teoretic azi ar trebuii sa aflam ceva ca maine pleaca pachetele din depozitul lor
Please note all PS4 pre-orders for launch will be dispatched Thursday November 28th for delivery Friday 29th.
If your order is still processing please don't be concerned. Your order will be updated to dispatched by Thursday 28th when all orders will be shipping from our warehouse.
---------- Post added 27-11-2013 at 13:18 ----------
da la fel
@MonkY: Se stia de aceasta amanare de la inceputul lunii. Am postat chiar eu despre ea aici: http://www.consolegames.ro/forum/f11...ml#post1055997
PS4 Killzone Mega Bundle Delayed In European Territories, But Not In UK
Ciudat insa ca nu te-au contactat cei de la Amazon sa te informeze sau sa-ti ofere alternative.The countries affected are Finland, Portugal and Germany – confirmed by their branches of Amazon and GameStop. The Amazon.de listing for the PS4 mega bundle currently features a message warning customers of the delay:
Please note that this product will not be released on 29.11.2013. The exact release date has not yet been confirmed by the manufacturer but is ahead of Christmas.
pentru cine nu mai poate astepta,ps 4 e acum disponibil pe okazii .ro ,probabil aduse de la unchiul sam la 2500 roni(doar 2 bucati)![]()
Da, mi-au raspuns azi.
Intrebarea mea:
My PS4 preorder has the status: PAID. Any estimate date for processing and dispatching?
I live in Romania and I am concerned that I won't get it on 29th Nov if you dispatch only one day in advance, on 28th.
Raspunsul lor:
I have checked your account and I can confirm that this order will enter processing later today and this will then be shipped out to you.
7 minutes ago andy posted:
Hi Halalau,
I can confirm we are starting processing for all international orders this Thursday for dispatch the same day.
Regards,
Andy
Pentru cei ca mine care inca mai cred ca magazinele noastre vor avea consolele PS4 in acest an,va aduc o mica doza de optimism:
https://www.facebook.com/photo.php?f...tal_comments=6
"Din cauza cererii foarte mari, consola PS4 va ajunge in Europa in mai multe etape. Romania intra in a treia etapa, consola fiind lansata oficial la inceputul anului viitor. Avem insa confirmari de la distribuitorii autohtoni ca vor avea disponibile cantitati limitate in luna decembrie.
Din câte am înțeles din discuțiile de pe Amazon.co.uk, problema a fost de volum precomenzi in UK. Cererea a fost atat de mare pe UK pt acel bundle încât au trimis toate SKU-urile acolo si au decalat in DE, Portugalia si Spania.
Pana la urma, UK e a doua piața ca mărime după US la launch.
De necrezut,acum o ora cand am intrat pe o stire postata 20 noiembrie de pe pagina oficiala a Playstation-ului Romania ,erau cel putin 5 comentarii,implicit cel de mai sus,iar acum dupa mai bine de 1 ora cand accesez din nou link-ul postat de mine observ cu stupoare ca raspunsul dar si altele scrise de Playstation Romania din acea stire au fost sterse. In mod sigur cel care administreaza acea pagina de Playstation citeste si forumul nostru,dar n-am inteles de ce acele reply-uri trebuiau sa fie sterse.
Daca un angajat al firmei tale le-ar spune clientilor "Noi lansam in exclusivitate pe 29.01.2014, dar mai bine dati fuga la vecinu' ca el le aduce inaintea noastra", nu te-ar deranja?
Buna ziua domnul Adrian.
Ne cerem scuze pt inconvenienta, din pacate fostul coleg care lucra in limba romana nu mai poate veni, si din aceasta cauza nu sa raspuns la emailuri.
Desigur comanda dumneavoastra va fi livrata intre 13-15 decembrie si curierul va ajunge in max 3 zile la dumneavoastra.
Ne cerem scuze inca odata.
Va multumim.
Cu stima,
Gamestore
Bookmarks