubii. Imi fac sange rau cand vad ce masini sunt si cum sunt modelate rotile, suspensia etc.. (ma uit la poze pe Forzaplanet....)

7. #387 SP
    Member 573ph4n's Avatar
    Daca vrei un sfat..daca ai posibilitatea sa iti cumperi(dispui de banii necesari sau ma rog..) si iti doresti asta, fa-o.Cum am zis eu am schimbat xbox-ul cu ps3 pentru a putea juca GT5 si ATAT, nimic mai mult pentru ca sunt un fan ca sa zic asa al simulatoarelor si nu am regretat deloc, daca si tu esti interesat de astfel de jocuri si din cate stiu esti nu cred ca ai cum sa dai gresi cu un joc ca Forza mai ales ca Forza 4 pare a fi mult mai real decat predecesorii lui...

8. #388 SP
    Member Zdrutz's Avatar
    Forza Motorsport - The November Speed Pack

Aventador = LOVE

Sigur sigur, daca nu intervine divinitatea in vreun fel, imi iau xbox pt forza 4 peste vreo luna jumate

9. #389 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    Cateva shot-uri pe un Audi R8 LMS cu primul meu vynil design, friskyRadio, textul si emblema postului meu de radio preferat.
    Attached Images Attached Images forza7.jpg forza6.jpg forza5.jpg forza4.jpg forza3.jpg forza2.jpg

10. #390 SP
    Dupa un timp o sa dispara Season Pass de pe marketplace ? Pe la sfarsitul lui noiembrie il cumpar si eu, primesc DLC-urile care se lanseaza, cele cu American Muscle Car Pack si Speed Pack ?

11. #391 SP
    Member rulzmaker's Avatar
    Nu cred ca o sa dispara Season Pass-ul prea curand. Sunt cam dezamagit de primele doua pack-uri, nu e nici o masina care sa ma intereseze.
    Prea multe masini americane !

12. #392 SP
    Quote Originally Posted by rtl View Post
    Salutare, tocmai ce am pus si eu mana pe aceasta minunatie de joc, o sa dau si eu add la club, id-ul meu este "chiaunica" nu va sfiiti sa imi dati add , chiar vreau niste prieteni.
    The gamertag you entered does not exist on Xbox LIVE.

13. #393 SP
    Grey, sorry cand te-am lovit pe Catalunya dar imi apareai in mai multe locuri pe traseu... Ba in stanga, ba in fata mea. Nu mai stiu cine era in spatele meu pe Fujimi cand eram cu Eclipse-ul, am tras tare de volan ca mi-a aparut o pisica in fata.

Sper ca data viitoare sa nu m-a mai sacaie nimeni.

14. #394 SP
    Quote Originally Posted by djdanny View Post
    Grey, sorry cand te-am lovit pe Catalunya dar imi apareai in mai multe locuri pe traseu... Ba in stanga, ba in fata mea. Nu mai stiu cine era in spatele meu pe Fujimi cand eram cu Eclipse-ul, am tras tare de volan ca mi-a aparut o pisica in fata.
    Stai linistit, ne distram doar
    Fa rost de o casca daca poti.

15. #395 SP
    Nu de mult am cumparat casca da vad ca face figuri. La inceput v-am auzit dupa am inceput sa tot aud in casca "pacaituri", m-am enervat si le-am dat jos...

16. #396 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    Prieteni, am mancat cam mult in seara asta, nu am mai ajuns inapoi la consola Sunt cam noob cand vine vorba de online cu prietenii la Forza, dar invat,invat.

17. #397 SP
    Member Axeaxel's Avatar
    O sa incerc sa scot niste poze din seara asta.

18. #398 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Sorry guys ca nu am reusit si eu sa intru... dar eram catranit foc. Nu-mi mai gasesc cablul de incarcat casca... si fara chiar nu avea farmec. Aveti idee de unde achizitionez si eu prostia aceea de cablu usb? Sau daca aveti vreunul extra, i'll pay you extra gold! Thx!

Btw, cum a fost? Cum merge multiplayer-ul? Ceva issues?

19. #399 SP
    Member D3evil's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Btw, cum a fost? Cum merge multiplayer-ul? Ceva issues?
    No issues, totul se misca impecabil si fara lag. In afara de o mica deconectare a lui Grey totul a decurs normal, iar in ceea ce priveste distractia a fost mai mult decat ok.
    Sa speram ca ne adunam mai multi pe viitor.

20. #400 SP
    Quote Originally Posted by D3evil View Post
    In afara de o mica deconectare a lui Grey totul a decurs normal
    Corectie: mica deconectare a lui D3vil Au fost ceva galme pe serverele lor, lui ffocus nici nu-i aparea clubul. Dar n-au influentat distractia.
    Restul care aveti jocul ce faceti, dormiti?
    Attached Images Attached Images forza29.jpg forza30.jpg forza31.jpg forza32.jpg forza33.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 20 of 28 FirstFirst ... 10 18 19 20 21 22 ... LastLast