Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 90 of 145 FirstFirst ... 40 80 88 89 90 91 92 100 140 ... LastLast
Results 1,781 to 1,800 of 2894

Thread: PS4 - discutii despre comenzi si precomenzi

1. #1781 SP
    Member chesterb's Avatar

PS4 - discutii despre comenzi si precomenzi

Eu nu mă plâng

2. #1782 SP
    Junior Member becham_ro's Avatar
    gata mi s-a pus in miscare si consola de la shopto cea de la unguri e pe drum deja.
    Pickup date03 Dec 2013 DestinationRAMNICU-VALCEA Estimated delivery date09 Dec 2013

3. #1783 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Quote Originally Posted by naz View Post
    Mai e vreun pas dupa"Procesare" la Gamestore? Adica o marcheaza drept trimisa dupa ce o pun la curier sau ramane in procesare pana ajunge acasa.

Sorry ca am transformat thread-ul asta in Twitter, dar Xbox One-ul are nevoie de un fratior.
    Dupa "Procesare" nu mai este alt status pe Gamestore. Urmatoarea etapa este sa primesti e-mail de la G4S prin care te informeaza ca au un pachet pentru tine, iar apoi un SMS de la Cargus care te anunta ca a doua zi iti va fi livrat.

4. #1784 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    La mine statusul de pe gamestore era trimis, chiar dinainte de a primi email de la G4S

5. #1785 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    Quote Originally Posted by becham_ro View Post
    deci. Baietii de la shopto mi-au trimis-o. Acum am si o precomanda din Ungaria. Pot sa o anulez. vrea cineva sa cumpere consola?

---------- Post added 03-12-2013 at 17:10 ----------

Cine a primit consola pana acum de la shopto.net ?
    cu cat o dai si de unde esti? si cam pe ce data as primio ca am si eu precomanda la e digital si in mod normal ar trebui sa vina pana pe 20

6. #1786 SP
    Junior Member becham_ro's Avatar
    2150 atat dau si eu pe ea de la unguri sunt din rm valcea.

7. #1787 SP
    Member Snake's Avatar
    Pana la urma nu a reusit nici-un magazin mare gen flanco, mediagalaxy, altex sa aduca PS4?

8. #1788 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Nope

9. #1789 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    Quote Originally Posted by Snake View Post
    Pana la urma nu a reusit nici-un magazin mare gen flanco, mediagalaxy, altex sa aduca PS4?
    \
    mai sunt si nesimtiti pe deasupra stai 30-40 min pana iti raspunde la telefon

10. #1790 SP
    Member palflo's Avatar
    cui ia mai venit consola de la shopto se poate ridica din otopeni azi dupa 11:45 eu ma plec la otopeni

---------- Post added 04-12-2013 at 11:18 ----------

am plecat in otopeni sa iau consola revin

11. #1791 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Fratiilor...peste o ora voi fi si eu fericitul posesor al unui PS4

De-abia astept sa jucam Killzone MP.

PSN ID : FaLLeN_717

12. #1792 SP
    Member CataPuscas's Avatar
    Am primit saptamana trecuta un mail de la Ventumgames in care imi spuneau ca jocurile sunt disponibile, dar consola numai intre 5-15 decembrie. De atunci le-am mai dat mail-uri sa-i intreb de pret, daca va ramane cel de pe site sau va fi umflat. Nu am mai primit nici un raspuns. In rest am si eu "precomanda" facuta la edigital. Eu sper ca daca se lanseaza si in Ungaria, o sa aiba un pret mai mic decat cel de la gamestore

Ma bucur foarte mult pentru cei dintre voi care ati primit consolele sa le folositi sanatosi! Sper sa o am si eu luna asta

13. #1793 SP
    Junior Member Urssul's Avatar
    si eu am sunat la Ventumgames in legatura cu pretul consolei si mi sa spus ca pretul afisat pe site este orientativ ...in alte cuvinte sa te astepti ca va fi mai scump

14. #1794 SP
    Member CataPuscas's Avatar
    Ti-a spus si cand o sa fie disponibila exact? sau ai aceeasi informatie ca si mine?

15. #1795 SP
    Tot asa in 1-2sap o sa fie valabila consola,daca ai facut comanda o sa te sune iei cand o au pe stoc si la ce pret o au si daca esti de acord sa o cumperi

16. #1796 SP
    Junior Member Kel_Sceptic's Avatar
    Quote Originally Posted by Kel_Sceptic View Post
    M-au sunat cei de la 4games sa merg sa ridic consola din Mall. Revin cu feedback dupa ce o instalez.
    Salutare,

Am ridicat consola ieri, am ramas putin surprins ca era intr-o cutie alba cu maner de plastic, pe care era tiparit cu scris mic ps4 trademarks etc, dar totusi nu avea nimic desenat colorat . Trebuie sa recunosc ca m-am panicat putin si imediat am verificat contentul, erau toate la locul lor, in pungulite neatinse, neumblate. Am luat consola dar in frenezia aia am uitat sa mai intreb de garantie, asa ca astazi am sunat la ei si mi-au zis ca trebuia sa mi se faca garantia pe loc; au fost ok si m-au rugat sa merg inapoi cu seria consolei ca sa poata sa-mi faca garantia.

Consola montata, avea versiunea 1 pe ea, s-a facut update la ultima versiune, testat vreo 10min BF4 in campanie ( restul de multiplayer se downloada, era 20% completed). Dimineata am testat 5min multiplayer, si am sesizat faptul reclamat de majoritatea ps4-istilor, si anume ca laguieste ca naiba in jocurile 64man.

Desi consider ca trebuia sa primesc consola luni, am primit-o marti, dar cu toate astea pot sa zic ca-s multumit de cei de la 4games.ro. Am citit pe aici si niste pareri negative cum ca sunt tepari sau imbarligatori, dar eu le acord votul meu de incredere, cel putin momentan .

Gaming placut, sa ne tina consolele cat mai mult si pentru cei care nu le-au primit inca, JUST KEEP CALM AND HAVE PATIENCE

Dati add la ID: TheScepticOne, pentru niste BF4, momentan, ca inca nu sunt hotarat daca sa iau si KZ SF.
    Attached Images Attached Images 1469831_562433427167885_1262149645_n.jpg

17. #1797 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    felicitari! poti sa te uiti daca e made in china sau japan?

PS eu nu am gasit pe nimeni pana acum care sa fi luat consola made in japan din UE.

18. #1798 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Este luat din SUA,a fost trimis din Philadelphia (daca conteaza).Si eu m-am mirat ca este Made in Japan.A fost primul lucru la care m-am uitat cand l-am luat in mana.

Voi reveni cu amanunte pe threadul oficial.

19. #1799 SP
    Sunt eu interesat de consola,tot din vl sunt,lasa-mi un nr de tel sa vb

---------- Post added 04-12-2013 at 13:54 ----------

Quote Originally Posted by becham_ro View Post
    2150 atat dau si eu pe ea de la unguri sunt din rm valcea.
    Sunt eu interesat de consola ,lasa-mi un nr de tel sa vb, tot din vl sunt

20. #1800 SP
    Junior Member Kel_Sceptic's Avatar
    Quote Originally Posted by h0stile View Post
    felicitari! poti sa te uiti daca e made in china sau japan?

PS eu nu am gasit pe nimeni pana acum care sa fi luat consola made in japan din UE.
    Cand ajung acasa o sa precizez unde e facut. Momentan pot sa-ti zic sigur ca e luat din UK, deoarece vine cu cablu de alimentare specific regiunii, si cu adaptor pentru prizele noastre.
    Produsele din USA au nevoie de transformator sau de comutator 110V / 220V.
    Am atasat o poza.
    Attached Images Attached Images figure-8-uk-mains-power-cable-black-1.8m.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 90 of 145 FirstFirst ... 40 80 88 89 90 91 92 100 140 ... LastLast