Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 24 of 55 FirstFirst ... 14 22 23 24 25 26 34 ... LastLast
Results 461 to 480 of 1096

Thread: Demon's Souls

1. #461 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Clar; am ales Royal din cauza item-urilor cu care incepe si pentru ca are si dexterity decenta pe langa magic, faith si will. Ma rog, sa vedem cum va merge mai incolo (as vrea sa-l fac cat de cat ok si pe melee, dar trebuie sa-l dezvolt mai mult pe magic intai).

2. #462 SP
    Member LeGenD's Avatar
    cu toate clasele e la fel de greu...nu mai vorbiti prostii ca vi se pare...oricum este unic totul in acest joc.

3. #463 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Knight it's my favorite, dificultate in plus pe linga ce a jocului... this is the way to go.

LE: confirm faptul ca in jocul asta se moare doar prosteste din vina noastra, ai gresit si jocul te pedepseste cumplit "YOU HAVE DIED".

4. #464 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Yap,confirm si eu asta.Am terminat cu Knight de 2 ori,fara miracole,fara magii etc
    In al doilea run nu am murit decat de 2 ori..prosteste,din vina mea.

5. #465 SP
    Quote Originally Posted by LeGenD View Post
    cu toate clasele e la fel de greu...nu mai vorbiti prostii ca vi se pare...oricum este unic totul in acest joc.
    De ce ti se pare ca vorbesc prostii? Poti sa negi ca e mai usor la inceput cu un caracter predominant magic decat cu unul melee? Cat despre unicitatea jocului ce vrei sa spui, ce legatura are cu restul reply-ului tau?

Si o ultima intrebare: stii poanta cu musca si cu calul?

6. #466 SP
    Member Geonebun's Avatar
    Sal , am si eu un barbar female lvl 75 , am terminat odata jocul si in al doilea playthrow mi se pare mult mai greu si nu stiu ce armura sa pun si ce arma , ce imi recomandati ?
    Cine vrea sa facem soulsucking , pm , daca merge.

7. #467 SP
    E normal sa fie mult mai greu, pentru ca in 2nd play-through incepi cu LVL 75, toti inamicii isi vor modifica lvl in functie de al tau, recomandarea e sa folosesti acelasi echipament cu mai multa atentie. Incearca sa faci de mai multe ori Boletaria Palace adica 1:1 in felul asta mai aduni ceva souls si te mai ridici in lvl.

8. #468 SP
    Scaling-ul asta e numai la New Game + si ++ sau scaleaza in functie de level-ul tau si in primul playthrough (ca in Oblivion)?

9. #469 SP
    Quote Originally Posted by Ken View Post
    Sal , am si eu un barbar female lvl 75 , am terminat odata jocul si in al doilea playthrow mi se pare mult mai greu si nu stiu ce armura sa pun si ce arma , ce imi recomandati ?
    Cine vrea sa facem soulsucking , pm , daca merge.
    Omul a specificat ca e la New Game +, situatia cu lvl scaling se face numai in cazul NG+.

PS: a se citi playtrow = play-through.
    LE: right Pizzi, am zis totusi ca nu sintem la ora de limba romanana.

10. #470 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Si ''odata'' a se citi ''o data''.

11. #471 SP
    Member Geonebun's Avatar
    Quote Originally Posted by tiberiu_sim View Post
    E normal sa fie mult mai greu, pentru ca in 2nd play-through incepi cu LVL 75, toti inamicii isi vor modifica lvl in functie de al tau, recomandarea e sa folosesti acelasi echipament cu mai multa atentie. Incearca sa faci de mai multe ori Boletaria Palace adica 1:1 in felul asta mai aduni ceva souls si te mai ridici in lvl.
    Cum adica sa repet 1-1 ? Mie imi trebuie 35 000 sufelte pt un upgrade la skill , in Botelaria 1-1 daca faci cateva mii ..

12. #472 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Pai il repeti pana lesini.

13. #473 SP
    Member playgame's Avatar
    Eu zic ca e prea plictisitor sa repeti acelasi level pana iti aduni nu stiu cate sute de mii de souls.
    Mai bine te straduiesti mai mult sa ajungi la levelul asta si-l faci pure black (doar pt primu video) si o sa aduni aprox 185.000 in 3 minute:

YouTube - PS3 Demon's Souls - Pure Bladestone/Souls Farming (~100k Souls/1min53s | Optional: ~183k Souls/3min)

sau daca nu, fa asa, dar iti ia mult mai mult timp:

YouTube - Demons Souls - Soul Farming Tips

14. #474 SP
    Quote Originally Posted by Ken View Post
    Cum adica sa repet 1-1 ? Mie imi trebuie 35 000 sufelte pt un upgrade la skill , in Botelaria 1-1 daca faci cateva mii ..
    Ti-am spus sa-l repeti pentru ca e cel mai usor nivel si in felul asta te poti obisnui cu noua dificultate, sa mai stringi si ceva souls si ceva consumabile.

15. #475 SP
    Senior Member erik95's Avatar

16. #476 SP
    Member Geonebun's Avatar
    Vrea cineva sa duplicam sau sa facem trade la shards , chunks etc , ce trebuie pt trofeele cu enchant la arme ? pm in joc

---------- Post added 19-04-2010 at 06:33 PM ----------

Am nevoie de Pure Bladestone si Moonlightstone , dau la schimb mai multe iteme rare , soul lvl 174~~ us version.

17. #477 SP
    Member Geonebun's Avatar
    Numai e nevoie , am reusit in cele din urma sa iau platina dupa multe ore de farming

18. #478 SP
    Senior Member Nash's Avatar

19. #479 SP
    Junior Member Sese's Avatar
    Ken...hai sa facem noi un trade...mai am nevoie de vreo 5 sabii sa am toate trofeele sunt lvl 174 cred..nu am mai jucat demult Demon soul..

20. #480 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    dam un co-op in seara asta ? Tot mor pe la sfarsitul podului si mi-ar prinde bine o mana de ajutor (sau doua ) . Ar fi fain sa jucam 3 deodata si sa omoram niste demoni . What do you say RPg fans ? dam un meci in seara asta ? Pe la 10:30-11:00 ? O sa va rog sa imi dati si mie add pe PSN ( tudoran92 ). Hope we meet in the kingdom of Boletaria tonight

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 24 of 55 FirstFirst ... 14 22 23 24 25 26 34 ... LastLast