Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 17 of 28 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 27 ... LastLast
Results 321 to 340 of 542

Thread: Forza Motorsport 4

1. #321 SP
    Member Axeaxel's Avatar
    Poate m-am exprimat eu gresit, toata faza s-a intamplat dupa prima cursa, cand m-am trezit cu un mesaj pe ecran si a inceput sa-mi bage o lista de masini, printre care stiu sigur ca in Forza 3 aveam lvl 50 si mi-a dat in Forza 4 un 458 Italia. Era cam tarziu aseara, 1:30 am.

2. #322 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    Cum ai importat profilul din Forza 3? La mine nu a aparut nimic. Nici nu am stiut ca exista asa ceva.
    Same question here. E si achievement pt asta, dar nu am gasit absolut nicaieri nici o optiune pt import din Forza 3.

3. #323 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Cred ca jocul recunoaste salvarea FM3 daca o aveti pe hdd. La fel am patit eu la Shift 2. Daca aveam Shift 1 primeam ceva bonus

4. #324 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    LA achievement zice: "Import a file from Forza 3", imi dau doar cu parerea, nu se refera la salvare. Se refera probabil la un decal, tuning setup etc.

5. #325 SP
    Member rulzmaker's Avatar
    Mie mi-a gasit profilul Level 50 automat dupa prima cursa.

6. #326 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Quote Originally Posted by rulzmaker View Post
    Si ai primit atunci si achievementul "Import a file from Forza 3" ?

7. #327 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Tu sa ne spui cum merge volanul ala

8. #328 SP
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    Si ai primit atunci si achievementul "Import a file from Forza 3" ?
    Am primit si achievementul ala si cel cu unicornii

Tudy sa apuc sa ma joc ceva cu el. Prima impresie este foarte buna. Voi reveni cu pareri.

---------- Post added 19-10-2011 at 05:47 PM ----------

Tin sa va anunt ca volanul merge si pe PC daca aveti adaptor wireless pentru controller.

---------- Post added 19-10-2011 at 07:36 PM ----------

Ok. Primele pareri despre Microsoft Speed Wheel in Forza 4:
    + Delay foarte mic, raspunde surprinzator de bine la miscare. Eu unul am ramas de-a dreptul uimit.
    + Control excelent. Mi se pare mai ok decat un volan normal, fix care de obicei nu au o rotatie atat de mare. Aici invarti de volan cat vrei, desi nu e nevoie de prea mult. (sa ma fi vazut la prima cursa )
    + Calitate excelenta. Cu o singura exceptie (capacul din spate-mijloc care se misca daca pui degetele pe el, in rest constructia este foarte solida, bazata pe plastic si metal.
    + Greutate numai buna, nu te dor mainile dupa cateva curse. Am reusit momentan cam 10 curse cu el si nu am avut nici o problema.
    + Feeling de pilot. Mi-a placut foarte mult in F1 2011 in practice ca am putut sa imi incalzesc pneurile ca un adevarat campion inainte sa plec intr-un tur lansat.

- Lipsa bumperelor (LB/RB). What the hell is this !? Nici macar prin jocul caruia ii este dedicat nu te poti descurca prea bine. De exemplu nu poti vedea decat prima pagina la Titles.
    - Feedback-ul este foarte redus. Vibreaza intr-adevar, la socuri mai mari, dar in rest, pe vibratoare de exemplu, sta cuminte. In schimb prezenta mica a feedback-ului se doreste a fi compensata cu ledurile amplasate in partea superioara a volanului. Oricum, daca stam sa ne gandim prea mult feedback ar putea face ca utilizatorul sa scape volanul din mana.

---------- Post added 19-10-2011 at 07:38 PM ----------

+ Nu ai nevoie de nici un fel de mobilier si nici de spatiu de depozitare pentru el.

---------- Post added 19-10-2011 at 07:40 PM ----------

PS: Forza 4 are control construit pentru acest volan. De exemplu pentru a privi in spate trebuie apasat A, RS-ul fiind inexistent pe acest volan.

9. #329 SP
    Radu Dumitrescu
    Guest Radu Dumitrescu's Avatar
    //

---------- Post added 19-10-2011 at 08:31 PM ----------

Salut. De unde ai luat tu jocul? Eu am renuntat la mult asteptatul gameshop si il voi primi duminica din Franta. Scrie version francaise pe el, dar si pe forza 3 scrie acelasi lucru si totusi este in engleza. [Oricum nu m-ar deranja nici in franceza, deoarece vorbesc fluent aceasta limba]

10. #330 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Phew... mi-a venit si mie azi de la Gameshop... poate facem in weekend niste curse

---------- Post added 20-10-2011 at 03:03 AM ----------

Superb jocul! Pana acum, nota 9.5 (inca un pic daca mai imbunatateau filteringul ala, scapam de tot de jagged lines)

---------- Post added 20-10-2011 at 03:04 AM ----------

Masinile sunt dementiale! Peisajul e super tare, insa sa dea naiba daca am vazut ceva mai static pana acum. Nici macar o cioara, un balon, o tipa pe marginea drumului nu vazusi...

11. #331 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Masinile sunt dementiale! Peisajul e super tare, insa sa dea naiba daca am vazut ceva mai static pana acum. Nici macar o cioara, un balon, o tipa pe marginea drumului nu vazusi...
    Pai daca tu stai pe loc (sau ma rog, la 50 km/h cu cat mergi tu) e normal sa stai sa admiri peisajul

Sunt singurul caruia i se pare ca mareata revolutie in ceea ce priveste iluminatul jocului a cam busit unele trasee? Sunt unele trasee care mi se par foarte plate in anumite conditii de iluminare, nu vad nici macar unde-i vibratorul de pe marginea curbei. Inteleg, arata artistic, da nici sa mi se para ca merg pe o coala alba de hartie.

Controlul si fizica masinilor este in schimb sublima. Se simt masinile mult mai bine, diferentele de putere, de tractiune. Acum nu mai e asa simplu sa trantesti elemente de aero "Forza" si sa pui cauciucuri "Race" pe orice masina si ea sa stea lipita de asfalt. E nevoie de mai multa atentie.

12. #332 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Pai daca tu stai pe loc (sau ma rog, la 50 km/h cu cat mergi tu) e normal sa stai sa admiri peisajul
    Eh, si tu acum. Stii ca de fapt sunt atat de rapid incat si la 200Km/h am timp sa fac si poze artistice cu iPhone 4S-ul
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Sunt singurul caruia i se pare ca mareata revolutie in ceea ce priveste iluminatul jocului a cam busit unele trasee? Sunt unele trasee care mi se par foarte plate in anumite conditii de iluminare, nu vad nici macar unde-i vibratorul de pe marginea curbei. Inteleg, arata artistic, da nici sa mi se para ca merg pe o coala alba de hartie.
    Ah, deci nu sunt doar eu? Am vrut initial sa ma plang, dar ma gandeam ca poate naibii am setat eu ceva aiurea la TV azi noapte... erau zone in care aproape inchideam ochii de la "albeata" care-mi sarea in ochi. Credeam ca am eu masina cu parbrizul tratat prost

13. #333 SP
    Member Axeaxel's Avatar
    Nici mie nu-mi place cum "luceste" asfaltul, totusi parca e prea mult... trebuie sa ne strangem mai multi pe circuit. Apropo, cine merge la Drift Rally in weekend?

14. #334 SP
    Haha. La Gt5, in circuitul nou Spa F., sunt masini cu o inclinatie a parbrizului care lasa soarele sa te orbeasca. Aceeasi senzatie ca ai ajuns sa te uiti la un bec, conduci orbeste. Faceti poze la Bmw-urile alea baieti. (E30, E39, E36) . E46 m3 e in joc? am vazut si seria 6 vechi si primul M5 (anii 80).

15. #335 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    Quote Originally Posted by Axeaxel;
    Apropo, cine merge la Drift Rally in weekend?
    eu cred ca merg... m-a batut nevasta-mea la cap ca sa mergem si noi, azi de dimineata chiar am trecut prin fata casei poporului si erau parcate 3 masini acolo

daca nu stiti:

16. #336 SP
    Eu l-am vazut live la Brasov. Kings of Europe. In Buc. nu stiu cine organizeaza. Daca sunt aceeasi baieti, va spun eu ca merita.

---------- Post added 20-10-2011 at 11:50 AM ----------

17. #337 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    si ce am gasit:

Vineri 21 octombrie 2011 la ora 16.00 esti invitat impreuna cu prietenii tai la Marea Deschidere a Drift Grand PRIX Romania. Accesul este GRATUIT si vei putea asista GRATIS la cele mai deosebite demonstratii ale pilotilor de drift. Prezentarea fiecarui pilot de drift va fi urmata de o demonstratie! Tot GRATIS poti vedea si demonstratia oferita de Terry Grant - cascadorul auto cu renume mondial, demonstratia stunterului Raptowny - unul din ce mai mari cascadori moto din Europa. Te tin timpanele ? Atunci pregateste-te sa vezi cum te simti intr-o masina campioana la Car-Audio. Nu ai rabdare pana sambata sa vezi masinile tunate ? Vineri la deschidere le vei putea admira GRATIS.

18. #338 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Erm, nu vreti voi sa mutati discutiile despre Drift Grand Prix pe un thread dedicat?

19. #339 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    + Feeling de pilot. Mi-a placut foarte mult in F1 2011 in practice ca am putut sa imi incalzesc pneurile ca un adevarat campion inainte sa plec intr-un tur lansat.

- Lipsa bumperelor (LB/RB). What the hell is this !? Nici macar prin jocul caruia ii este dedicat nu te poti descurca prea bine. De exemplu nu poti vedea decat prima pagina la Titles.
    Stiu ca suntem pe pagina de Forza 4, insa as vrea sa fac un quick off topic.. Pe ce buton e KERS-ul din F1 2011? (sper ca permite volanul...)
    Mi l-am comandat si eu (volanul), e in procesare pe ShopTo.

Am si Forza 4 planificat in saptamanile urmatoare..deocamdata o sa ma multumesc cu Forza 3, la care am pierdut save-ul cu un garaj destul de mare, din cauza unui USB stick idiot...

20. #340 SP
    Butoanele sunt configurabile, la fel ca la orice alt controller.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 17 of 28 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 27 ... LastLast