Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 28 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 25 ... LastLast
Results 281 to 300 of 542

Thread: Forza Motorsport 4

1. #281 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Uite si aici ceva poze. In Gt5 erau adevarate capodopere unele. Asta e forumul geaman

FM4 Photomode Galleries - ForzaPlanet Forums

Pt Bmw-urile din jocul asta , cred ca imi cumpar Xbox cat de curand

2. #282 SP
    Member Zdrutz's Avatar
    Fiecare cu boala lui Si eu economisesc sa imi iau Xbox in preajma Craciunului ca sa scot AMG'urile alea la plimbare.

3. #283 SP
    Ce e comic e ca aproape toate masinile din GT5 au corespondent si in Forza 4. Chiar si Mazda Furai, Bmw 2002 etc. Bine, calitatea e premium la toate. In Forza toate masinile au si cockpit view? chiar si cele vechi vechi ?

4. #284 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Da.

Merita sa iti cumperi xbox pentru Forza.
    Iti garantez ca vei uita complet GT5; e diferenta ca de la pamanat la luna.

5. #285 SP
    Member raptorscream's Avatar
    @cosminbad: uite aici operele ... forums.forzamotorsport.net/forums/1/4863926/ShowThread.aspx#4863926

si e normal ca masinile din gt5 si forza sa fie aceleasi, doar nu sunt jocuri de pe planete diferite

6. #286 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    Da.

Merita sa iti cumperi xbox pentru Forza.
    Iti garantez ca vei uita complet GT5; e diferenta ca de la pamanat la luna.
    E frumos si Forza recunosc asta,am jucat si eu 2-ul si 3-ul, si 4-le arata mai bine din ce vad fata de precedentele, dar hai totusi sa nu exageram cu expresii de gen "diferenza de la pamant la luna" fata de GT5 cand nu e chiar asa.Ambele sunt acolo sus in categoria lor.Ambele au plusuri si minusuri unul fata de altul.

7. #287 SP
    Normal ca toti suntem subiectivi.
    Doar sa stii ca prima mea impresie cu GT5 a fost: "doamne fereste dar jocul asta arata de-a dreptul barbaric" dar cu alte cuvinte, le gasesti probabil pe threadul dedicat. Cu toate aste mi-a placut mult jocul, mi-a si murit PS3-ul cu el inauntru.
    Insa primul impact la Forza 4 este ceva de genul: "Doamne fereste-ma, nu ma mai ridic de la volan".
    Este mult mai multa dragoste pentru masini in Forza 4.
    Sigur, doar impresiile mele.

---------- Post added 18-10-2011 at 11:44 AM ----------

uite un citat din mine la primul contact cu GT5

Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    ... pentru cei care nu au jucat GT5 inca - pozele
    afisate aici nici macar nu seamana cu realitatea din joc; jocul este de-a
    dreptul "hidos" din punct de vedere al graficii (doar parerea mea). In afara de
    acest aspect doar laude am.
    Pentru este diferenta de la cer la pamant intre cele doua.

8. #288 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    Eu m-am abtinut pana acum de la comentarii cu privire la parerea mea despre Forza 4 deoarece la cat de innebunit sunt dupa el unii ar interpreta altceva daca m-as apuca sa il laud. Am sa spun doar atat: in ceea ce priveste modul Autovista, cand am intrat prima oara am ramas cu gura cascata la propriu, timp de vreo 10 minute, chestie care nu stiu daca mi s-a intamplat de 5 ori in mai mult de 10 ani de cand ma joc pe console. Mi se pare pur si simplu genial ce au putut face baietii de la Turn 10 pe aceasta generatie de console. Nu credeam sincer ca o sa apuc sa vad asa ceva pe 360.

Nu pot face comparatii cu GT5 pentru ca nu detin jocul, l-am jucat doar ocazional la prieteni. Nu l-am cumparat nu pentru ca nu ar fi deosebit GT5-ul ci pentru ca de vreun an si ceva am renuntat sa ma mai joc pe PS3 si m-am dedicat aproape in totalitate Xbox-ului.

Nu am apucat sa fac foarte multe in joc pentru ca sunt foarte ocupat cu munca zilele astea, insa presimt ca o sa dedic ff mult timp acestui joc, mai mult decat am dedicat partii a 3 a, posibilitatile de customizare ale masinilor, vizual cel putin, fiind infinite.

Nu va spun decat atat: cumparati-l! Merita fiecare banut!

9. #289 SP
    Member Dasani's Avatar
    Toti aveau asteptari mari de la Gran Turismo 5 avand in vedere ca s-a lucrat la el atatia ani si totusi e un race-sim. bun spre foarte bun,mai ales ca are ciclu zi-noapte plus conditii meteo ceea ce Forza 4 nu are.Eu incerc sa privesc plusurile ci nu minusurile jocului,fiecare are defectul sau.Afirmatiile de genul:''diferente de la cer la pamant'' mi se par total nefondate.Ambele sunt superbe!

10. #290 SP
    Member D3evil's Avatar
    Eu zic sa discutam aici strict de Forza 4 si sa lasam comparatiile, pentru ca pot fi subiective si nu cred ca isi au locul. Mai bine sa postam impresii, plusuri/minusuri, intalniri pe live pentru curse si etc.

Azi astept sa imi soseasca si mie jocul.

11. #291 SP
    Sa vedeti meniurile cum sunt organizate.
    Diferenta de la cer la pamant.

ps: parerile sunt toate subiective (fara exceptie) si comparatiile sunt normale intre 2 jocuri cu aceleasi valente.

12. #292 SP
    Intrebarea mea. Online cum sunt organizate lobbyurile. sunt setari cu privire la putere, cauciucuri , street cars, race cars, greutate etc? exista damage vizual, mecanic, tyre & fuel depletion. ???

13. #293 SP
    le: cand primiti jocul sa intrati in clubul creat de Janquis CGRO, v-am pregatit acolo o bestie BMW M5, in viraje va intrece curul fata nu altceva

---------- Post added 18-10-2011 at 02:51 PM ----------

Quote Originally Posted by cosminbad View Post
    Intrebarea mea. Online cum sunt organizate lobbyurile. sunt setari cu privire la putere, cauciucuri , street cars, race cars, greutate etc? exista damage vizual, mecanic, tyre & fuel depletion. ???
    Absolut toate setarile enumerate exista; inclusiv damage si fuel.
    Attached Images Attached Images m5-2.jpg m5.jpg

14. #294 SP
    Member RELOADED9's Avatar
    cateva lucruri detest la GT5:
    #1 si cel mai important. este facut de japonezi si din motivu asta joucul arata prea.....japonez, prea bine organizat.
    #2 sunetele. sunetele din meniu au ramas aceleasi ca la GT4 si ma enerveaza.
    #3 mediul inconjurator e praf. copaci sunt mai mult 2d decat 3d.am vazut intr-o comparatie
    #4 nu toate masinile sunt premium
    #5 sistemu de tuning e facut sa fie, ca masinile tot stock arata...

fratilor, dar ce ati facut 6 ani?ati stat atat timp sa faceti un joc in timp ce americanii au facut unu mult mai bun in 2 ani.asa va vreau.transformati ps3-ul intr-un ***** si toti ne luam xbox 360.multa munca, da proasta si fara sens.in fine...fiecare cu parerea lui.nici GT6 nu cred ca o sa fie mai bun decat fm4.daca fm4 arata asa, ganditi-va cum va arata fm5.....

e cam ciudat ca nu vinde nimeni fm4 pe consolegames(momentan)

15. #295 SP
    Radu Dumitrescu
    Guest Radu Dumitrescu's Avatar
    Confirmare primita ieri de la gamesline cum ca a venit in stock pentru cei cu precomanda, dar astept inca dupa cei de la gameshop pentru ca-mi doresc foarte mult editia limitata :">. Din pacate chiar speram sa am astazi jocul in consola, dar se pare ca il voi avea maine ,poimaine.... In orice caz am fost "asigurat" ca pana cel tarziu vineri il primesc.

16. #296 SP
    Member rulzmaker's Avatar
    Pai din tot GT5-ul ala cat e de mare, doar vreo 20% din el poate fi numit simulator auto, restul sunt bulls**t-uri, praf in ochi.

FM4 all the way, any day.

@Radu mai bine speri sa il avem saptamana asta, pentru ca sunt sanse sa nu il avem.

17. #297 SP
    Voi toti vreti neaparat versiunea LE? Sau va e de ajuns si cea normala? Daca vreti sa va spun unde este pe stoc varianta normala in Romania sa imi scrie-ti PM.

18. #298 SP
    Radu Dumitrescu
    Din ce mi s-a comunicat telefonic astazi ar ajunge [transportul fiind confirmat pt astazi], livrarea urmand sa fie facuta maine. Acum ramane doar de vazut. Cine nu tine mortis sa aiba varianta de colectie, am vazut ca deja au aparut pe la diverse magazine la preturi ok

19. #299 SP
    Member rulzmaker's Avatar
    Pe noi ne-au sunat de vineri ca ne ajunge Marti-Miercuri, si ieri am aflat ca defapt mai dureaza vreo saptamana.

@nameless orice as face in mai putin de 2 zile oricum nu vine, deci planul meu cu Forza 4 a fost ruinat oricum.

20. #300 SP
    Radu Dumitrescu
    Daca doreste cineva varianta normala, eu am 2 precomenzi confirmate, trebuie doar sa ma duc sa ridic jocul

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 28 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 25 ... LastLast