Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 23 of 55 FirstFirst ... 13 21 22 23 24 25 33 ... LastLast
Results 441 to 460 of 1096

Thread: Demon's Souls

1. #441 SP
    Member L0G1X's Avatar
    Quote Originally Posted by Ken View Post
    Am si eu la el vreo 15 ore de joc dar sincer sa fiu nu pot sa zic ca m a impresionat asa de tare de "Game of the year".
    Jocul e plin de buguri si glitchuri.Ca rpg am mai jucat Fallout , pana si ala avea o harta si niste objectives , la Demon's Souls frate esti in ceata , nici nu stii pe unde sa o iei , daca nu te uiti pe un site ai sa joci mult si bine ca sa iei platina.
    �ţi recomand cu căldură acest joc, cred că va fi mai pe placul tău.

2. #442 SP
    Member playgame's Avatar
    Nu zic ca jocul nu e frumos , este bun , chalenging cu siguranta isi merita banii dar cam este anti-player.Posibil sa ma insel , spun asta deoarece am jucat multe mmos si acolo sistemul de quest , harta , aveai tot ce trebuie si stiai exact ce ai de facut .In fine , oricum nu ma las pana nu il fac si pe asta.
    Cum a zis ffocus, jocul e un simulator medieval. Lasi garda jos in momentul nepotrivit si ai incurcat-o. In unele locuri trebuie sa fii foarte atent si sa mergi incet pt ca poate sa apara ceva de dupa colt. Dificultatea din DS e un plus, te atrage si mai mult in atmosfera jocului si te indeamna sa continui pana reusesti.

Harta schimba destul de mult jocul, zic eu. Nu mai era aceeasi atmosfera, pt ca stiai deja pe unde sa te duci. Dar asa, te face sa explorezi locuri noi. Astea sint doar cateva detalii din DS. Pt mine e cel mai bun rpg medieval pe care l-am jucat.

3. #443 SP
    Junior Member Sese's Avatar
    Mai joaca careva Demon soul? vreau sa fac o lume purewite si as avea nevoie de ajutor

Sunt lvl 156

---------- Post added 18-03-2010 at 10:03 PM ----------

dau pureblodestone la schimb pe cateva suflete colorless care se baga?

4. #444 SP
    Member LeGenD's Avatar
    ce zona esti ca mio venit parca chefu de ds.....daca esti zona 3 da-mi add la id si putem juca ca is in jur la lvl-ul tau.

5. #445 SP
    Care este id tau?Legend?este id de psonline? trimite-mi un PM cu id de ymess...am mai crescut la lvl sunt 170

hai ca iti las id meu de la ps3 Sese00789

6. #446 SP
    Member LeGenD's Avatar
    LeGenD_Ro

7. #447 SP
    Sunt lvl 175 chiar nu mai joaca nimeni?am varianta USA

8. #448 SP
    Member Geonebun's Avatar
    Eram in Nexus si am dat cu un miracle , doar ce il invatasem , si am lovit mai multe npc`s si au inceput sa ma fugareasca pe acolo si i am omorat pana la urma , acum au disparut , ala cu warehouse , shop si unde se invata miracles.Se mai spauneaza sau trebuie sa termin jocul ?

9. #449 SP
    Member LeGenD's Avatar
    nu...in urmatorul newgame o sa iti apara

10. #450 SP
    Eram in Nexus si am dat cu un miracle , doar ce il invatasem , si am lovit mai multe npc`s si au inceput sa ma fugareasca pe acolo si i am omorat pana la urma , acum au disparut , ala cu warehouse , shop si unde se invata miracles.Se mai spauneaza sau trebuie sa termin jocul ?

ai facut rau ca i ai omorat o sa ti fie greu sa termini jocu fara miracole...lde la vrajotori aia iti cumparai tot felu de vraji.Sfatul meu este sa l incepi de la inceput

11. #451 SP
    Member Geonebun's Avatar
    Este posibil sa ma ajute cineva sa termin jocul ca sa imi apara si mie npc s ? Mai imi trebuie lumea 5 si bossul din 3-4.
    am varianta US

12. #452 SP
    Member LeGenD's Avatar
    desigur papusha...ia spune-mi si mie ce lvl esti si ce zona a jocului detii calutz nebunel

P.S:= orice se poate

P.S2:= acuma am vazut ca ai US...trist!!!!!

13. #453 SP
    Este posibil sa ma ajute cineva sa termin jocul ca sa imi apara si mie npc s ? Mai imi trebuie lumea 5 si bossul din 3-4.
    am varianta US
    Te ajut eu,am varianta USA spune-mi ce lvl esti?

14. #454 SP
    Member Geonebun's Avatar
    Sese , ti am dat add , sunt lvl 80 , am inteles ca e si o limita de lvl.E cineva care poate sa ma ajute sa omor niste bossi ?Daca nu , o sa incep iara jocul asta e .

---------- Post added 29-03-2010 at 07:31 PM ----------

PS zicea cineva cum ca ar fi un bug de te face lvl 700 e adevarat ?

15. #455 SP
    Sese , ti am dat add , sunt lvl 80 , am inteles ca e si o limita de lvl.E cineva care poate sa ma ajute sa omor niste bossi ?Daca nu , o sa incep iara jocul asta e .

---------- Post added 29-03-2010 at 07:31 PM ----------

PS zicea cineva cum ca ar fi un bug de te face lvl 700 e adevarat ?
    man eu sunt lvl 176 nu putem juca cand ajungi pe la 160 anunta ma...da poti sa faci lvl 700 din prima dar nu mai are nici un farmec jocu

dak vrei sa faci mult souls(Suflete) cand ajungi pe la lvl meu sa mi dai pm...facem o smecherie si faci miliaone de souls,ma fac black fantom invadez lumea ta...ai nevoie de 2 magii souls sucker si inca una tot ceva gen souls...

16. #456 SP
    Member Geonebun's Avatar
    Zi si mie cum fac lvl 700 , sunt curios.

17. #457 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Se poate doar la versiunea asia.

18. #458 SP
    Member LeGenD's Avatar
    cu soul suck pe un black phatom daca il convingi sa stea...dar lasa tu joaca normal...oricum numa pe z3 merge.

19. #459 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Ce tare! Acum cateva ore l-am batut si eu pe Phalanx si simt nevoia sa ma laud . Oricum, super joc (l-am inceput cu Royal, mi se pare mai usor asa decat cu Knight - cum incercasem prima oara).

20. #460 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Good job Fiecare clasa are avantaje si dezavantaje. Acum depinde cum stii sa le pui in valoare.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 23 of 55 FirstFirst ... 13 21 22 23 24 25 33 ... LastLast