Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 16 of 28 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 26 ... LastLast
Results 301 to 320 of 542

Thread: Forza Motorsport 4

1. #301 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Pe cat de mult agreez forza 4(din prezentari video vorbind, pentru ca nu am consola - grafica, sunet, optiuni de costumizare, fizica pe accidente s.a.m.d.) pe atat de mult detest circuitele din el. Nu stiu daca sunt modificate intentionat sau nu le-au iesit cum trebuie, insa eu am vazut diferente destul de mari comparativ cu gt5 si real life. Cea mai des intalnita problema pare a fi latimea circuitelor care e prea mare in multe zone(in special unde sunt curbe dificile). Nu am de unde sa stiu cum e handlingul in forza 4(dar chiar astept niste impresii de la cei care se pricep si au jucat si gt5) insa treaba cu circuitele mie imi lasa un gust amar. Nu sunt fanboy al nici unei console. Apreciez un joc bun indiferent de platforma. Datorita acestui joc chiar aveam de gand sa imi achizitionez un x360(eu nemaiavand nici o consola momentan) insa acum parca mi s-a mai taiat din avant.

2. #302 SP
    Member rulzmaker's Avatar
    Nu trebuie sa te cramponezi pe partea cu circuitele. Multe din ele sunt redate foarte bine din realitate, iar altele sunt oricum imaginare (precum sunt Bernese Alps) asa ca nu ai de ce sa pui la suflet toate astea, mai ales ca jocul compenseaza foarte bine la toate celelalte aspecte. In Gran Turismo 5 sincer simteam o atmosfera foarte seaca a jocului, nu te facea de nici o culoare sa stai pe el sa il joci pana la capat sa vezi ce urmeaza. La Forza 4 feeling-ul per total e genial. Masina se controleaza foarte bine, AI-ul pe mine unul chiar m-a uimit, iar lucrul cel mai important mi se pare ca acestuia nu i se poate seta o dificultate, ci este adaptata dupa felul in care conduci tu. Dupa prima jumatate a jocului vei vedea ca AI-ul devine foarte competitiv, iar asta nu poate decat sa te bucure, mai ales ca feeling-ul dupa cum am zis este de zile mari. Nu vreau sa spun mai multe, va las pe voi sa descoperiti.

Dupa parerea mea, Forza 4 este cel mai bun joc de tip Racing disponibil.

3. #303 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    Quote Originally Posted by GeOKeR View Post
    Pe cat de mult agreez forza 4(din prezentari video vorbind, pentru ca nu am consola - grafica, sunet, optiuni de costumizare, fizica pe accidente s.a.m.d.) pe atat de mult detest circuitele din el. Nu stiu daca sunt modificate intentionat sau nu le-au iesit cum trebuie, insa eu am vazut diferente destul de mari comparativ cu gt5 si real life. Cea mai des intalnita problema pare a fi latimea circuitelor care e prea mare in multe zone(in special unde sunt curbe dificile). Nu am de unde sa stiu cum e handlingul in forza 4(dar chiar astept niste impresii de la cei care se pricep si au jucat si gt5) insa treaba cu circuitele mie imi lasa un gust amar. Nu sunt fanboy al nici unei console. Apreciez un joc bun indiferent de platforma. Datorita acestui joc chiar aveam de gand sa imi achizitionez un x360(eu nemaiavand nici o consola momentan) insa acum parca mi s-a mai taiat din avant.

Daca si astia o mai facut circuitele prost eu ma impusc, iti doresc vizionare placuta

4. #304 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    chestia e ca cu cat joci mai mult un joc cu atat ti se pare ca acel joc e "the best".
    din pacate nu e asa...
    am jucat destul de mult gt5, volan, ambreiaj, h shifter, tot ce trebuie... bagi imediat dupa aceea un shift 2 pe pc, care daca il configurezi cum trebuie, la feeling mie mi se pare peste gt5.
    la fel si cu forza... unde din pacate nu am volan... daca joci mult timp ti se va parea ca el e adevarul absolut in ceea ce proveste simularea.

va mai trece mult timp pana cand te vei simti exact ca intr-o masina.
    multora li se pare super realist desi joaca cu gamepad

nu sunt fanboy, pt ca le joc pe orice platforma, insa si eu cat realism cat mai ridicat.
    nici gt5 si nici forza 4 nu sunt cum trebuie.

la gt5 minusul extrem mi se pare simularea damage-ului care la forza e doar un pic mai rasarit, dar e mai bun oricum.

cat despre circuite, ai dreptate, la forza sunt mult prea largi.

5. #305 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Conteaza cel mai mult partea de online la un joc racing. Pt ca experienta de joc e alta impreuna cu alti oameni. Timpul ne va spune daca e un joc bun. La Gt5 am renuntat pe la level 20 sa mai joc offline. Ma plictiseam. Online nu m-am plictisit niciodata.

6. #306 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    voi gasiti pe undeva vreun volan de xbox?

n-am bani sa dau pe un fanatec, avand deja g25...

7. #307 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Racing Wheel & Pedals Volan si Pedale cu Force Feedback pentru XBOX 360, Preturi Racing Wheel & Pedals Volan si Pedale cu Force Feedback pentru XBOX 360

---------- Post added 18-10-2011 at 05:17 PM ----------

Volan XBOX 360 Wireless Racing Wheel, Preturi Volan XBOX 360 Wireless Racing Wheel

---------- Post added 18-10-2011 at 05:17 PM ----------

La Domo Baneasa Shopping am tot vazut volanele astea.

8. #308 SP
    Volane Microsoft nu mai gasesti noi, iar celelalte, ieftine sunt proaste rau.
    Eu mi-am luat Microsoft Speed Wheel de pe shopto.net. M-a costat 200 ron.

9. #309 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Mai sunt problemele enumerate de ceilalti useri cum ca primesti ban indiferent ca e original sau pirat ca sa stiu daca il cumpar sau va trebui sa mai astept?

10. #310 SP
    Stai linistit. Atat timp cat poti demonstra ca ai jocul cumparat, eu zic ca nu ai de ce sa iti faci griji. Totusi, sa nu ai consola modata, ca altfel banul poate veni de acolo, chiar daca ai jocul original.

11. #311 SP
    Quote Originally Posted by icebird View Post

Daca si astia o mai facut circuitele prost eu ma impusc, iti doresc vizionare placuta
    Tehnici asemanatoare au folosit si cei de la PD. Si totusi rezultatele sunt diferite. Iti recomand sa analizezi bine clipurile astea

GT5 vs F4 wheel view

GT5 vs RL cockpit view

12. #312 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Nu lua in considerare perspectivele "cockpit" pentru ca field of view difera de la joc la joc. In Forza 4 au umblat mai mult la field of view din cockpit. Traseele reale sunt modelate cu acuratete. Vrei sa vezi adevarata distanta, latime, urmareste un filmulet unde camera este pusa in afara masinii.

Daca te uiti atent, camera din masina in GT5 este pusa undeva mai in spate, pe cand in Forza 4 se apropie de volan (ce-i drept, un pic mai putin fata de 3). Nu stiu cand vor "reusi" sa implementeze cam ce-i in toate simulatoarele de pe PC si anume setari de scaun pentru cockpit. Sa poti muta tu cum vrei vederea, mai in fata, mai in spate, mai sus, mai jos.

13. #313 SP
    Priveste doar dunga aia de langa gripurile de pe traseu. Vezi diferenta? Vezi ce distanta mare este intre dunga alba si grip in forza 4? Fie ea orice camera.
    Si sa iti mai da un exemplu. Opreste primul filmulet la 2.01 si pe cel de al doilea la 3.15. Apoi opreste filmuletul 3 la 2.04 si filmuletul 4 la 2.11.
    Aici deja nu mai tine de field of view... vezi panourile din stanga? Unde sunt? in alta parte decat ar trebui.

14. #314 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Field of view - Wikipedia, the free encyclopedia

Am dat la secundele unde mi-ai spus si da, diferenta este data de field of view. Acum daca vrem sa cautam nod in papura si sa gasim cativa centimetri in plus sau in minus, sunt convins ca-i vom gasi.

Pune mana, ia jocul si dupaia plange-te ca-s traseele "mai late" ca asa ti se par tie din filmuletele de pe youtube
    O sa vezi ca nu e chiar asa cum spui tu.

15. #315 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Quote Originally Posted by rulzmaker View Post
    Stai linistit. Atat timp cat poti demonstra ca ai jocul cumparat, eu zic ca nu ai de ce sa iti faci griji. Totusi, sa nu ai consola modata, ca altfel banul poate veni de acolo, chiar daca ai jocul original.
    Am 2 console....nu e problema...dar daca il cumpar Sh si nu pot demonstra cum pot demonstra ca eu am jocul legitim asta ar fi problema,ca am 1 prieten care vrea sa vanda jocul primit cadou si asta ar fi problema....

Thx!

16. #316 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    daca esti baiat serios si nu te ocupi cu jocuri piratate nu te baneaza nimeni.
    alea sunt povesti scrise pe forumuri ... sunt destule povesti scrise si pe aici pe forum.

17. #317 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Quote Originally Posted by rulzmaker View Post
    Volane Microsoft nu mai gasesti noi, iar celelalte, ieftine sunt proaste rau.
    Eu mi-am luat Microsoft Speed Wheel de pe shopto.net. M-a costat 200 ron.
    Cum e Speed Wheel-ul la acuratete? Are nevoie de Kinect?

18. #318 SP
    Quote Originally Posted by AndyZ View Post
    Cum e Speed Wheel-ul la acuratete? Are nevoie de Kinect?
    Nu ai nevoie de Kinect. Inca nu am apucat sa ma joc cu el, astept inca Forza 4 de la gameshop.

19. #319 SP
    Member Axeaxel's Avatar
    Am pus si eu mana pe joc, finally..
    Nu am apucat decat sa fac doar cateva curse dar deja presimt ca o sa ma tina lipit de TV de aici incolo
    Mi-a placut foarte mult faza cu importatul profilului din Forza 3 si masinile pe care mi le-a dat la inceput . Inca nu am apucat sa dau redeem la codurile de la Collectors dar am vazut ca sunt vreo 3. Ne vedem pe circuit.
    PS: Am dat join in CLUB.

20. #320 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Cum ai importat profilul din Forza 3? La mine nu a aparut nimic. Nici nu am stiut ca exista asa ceva.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 16 of 28 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 26 ... LastLast