[CGRO], ce ziceti, diseara de la ora 21:00 bagam niste curse?
Merge mergeDe unde downloadez si eu poza facuta in joc? Am intrat pe My Forza si nu gasesc nimic..
daca ai facut poza la 0,9 mpx o gasesti la my forza la pictures. Daca ai facut din aia mare de 8mpx (poti doar una sa incarci la un moment dat) o gasesti dupa ce dai view all la pictures, apare un meniu in dreapta unde regasest ipoza aceia; sper ca ai inteles ceva
le: acolo unde am incercuit iti va aparea poza high-res
Asa iti apare daca ai facut o singura poza high-res. Mai fa una la 0,8 mpx si o sa iti apara si galeria. poate dureaza putin
Salut,
Vreau si eu o parere de la cei care au deja jocul si au facut ceva progress.
Stiu ca acum au bagat 10 years in season, dar inca nu sunt sigur ca sunt la fel de lungi ca cei 6 din precedentul.
Poate confirma cineva acest lucru? Iar ma joc 1 an de zile pana il termin?
Ms.
Cei 6 din precedentul au fost mult prea scurti. Il terminai lejer intr-o saptamana frumoasa.
Nu mai bine joci 5 ani pana termini un joc decat 5 zile? Sper ca va dura mai mult.
Sau tu doresti doar 1000/1000, doar pentru asta joci?
Farmecul e in multiplayer oricum.
---------- Post added 21-10-2011 at 12:23 PM ----------
Da join la clubul CGRO din meniul Community.
Nu joc doar pentru G dar totusi cei 6 din F3 au parut o eternitate, acelasi circuite over and over and over. Lung, prea lung pt mine.
Nu pot sa cred ca tie ti s-a parut prea scurt. Nu vad cum l-ai termina intr-o saptamana. Poate doar daca joci 12 h pe zi...
Treaba e ca vine o toamna f bogata in lansari si n-as vrea sa joc F4 un an pana cand apare F5.
Nu ma intelege gresit, e un joc super ok, dar ca orice lucru frumos trebuie sa aiba o finalitate...sa joci asa la infinit un joc mi se pare aiurea.
Si dupa cum ai spus si tu, exista MP which is ok, nu e normal sa ma oblige sa imi creasca barba alba pana termin 'campania'...
Dar e doar parerea mea...
Am intalnit deja o problema. Am instalat DVD 1 pe HDD intru in joc si tot invarte discul, de ce? Dupa un timp se opreste dar il invarte mai incet. La fel e si la voi ?
Am trimis friend request.
De ce am imprsia ca joc NFS ? Eram cu Ford Focus RS stock (B 468), unul dintre AI avea aceeasi masina dar era B 460. WTF ? Pe Catalunya (national circuit), pe portiunea dreapta am prins 214 km/h si aveam 224 KW, pe cand AI-ul 220 km/h si 260 KW... Sunt lipiti de drum, Forza 3 era mult mai relaxant, la 4 vad ca nu poti selecta dificultatea in World Tour.
Am descoperit ca in momentul in care vezi ca nu mai poti prinde ai-ul, desi are masina mai slaba, nu mai ai nici o sansa sa-l mai prinzi oricum pana la final, oricat de impecabil ai merge. Cand vezi ca face figuri din astea da un rewind si ar trebui sa-si revina la normal.
Bookmarks