Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 76 of 112 FirstFirst ... 26 66 74 75 76 77 78 86 ... LastLast
Results 1,501 to 1,520 of 2234

Thread: Killzone 2

1. #1501 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Quote Originally Posted by ffocus View Post
    nu are asa ceva. totul este team-based.
    Hmmm...naspa...iara un minus pt mine

2. #1502 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Quote Originally Posted by TiBiKiMi View Post
    Hmmm...naspa...iara un minus pt mine
    Trebuia sa te interesezi putin inainte de a comanda jocul...si sa-ti explic si de ce nu ar putea avea DM.

1. Saboteurii nu ar mai avea de ce sa se deghizeze.
    2. Sniperii nu s-ar mai simti in siguranta.
    3. Inginerii ar repara degeaba turele si ammo crates.
    4. Tacticienii ar fi complet inutili. Spawn who?

3. #1503 SP
    Member yoyokid's Avatar
    Face careva echipa cu mine la campionat?Ca vreau sa ma inscriu da nu am cu cn+ ca ma si headset

4. #1504 SP
    Manager paul's Avatar
    Killzone 2 ?Behind the Bullet? Interactive Demo Available Today - PlayStation.Blog
    Momentan e numai in US, dar va fi si in Europa, dar nu cred ca e problema asta.

Anyway just share the experience. How cool is it ?

5. #1505 SP
    Member cristian77's Avatar
    Quote Originally Posted by yoyokid View Post
    Face careva echipa cu mine la campionat?Ca vreau sa ma inscriu da nu am cu cn+ ca ma si headset
    cu mine si cu raul12 daca vrei,suntem noi doi si mai cautam unu.Doar eu am headset,dar e ok si asa
    Contacteaza-ma daca esti interesat,noi seriosi

6. #1506 SP
    Member andreips3's Avatar
    A little reminder, pentru cei care nu stiu . : http://www.consolegames.ro/forum/f59...-championship/
    Sa curga cu inscrieri .

7. #1507 SP
    Member Dromoter's Avatar
    Dap yoyokid,daca vrei sa te bagi la noi in echipa,esti binevenit

8. #1508 SP
    Member Mavone's Avatar
    stimabililor, mă lămureşte şi pe mine cineva cum pot să schimb clasele �n multiplayer? trebuie să fiu un anumit rang pentru a fi medic de exemplu?

9. #1509 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    Quote Originally Posted by Mavone View Post
    stimabililor, mă lămureşte şi pe mine cineva cum pot să schimb clasele �n multiplayer? trebuie să fiu un anumit rang pentru a fi medic de exemplu?
    Da
    Intra pe killzone.com pentru mai multe detalii !

10. #1510 SP
    Member Mavone's Avatar
    mulţumesc de informaţie dar eu prefer să mă lipsesc de răspunsurile gen use google c�nd răspund la o-ntrebare al cărui răspuns �l ştiu.

11. #1511 SP
    Member Dromoter's Avatar
    Ca sa vezi ce rank iti trebe pt fiecare clasa intri in meniul de warzone si ii dai la personal statistics sau ceva de genu si acolo ai o lista cu toate rangurile si poti vedea la fiecare rank ce primesti (pt medic iti trebe sergent major sau ceva de genu ) .

12. #1512 SP
    Azi l-am terminat si eu (pe easy ce-i drept) insa e destul de scurt totusi fata de multe alte jocuri.In general asa pot sa zic ca e ok...merita jucat insa nu e chiar extraordinar asa cum zic unii...e un joc cu destul de multe spatii inguste si restranse ceea ce mie nu-mi place, insa daca altii il considera grozav le respect parerea.Totusi pt mine ramane un joc relativ ok nu superb. Numa bine tuturor

13. #1513 SP
    Member reikkoo's Avatar
    ok ok dar hai si online

14. #1514 SP
    Quote Originally Posted by reikkoo View Post
    ok ok dar hai si online
    Am fost si acolo insa e slabut rau...nu-mi place
    Uite cat a durat campania Single Player...Time spent on Helghan: 7 Hours lol

15. #1515 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    mai dai o sansa,e destul de distractiv online,mai ales cand joci in echipe mai mici 4vs4 sau 5vs5,si incepi sa-ti deblochezi restul claselor de soldati.In single player nici eu nu m-am jucat decat odata ca sa-l termin,dar in Warzone am petrecut deja peste 40 de ore si tot nu ma satur de el

16. #1516 SP
    Member Cata25's Avatar
    Uite cat a durat campania Single Player...Time spent on Helghan: 7 Hours lol
    Trebuie să te obișnuiești. E destul de diferit de CoD, �nsă senzația de război pe care o găsești �n warzone nu se compară cu multiplayer-ul din CoD.
    E scurt jocul, �nsă �ncearcă să-l faci pe Elite, să vezi c�t �ți ia să-l termini acolo.

17. #1517 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Cine m-ai vrea sa intre cu mine si DJ_Andrei in concurs???

18. #1518 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    Quote Originally Posted by Cata25 View Post
    Trebuie să te obișnuiești. E destul de diferit de CoD, �nsă senzația de război pe care o găsești �n warzone nu se compară cu multiplayer-ul din CoD.
    E scurt jocul, �nsă �ncearcă să-l faci pe Elite, să vezi c�t �ți ia să-l termini acolo.
    Mie mi-a luat 10 ore pe elite ! Still too short ! Insa trebuie sa recunosc ca abia asteptam sa se termine pentru ca imi venea sa arunc cu scaunul in televizor !

19. #1519 SP
    Member Dromoter's Avatar
    da e cam greu pe elite cei drept

20. #1520 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    nu s-a mai auzit nimic de vanzarile Killzone 2 ? cate copii s-au vandut ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 76 of 112 FirstFirst ... 26 66 74 75 76 77 78 86 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks