Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 74 of 112 FirstFirst ... 24 64 72 73 74 75 76 84 ... LastLast
Results 1,461 to 1,480 of 2234

Thread: Killzone 2

1. #1461 SP
    Member Solozaur's Avatar
    sper sa bage o otiune sa pot vedea setarile serverului si lista de playeri inainte sa intru in el ( daca nu cumva se poate si nu mi-am dat eu seama cum)
    ieri ma intrat in vreo 6 jocuri pana sa gasesc unu cu setari normale
    ar fi bine si o setare cum era la battlefiled-ul vechi de pe pc: iti alegeai un punct de spawn si dupaia te dadea acolo nu ca in kz trebuie de fiecare data sa dai accept, si sa puna un meniu pe tasta select cu change character / spawn point

PS: pe voi nu va deranjeaza efectul ala albastru cand sunteti in cloak la scout? mi se pare foarte greu sa vezi inamicii

2. #1462 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Quote Originally Posted by Solozaur View Post
    PS: pe voi nu va deranjeaza efectul ala albastru cand sunteti in cloak la scout? mi se pare foarte greu sa vezi inamicii
    trebuie sa fie echilibrat un pic pt ca inamicii nu te pot vedea. pe mine m-a deranja la inceput dar m-am obisnuit.

3. #1463 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    Aughh Lupta cu Radec pe Elite e singurul lucru care mai sta intre mine si platina la jocul asta !
    Psycho, cum naiba ai reusit sa ii omori oamenii !? E enervant pt ca urca dupa tine sus la balcon si nu sti de unde naiba trag !

4. #1464 SP
    Member psycho-07's Avatar
    astepti sa vina ei la tine si ii omori cu cutitu si te plimbi mereu sa nu te omoare si pe radec tot cu cutitu il omoari doar cand urca sus tragi in el

5. #1465 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Am luat si eu jocul,te face sa pierzi notiunea timpului,il recomand oricui

6. #1466 SP
    Deci ma scoate din sarite
    Sunt la partea cand urca sus la mine shock trooperii (cei cu capul tuguiat) si nu ii pot omori pt ca vin din ambele parti . Pe normal veneau doar din partea dreapta !

7. #1467 SP
    Senior Member istrategie's Avatar

8. #1468 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    in killzone 2 poti juca storyline-ul in co-op?

9. #1469 SP
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    in killzone 2 poti juca storyline-ul in co-op?
    Din pacate nu !

10. #1470 SP
    Quote Originally Posted by Rockstar View Post
    Din pacate nu !
    deci cand vin aia te plimbi pana vine unu la tine nu te duci tu dupa ei sau poti sa ii astepti la scari cand vror sa urce

11. #1471 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Se pare ca vor actiona si in directia celor care folosesc cheat-uri in multiplayer existand posibilitatea sa piarda ID-ul de PSN. Din cate observ, baietii astia de la GG sunt chiar pusi pe treaba. Usor usor isi asociaza numele cu calitatea, asta fiind foarte bine si pentru Sony. Sper sa ii trateze cum se cuvine pentru exclusivitatea asta.

12. #1472 SP
    Quote Originally Posted by psycho-07 View Post
    deci cand vin aia te plimbi pana vine unu la tine nu te duci tu dupa ei sau poti sa ii astepti la scari cand vror sa urce
    Am sa incerc sa ii astept la scari ! Dar sper sa nu se opreasca si sa traga in mine sau sa vina cei ce urca prin partea stanga sa ma ia pe la spate !

13. #1473 SP
    Member Cata25's Avatar
    Quote Originally Posted by ffocus View Post
    Se pare ca vor actiona si in directia celor care folosesc cheat-uri in multiplayer existand posibilitatea sa piarda ID-ul de PSN. Din cate observ, baietii astia de la GG sunt chiar pusi pe treaba. Usor usor isi asociaza numele cu calitatea, asta fiind foarte bine si pentru Sony. Sper sa ii trateze cum se cuvine pentru exclusivitatea asta.
    Trișat? Cum adică? Nu credeam că se poate trișa la jocurile de consolă. Te referi la vrun bug? Dar nici dastea nu am văzut...

14. #1474 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Quote Originally Posted by Cata25 View Post
    Trișat? Cum adică? Nu credeam că se poate trișa la jocurile de consolă. Te referi la vrun bug? Dar nici dastea nu am văzut...
    nu cred ca e chiar corect folosit termenul "trisat". Se folosesc de niste scapari ale producatorilor.
    De exemplu la sniper daca apesi repede L1 cateodata se pune auto-aim pe adversar si ii dai headshot instant.
    Sau cateodata poti sa il tai pe unu cu cutitul de la 100m, pe asta nu stiu exact cum se face, da se face constant.
    Si alte astfel de exploit-uri.

15. #1475 SP
    [quote=Rockstar;85623]Am sa incerc sa ii astept la scari ! Dar sper sa nu se opreasca si sa traga in mine sau sa vina cei ce urca prin partea stanga sa ma ia pe la spate ![/quote

incearca asa sau te bagi dupa un stilp ceva pana vine primu la tine dar trebuie sa te plimbi mereu si la aia cu agheu tot la fel cu cutitu ii omori , fi calm si incearca de mai multe ori ca o sa reusesti

16. #1476 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Eu am citit ca se va pedepsi si medal-boosting-ul (2 jucatori intra pe un server cu parola si indeplinesc obiectivele pentru a lua ribbons si medals - chiar nu-i inteleg pe cei care fac asa ceva, strica tot farmecul jocului).

P.S.: Din cate am inteles, urmatorul patch va remedia acel zoom exploit - o veste foarte buna, avand in vedere ca multi abuzeaza de acesta online.

17. #1477 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    nu cred ca e chiar corect folosit termenul "trisat". Se folosesc de niste scapari ale producatorilor.
    De exemplu la sniper daca apesi repede L1 cateodata se pune auto-aim pe adversar si ii dai headshot instant.
    Sau cateodata poti sa il tai pe unu cu cutitul de la 100m, pe asta nu stiu exact cum se face, da se face constant.
    Din ce spui tu acolo, astea par a fi probleme datorate lag-ului.

18. #1478 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    Cheating, boosting, exploiting and so on. indiferent cum ii spui, strica experienta multor gameri si asta nu este deloc bine. Ee ex. in Street Fighter 4, am intalnit (destul de des) jucatori care folosesc un caracter anume (imi scapa numele), si tot ce fac este sa se roteasca cu pumnii spre tine. Parca nu iti mai vine sa joci multiplayer, chiar iti vine sa vinzi jocul.

19. #1479 SP
    Quote Originally Posted by ffocus View Post
    Cheating, boosting, exploiting and so on. indiferent cum ii spui, strica experienta multor gameri si asta nu este deloc bine. Ee ex. in Street Fighter 4, am intalnit (destul de des) jucatori care folosesc un caracter anume (imi scapa numele), si tot ce fac este sa se roteasca cu pumnii spre tine. Parca nu iti mai vine sa joci multiplayer, chiar iti vine sa vinzi jocul.
    De asta nici nu prea ma tenteaza sa iau jocul insa am sa il cumpar ca sa joc cu prietenii offline mai mult !
    La fel si la Tekken, iti vine sa spargi controlleru cand ii vezi pe unii cum fac button mashing !

PS: mersi psycho ! Am sa incerc acum !

20. #1480 SP
    Member Cata25's Avatar
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    Eu am citit ca se va pedepsi si medal-boosting-ul (2 jucatori intra pe un server cu parola si indeplinesc obiectivele pentru a lua ribbons si medals - chiar nu-i inteleg pe cei care fac asa ceva, strica tot farmecul jocului).
    ISTRATEGIE este un exemplu

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 74 of 112 FirstFirst ... 24 64 72 73 74 75 76 84 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks