Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 244 of 903 FirstFirst ... 144 194 234 242 243 244 245 246 254 294 344 744 ... LastLast
Results 4,861 to 4,880 of 18054

Thread: Clubul PlayStation 4

1. #4861 SP
    Member AndyTiME's Avatar
    Deci optimizare +4 nuclee in urmatorii 5 ani ciu-ciu .....

2. #4862 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by AndyTiME View Post
    Deci optimizare +4 nuclee in urmatorii 5 ani ciu-ciu .....
    Tu te joci in nuclee sau cu gamepad-ul si te bucuri de ce vezi pe TV?

3. #4863 SP
    Member AndyTiME's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Tu te joci in nuclee sau cu gamepad-ul si te bucuri de ce vezi pe TV?
    Cand spuneam asta ma refeream la influenta consolelor asupra PC-ului.

4. #4864 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by AndyTiME View Post
    Cand spuneam asta ma refeream la influenta consolelor asupra PC-ului.
    E bine ca nu te refereai la influenta asupra productiei de grau. PC-ul e PC, consolele sunt console. Cei care sunt interesati de core-uri, de cate texturi sunt pe ecran, ce fel de AA e folosit, cati shaderi poate GPU-ul, samd... se duc si-si cumpara un PC cu o placa video pe masura (sau mai multe). Cei care sunt ineresati de "just gaming", isi cumpara o consola. O conecteaza la TV si se joaca. Majoritatea nu au habar (si nici nu ii intereseaza) ce e in cutia aceea. Am exagerat si noi cu analizele hardware la console (deh, am luat virusul fanbotilor PC), dar probabil daca am facut-o, a fost in lipsa de altceva pana la lansare.

Revenind... conteaza daca are un core sau 100? Daca e jocul bun, poate sa ruleze si pe juma' de core. Who cares?

---------- Post added 27-11-2013 at 01:22 ----------

Intre timp, dupa ce am fost "rejectat" de amazon.de, mi-am incercat norocul cu amazon.co.uk. Din pacate, mi-au spus ca daca fac acum comanda o voi primi "after Christmas". Well, sa fie sanatosi. Imi cumpar Wii U!

5. #4865 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Hai ca nu e dracul atat de negru. Daca vrei iti trimit eu unul.

6. #4866 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    http://www.vg247.com/2013/11/27/psn-...table-devices/
    Sony has made changes to its policies regarding how many devices you can activate on a single PlayStation Network ID, allowing you to access newly purchased content in multiple ways.
    Siliconera reports players can now activate up to three portable devices with their PSN IDs – useful for those with a PSP, Vita and Vita TV.
    The policy change has no effect on games purchased before November 17, 2011, which can still be activated on up to five devices.
    Games purchased after this date, which were previously restricted to two activations, are now allowed on three devices.

---------- Post added 27-11-2013 at 04:59 ----------

Xbox One vs. PS4: Which Console Is Selling Better?: Video - Bloomberg

7. #4867 SP
    Member Wagram's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    E bine ca nu te refereai la influenta asupra productiei de grau. PC-ul e PC, consolele sunt console. Cei care sunt interesati de core-uri, de cate texturi sunt pe ecran, ce fel de AA e folosit, cati shaderi poate GPU-ul, samd... se duc si-si cumpara un PC cu o placa video pe masura (sau mai multe). Cei care sunt ineresati de "just gaming", isi cumpara o consola. O conecteaza la TV si se joaca. Majoritatea nu au habar (si nici nu ii intereseaza) ce e in cutia aceea. Am exagerat si noi cu analizele hardware la console (deh, am luat virusul fanbotilor PC), dar probabil daca am facut-o, a fost in lipsa de altceva pana la lansare.

Revenind... conteaza daca are un core sau 100? Daca e jocul bun, poate sa ruleze si pe juma' de core. Who cares?
    Atunci de ce ne cumpărăm televizoare cu diagonale măsurate în metri şi Full HD ? Dacă un film e bun, e bun şi dacă-l vezi pe un televizor Olt alb-negru, cu diagonala de 20 cm. Plasmele şi proiectoarele ar trebui să fie strict apanajul criticilor de film, noi, restul, ne descurcăm şi cu un TV cu lămpi. Dar nu e aşa, pentru că ne interesează şi experienţa din timpul vizionării, nu numai vizionarea în sine.

O configuraţie puternică se traduce (sau ar trebui să se traducă) într-o experienţă mai plăcută de gaming, de la detalii vizuale, până la sunet şi fluiditatea cadrelor, lucruri care, după mine, întreţin şi întregesc atmosfera unui joc. Nu neg că sunt unii pe care-i interesează procesoarele şi RAM-ul şi placa video din consolă strict la nivel abstract, ca să vadă a cui e mai lungă, dar alţii chiar vor să simtă că au făcut o trecere semnificativă de la o generaţie la alta.

Nu pricep de ce unii ar trebui să-şi ceară scuze pentru că au pretenţii de la next gen.

8. #4868 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    Quote Originally Posted by Wagram View Post
    O configuraţie puternică se traduce (sau ar trebui să se traducă) într-o experienţă mai plăcută de gaming, de la detalii vizuale, până la sunet şi fluiditatea cadrelor, lucruri care, după mine, întreţin şi întregesc atmosfera .
    Pai asta avem deja si nu cred ca are rost sa ne facem probleme pe următorii 5 ani deoarece consolele au ținut tot timpul pasul cu jocuri bune .

9. #4869 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Al naibii de FIFA14...se pare ca din nou el este vinovatul pentru schimbarea parolei.F#&K EA/FIFA,anul trecut am primit ban permanent pe PSV dupa ce am jucat FIFA13...si am dat redeem la $40.

PSA: FIFA Hijacks 2013 Edition, Now On Playstation 3 (Delete your credit card info) - NeoGAF

10. #4870 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Atunci de ce ne cumpărăm televizoare cu diagonale măsurate în metri şi Full HD?
    Aici nu ai nimerit-o cu analogia. Ca sa echivalam discutia, ar fi trebuit sa discutam despre ce fel de procesoare au TV-urile in interior, si cat RAM are fiecare. De exp. de ce nu intereseaza pe nimeni ca al meu TV are quad core pe cand al lui Xulescu are un amarat de single core? Iti spun eu, pt. ca pe nimeni nu prea intereseaza treaba asta... si conteaza doar rezultatul final.
    Dacă un film e bun, e bun şi dacă-l vezi pe un televizor Olt alb-negru, cu diagonala de 20 cm.
    Sa stii ca asa e. Eu inca ma uit la filme vechi si bune, chiar daca sunt alb negru. Cat despre Olt, nu mai am. Dar daca tot suntem la ora analogiilor, din cand in cand ma mai joc pe PlayStation 2 fara probleme. Jocurile bune (indiferent cat de vechi sunt) nu mor niciodata. Cu diagonala nu ai nimerit-o iarasi... ca dovada inca ne jucam linistiti pe device-uri care au 3-7"...
    Nu pricep de ce unii ar trebui să-şi ceară scuze pentru că au pretenţii de la next gen.
    Nu trebuie sa-si ceara nimeni scuze... doar ca unii devin deja plictisitori si repetitivi cu "bai dar ce procesor slab are"... "dar vai, e doar 720p"... Degeaba le dai exemple precum Killzone, The Last of Us, Uncharted, God of War, Gran Turismo and so on... ei vor ramane tot timpul la nivelul "nu-mi iau, ca nu e la 4Ghz". Pai daca tot cauta orice motiv sa nu-si ia, ce Dzeu mai cauta pe consolegames.ro? Sa se mute dincolo si sa numere pixelii... nu-i opreste nimeni.

11. #4871 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar

12. #4872 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    just a funny
    azbeqxn_700b.jpg

13. #4873 SP
    Member Wagram's Avatar
    Aici nu ai nimerit-o cu analogia. Ca sa echivalam discutia, ar fi trebuit sa discutam despre ce fel de procesoare au TV-urile in interior, si cat RAM are fiecare. De exp. de ce nu intereseaza pe nimeni ca al meu TV are quad core pe cand al lui Xulescu are un amarat de single core? Iti spun eu, pt. ca pe nimeni nu prea intereseaza treaba asta... si conteaza doar rezultatul final.
    Nu, ca să echivalăm discuţia, trebuie să luăm în calcul nu procesorul televizorului, ci alte dotări hardware care contează către rezultatul final: tipul ecranului, tipurile de tuner, ieşiri HDMI şi câte, USB, player, audio digital etc. Ăştia sunt factorii analogi de care ţinem cont când ne luăm televizor, din nou, dotări hardware de care depinde experienţa noastră. Şi consolele, şi televizoarele au criterii hardware după care ne orientăm când le alegem. Diferite, dar la fel de importante în categoria lor. Puţini îşi iau primul televizor ieşit în cale, interesându-i doar rezultatul final, anume să vadă o clipoceală pe ecran.

Sa stii ca asa e. Eu inca ma uit la filme vechi si bune, chiar daca sunt alb negru. Cat despre Olt, nu mai am. Dar daca tot suntem la ora analogiilor, din cand in cand ma mai joc pe PlayStation 2 fara probleme. Jocurile bune (indiferent cat de vechi sunt) nu mor niciodata. Cu diagonala nu ai nimerit-o iarasi... ca dovada inca ne jucam linistiti pe device-uri care au 3-7"...
    Şi eu mă uit la filme vechi şi bune, alb-negru, dar nu la asta mă refeream, ci la a vedea Avatar pe un ecran de Olt, de pildă. Filmul e bunicel, dar nu-l poţi savura la adevărata valoare în asemenea condiţii, nu ? Tot aşa, sunt multe jocuri la care aspectul grafic face mult din experienţă, iar un hardware puternic te ajută să o savurezi.

Ai dreptate cu jocurile bune, şi eu am câteva titluri de suflet, pe care le rejoc cu plăcere. Dar asta nu înseamnă că aş fi de acord cu standardele alea în ziua de astăzi. Înţeleg ce spui, pentru tine gameplay-ul primează. Eu prefer să am şi gameplay, şi grafică&sunet bune.

În ce priveşte jucatul pe diagonale de 3-7, exemplul tău e niţel forţat. Ne jucăm pe ecranele alea pentru că nu avem de ales, aşa cum n-am avut de ales când jucam MUD.
    Numai că până şi jucătorii de pe mobile şi tablete vor să joace pe ecrane mai mari, iar succesul fabulos al kickstarterului Ouya a arătat asta cu vârf şi îndesat.

În plus, ecranele tind să fie din ce în ce mai mari, deja avem telefoane-tabletă şi se lucrează la tablete de 13 inchi. Ne luăm telefoane şi tablete cu cât mai mult RAM şi cât mai multe nuclee, după scoruri în benchmarkuri şi... în jocuri. Face cineva editare video sau programare pe telefon ? Chiar e nevoie de atâta putere de calcul pentru sarcini ca navigatul pe net, vorbitul la telefon, făcut poze etc ? Nu, în mare, tot pentru jocuri, ca să meargă mai bine şi să se vadă mai frumos. Deci exact ce vreau şi eu de la o consolă de nouă generaţie.

Nu trebuie sa-si ceara nimeni scuze... doar ca unii devin deja plictisitori si repetitivi cu "bai dar ce procesor slab are"... "dar vai, e doar 720p"... Degeaba le dai exemple precum Killzone, The Last of Us, Uncharted, God of War, Gran Turismo and so on... ei vor ramane tot timpul la nivelul "nu-mi iau, ca nu e la 4Ghz". Pai daca tot cauta orice motiv sa nu-si ia, ce Dzeu mai cauta pe consolegames.ro? Sa se mute dincolo si sa numere pixelii... nu-i opreste nimeni
    Perfect de acord cu tine cu număratul pixelilor. În ce priveşte doar 720, nu prea. Că vrem, că nu vrem, 1080 e standardul acum. Killzone, The Last Of Us şi restul arată excelent, dar pentru generaţia trecută. Dacă nu emitem cât de cât pretenţii, nu m-ar mira ca mulţi să facă precum Activision an de an: aceeaşi grafică, aceleaşi sunete, aceleaşi arme, acelaşi preţ.

14. #4874 SP
    Member COD.221's Avatar
    Creative users ... IGN news

15. #4875 SP
    Member valentin2007's Avatar
    Jocurile de la EA pentru ps4 sunt 54,99 pe UK acum

16. #4876 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Quote Originally Posted by valentin2007 View Post
    Jocurile de la EA pentru ps4 sunt 54,99 pe UK acum
    Da, au fost micsorat astazi preturile. Sony a declarat ca va ajusta preturile pana la lansarea consolei ce are loc vineri: PlayStation 4 PSN game prices will be adjusted ahead of EU launch • News • PlayStation 4 • Eurogamer.net

17. #4877 SP
    Member valentin2007's Avatar
    Citisem și eu dar nu ma asteptam sa modifice asa repede.

18. #4878 SP
    Member taz@'s Avatar

19. #4879 SP
    Senior Member tray's Avatar
    la ce rezolutie se poate face stream pe twitch direct de pe consola?

20. #4880 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    @tray: 720p, 30 fps.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.