Trebuia sa te interesezi putin inainte de a comanda jocul...si sa-ti explic si de ce nu ar putea avea DM.
1. Saboteurii nu ar mai avea de ce sa se deghizeze.
2. Sniperii nu s-ar mai simti in siguranta.
3. Inginerii ar repara degeaba turele si ammo crates.
4. Tacticienii ar fi complet inutili. Spawn who?
Face careva echipa cu mine la campionat?Ca vreau sa ma inscriu da nu am cu cn
+ ca ma si headset
![]()
Killzone 2 ?Behind the Bullet? Interactive Demo Available Today - PlayStation.Blog
Momentan e numai in US, dar va fi si in Europa, dar nu cred ca e problema asta.
Anyway just share the experience. How cool is it ?![]()
A little reminder, pentru cei care nu stiu. : http://www.consolegames.ro/forum/f59...-championship/
Sa curga cu inscrieri.
stimabililor, mă lămureşte şi pe mine cineva cum pot să schimb clasele �n multiplayer? trebuie să fiu un anumit rang pentru a fi medic de exemplu?
mulţumesc de informaţie dar eu prefer să mă lipsesc de răspunsurile gen use google c�nd răspund la o-ntrebare al cărui răspuns �l ştiu.
Ca sa vezi ce rank iti trebe pt fiecare clasa intri in meniul de warzone si ii dai la personal statistics sau ceva de genu si acolo ai o lista cu toate rangurile si poti vedea la fiecare rank ce primesti (pt medic iti trebe sergent major sau ceva de genu ) .
Azi l-am terminat si eu (pe easy ce-i drept) insa e destul de scurt totusi fata de multe alte jocuri.In general asa pot sa zic ca e ok...merita jucat insa nu e chiar extraordinar asa cum zic unii...e un joc cu destul de multe spatii inguste si restranse ceea ce mie nu-mi place, insa daca altii il considera grozav le respect parerea.Totusi pt mine ramane un joc relativ ok nu superb. Numa bine tuturor![]()
mai dai o sansa,e destul de distractiv online,mai ales cand joci in echipe mai mici 4vs4 sau 5vs5,si incepi sa-ti deblochezi restul claselor de soldati.In single player nici eu nu m-am jucat decat odata ca sa-l termin,dar in Warzone am petrecut deja peste 40 de ore si tot nu ma satur de el
![]()
Bookmarks