Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 47 of 145 FirstFirst ... 37 45 46 47 48 49 57 97 ... LastLast
Results 921 to 940 of 2894

Thread: PS4 - discutii despre comenzi si precomenzi

1. #921 SP
    Member palflo's Avatar
    teoretic azi ar trebuii sa aflam ceva ca maine pleaca pachetele din depozitul lor

2. #922 SP
    Member sinnombree07's Avatar
    tie tot paid iti arata pe shopto?

3. #923 SP
    Member palflo's Avatar
    Quote Originally Posted by sinnombree07 View Post
    a primit cineva vreo veste de la shopto?
    Please note all PS4 pre-orders for launch will be dispatched Thursday November 28th for delivery Friday 29th.

If your order is still processing please don't be concerned. Your order will be updated to dispatched by Thursday 28th when all orders will be shipping from our warehouse.

---------- Post added 27-11-2013 at 13:18 ----------

tie tot paid iti arata pe shopto?
    da la fel

4. #924 SP
    Member BlueLightning's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Mda... deci vad ca la mine in comanda pe amazon.de a aparut un "RELEASE DATE: 23 December 2013". Astia sunt dusi cu capul?
    Mda...eu m-am trezit destul de tarziu sa fac precomanda. Am facut si pe amazon.fr si pe amazon.de la Mega Bundle si se pare ca nici unul nu da semne sa vina inainte de Craciun

5. #925 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by naz View Post
    De ce nu ai facut comanda pe Amazon UK? Din ce vad eu sunt mult mai seriosi si aveai o sansa mai buna sa te intelegi cu ei. Asa daca ii suni sa te certi cu ei nu stiu daca reusiti sa va intelegeti.
    Din pacate pe Amazon UK nu exista acel bundle... ca as fi facut-o.
    Quote Originally Posted by Rasko View Post
    Informatia asta le-a aparut tuturor de pe neogaf care au aceeasi comanda cu a ta. Sunt extrem de revoltati si ei, cred ca are legatura cu acel Mega Bundle. Asta ai comandat si tu: PS4+KZ+2 controllers+ camera?
    Nu doar atat, se pare ca si amazon Italia procedeaza la fel, intarzaie si acolo.
    Da, se pare ca e vina celor de la Sony. Pur si simplu au amanat acel bundle (pt. 23 Decembrie)...

6. #926 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    @MonkY: Se stia de aceasta amanare de la inceputul lunii. Am postat chiar eu despre ea aici: http://www.consolegames.ro/forum/f11...ml#post1055997

PS4 Killzone Mega Bundle Delayed In European Territories, But Not In UK

The countries affected are Finland, Portugal and Germany – confirmed by their branches of Amazon and GameStop. The Amazon.de listing for the PS4 mega bundle currently features a message warning customers of the delay:
    Please note that this product will not be released on 29.11.2013. The exact release date has not yet been confirmed by the manufacturer but is ahead of Christmas.
    Ciudat insa ca nu te-au contactat cei de la Amazon sa te informeze sau sa-ti ofere alternative.

7. #927 SP
    Junior Member h3rm35's Avatar
    pentru cine nu mai poate astepta,ps 4 e acum disponibil pe okazii .ro ,probabil aduse de la unchiul sam la 2500 roni(doar 2 bucati)

8. #928 SP
    Member Ramon's Avatar
    a primit cineva vreo veste de la shopto?
    Da, mi-au raspuns azi.

Intrebarea mea:
    My PS4 preorder has the status: PAID. Any estimate date for processing and dispatching?
    I live in Romania and I am concerned that I won't get it on 29th Nov if you dispatch only one day in advance, on 28th.

Raspunsul lor:
    I have checked your account and I can confirm that this order will enter processing later today and this will then be shipped out to you.

9. #929 SP
    Member valentin2007's Avatar
    7 minutes ago andy posted:
    Hi Halalau,

I can confirm we are starting processing for all international orders this Thursday for dispatch the same day.

Regards,
    Andy

10. #930 SP
    Junior Member Manael's Avatar
    Din pacate pe Amazon UK nu exista acel bundle... ca as fi facut-o.
    Eu am exact acel bundle, doar ca e pe Amazon UK si inca nu a fost amanat aici.

11. #931 SP
    Junior Member albastru's Avatar
    Pentru cei ca mine care inca mai cred ca magazinele noastre vor avea consolele PS4 in acest an,va aduc o mica doza de optimism:

https://www.facebook.com/photo.php?f...tal_comments=6

"Din cauza cererii foarte mari, consola PS4 va ajunge in Europa in mai multe etape. Romania intra in a treia etapa, consola fiind lansata oficial la inceputul anului viitor. Avem insa confirmari de la distribuitorii autohtoni ca vor avea disponibile cantitati limitate in luna decembrie.

12. #932 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Quote Originally Posted by albastru View Post
    Pentru cei ca mine care inca mai cred ca magazinele noastre vor avea consolele PS4 in acest an,va aduc o mica doza de optimism:

https://www.facebook.com/photo.php?f...tal_comments=6

"Din cauza cererii foarte mari, consola PS4 va ajunge in Europa in mai multe etape. Romania intra in a treia etapa, consola fiind lansata oficial la inceputul anului viitor. Avem insa confirmari de la distribuitorii autohtoni ca vor avea disponibile cantitati limitate in luna decembrie.
    Unde scrie asta ?

13. #933 SP
    Member fdkenzo's Avatar
    hai cu vesti bune, poate adduce domo ...are cineva vreun raspuns concreta?

14. #934 SP
    Quote Originally Posted by fdkenzo View Post
    hai cu vesti bune, poate adduce domo ...are cineva vreun raspuns concreta?
    Concret o dau cotita ... au zis ca o aduc intre 15-20 dec . Dar nu cred sincer .

15. #935 SP
    Member dtancu's Avatar
    Mda... deci vad ca la mine in comanda pe amazon.de a aparut un "RELEASE DATE: 23 December 2013". Astia sunt dusi cu capul?
    Din câte am înțeles din discuțiile de pe Amazon.co.uk, problema a fost de volum precomenzi in UK. Cererea a fost atat de mare pe UK pt acel bundle încât au trimis toate SKU-urile acolo si au decalat in DE, Portugalia si Spania.
    Pana la urma, UK e a doua piața ca mărime după US la launch.

16. #936 SP
    Quote Originally Posted by h3rm35 View Post
    pentru cine nu mai poate astepta,ps 4 e acum disponibil pe okazii .ro ,probabil aduse de la unchiul sam la 2500 roni(doar 2 bucati)
    O mare abureala O sa mai apara bisnitari ...

17. #937 SP
    Junior Member albastru's Avatar
    Quote Originally Posted by mentorica View Post
    Unde scrie asta ?
    De necrezut,acum o ora cand am intrat pe o stire postata 20 noiembrie de pe pagina oficiala a Playstation-ului Romania ,erau cel putin 5 comentarii,implicit cel de mai sus,iar acum dupa mai bine de 1 ora cand accesez din nou link-ul postat de mine observ cu stupoare ca raspunsul dar si altele scrise de Playstation Romania din acea stire au fost sterse. In mod sigur cel care administreaza acea pagina de Playstation citeste si forumul nostru,dar n-am inteles de ce acele reply-uri trebuiau sa fie sterse.

18. #938 SP
    Junior Member maivorbim's Avatar
    Daca un angajat al firmei tale le-ar spune clientilor "Noi lansam in exclusivitate pe 29.01.2014, dar mai bine dati fuga la vecinu' ca el le aduce inaintea noastra", nu te-ar deranja?

19. #939 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    Quote Originally Posted by maivorbim View Post
    Daca un angajat al firmei tale le-ar spune clientilor "Noi lansam in exclusivitate pe 29.01.2014, dar mai bine dati fuga la vecinu' ca el le aduce inaintea noastra", nu te-ar deranja?
    pai scrie clar cu rosu confirmari de la distribuitorii autohtoni, deci nu era sugerat vecinu' .

20. #940 SP
    Banned adyxyz's Avatar
    Buna ziua domnul Adrian.
    Ne cerem scuze pt inconvenienta, din pacate fostul coleg care lucra in limba romana nu mai poate veni, si din aceasta cauza nu sa raspuns la emailuri.
    Desigur comanda dumneavoastra va fi livrata intre 13-15 decembrie si curierul va ajunge in max 3 zile la dumneavoastra.
    Ne cerem scuze inca odata.
    Va multumim.
    Cu stima,
    Gamestore

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 47 of 145 FirstFirst ... 37 45 46 47 48 49 57 97 ... LastLast