Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 19 of 26 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 ... LastLast
Results 361 to 380 of 518

Thread: Gran Turismo 6

1. #361 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Quote Originally Posted by bubu23 View Post
    Este in regula, tocmai am cumparat un ps3 + GT 5 ( o sa cumpar 6 cat de curand) .Sper sa nu regret alegerea
    Daca Gt5 este varianta Academy te-as sfatui sa nu mai cheltui alti bani si pe Gt6...nu prea are rost

2. #362 SP
    Junior Member bubu23's Avatar
    da,academy edition este,de ce?

3. #363 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Pt ca varianta Academy are un cod pe care il poti folosi sa downloadezi DLC-urile aferente lui Gt5 si acolo ai masini si circuite in plus fata de varinata standard Gt5...cam ce este in Gt6

4. #364 SP
    am inteles

5. #365 SP
    Junior Member adytzzz's Avatar
    PSN:bakhunter93,dati-mi ad daca vreti sa jucam GT6

6. #366 SP
    Member claudiutk's Avatar

Gran Turismo 6

Academy nu are Mount Panorama, etc, etc sau KTM, etc, etc

7. #367 SP
    Junior Member adytzzz's Avatar
    Va recomand gran turismo 6 anniversary edition(vine la pachet cu masini aniversare bonus,1.000.000 puncte si multe altele)

8. #368 SP
    ymy
    Member ymy's Avatar
    Bubu, din cate am citit pe unele site-uri, din luna mai anul aceste, serverele pentru gt5 se inchid, asa ca daca esti amator de curse online cu prietenii sau de seasonal events, vei cam ramane cu buzele umflate, pentru ca nu vor mai fi!

...si inca ceva ce poate nu stiai, dlc-urile lui GT5 academy, daca le descarci pe un anumit cont-user, un alt eventual user de pe acelasi PS3 pe care il detii, nu are acces la ele integral ci doar partial, asa ca....fi atent si cu chestia asta!

9. #369 SP
    Quote Originally Posted by ymy View Post
    Bubu, din cate am citit pe unele site-uri, din luna mai anul aceste, serverele pentru gt5 se inchid, asa ca daca esti amator de curse online cu prietenii sau de seasonal events, vei cam ramane cu buzele umflate, pentru ca nu vor mai fi!

...si inca ceva ce poate nu stiai, dlc-urile lui GT5 academy, daca le descarci pe un anumit cont-user, un alt eventual user de pe acelasi PS3 pe care il detii, nu are acces la ele integral ci doar partial, asa ca....fi atent si cu chestia asta!
    Azi primesc consola si nu stiu daca cel de la care am cumparat-o a folosit DLC-urile,o sa le descarc sa vad ,sper ca nu risc un ban pe consola ?
    Iar la faza cu serverele imi pare cam abuziva metoda celor de la sony de a te impinge sa cumper GT 6

10. #370 SP
    Member naikum's Avatar
    Nu e abuziv nimic...A fost decizia ta de a cumpara un joc vechi de 3 ani. Nu isi permite nimeni sa tina servere deschise pentru un joc care are din ce in ce mai putini utilizatori online. Aceeasi poveste si la EA, pentru toate jocurile din 2011 au inchis serverele.

11. #371 SP
    nu e vorba despre mine ,dar totusi sunt destui care mai joaca GT5 ,daca aparea gt 7 mai ziceam asa ...gt 6 nu e chiar un mare pas inainte

12. #372 SP
    Member claudiutk's Avatar
    Daca esti pasionat sunt majore imbunatatirile aerodinamicii si suspensiilor

13. #373 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Asteapta sa le joci si ai sa vezi ca poate nu e un pas mare inainte in ceea ce priveste elementele noi, ba chiar lipsesc unele (Course Maker, modulul X cu testarea performantei) dar schimbarile sunt esentiale:fizica e foarte mult schimbata, grafica imbunatatita, masinute noi multe.

14. #374 SP
    baieti ,stiti cumva de ce atunci cand incerc sa instalez GT5 pe hdd zice ca instalarea dureaza 50 min ?

15. #375 SP
    Member ununou's Avatar
    Pentru ca atat dureaza.
    Pui niste intrebari...

16. #376 SP
    Member Darku's Avatar
    baieti ,stiti cumva de ce atunci cand incerc sa instalez GT5 pe hdd zice ca instalarea dureaza 50 min ?
    este normal, atat dureaza

17. #377 SP
    Quote Originally Posted by Darku View Post
    este normal, atat dureaza
    ms,dar cate instalari face ca si cand am bagat cd ,a zis ca instaleaza ceva ,dupa niste updateuri si acum iar instalul asta lung

18. #378 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    FM4 se instala mai repede.

19. #379 SP
    Member naikum's Avatar
    Off: lovitura sub centura
    GT5 are printre cele mai mari install-rui dintre toate jocurile de ps3 pe disc. Poti sa nu il instalezi, dar o sa dureze mai mult pana iti incarca traseele , etc...

20. #380 SP
    Help:am codul pentru car packuri de la academy si cand il bag in store zice ca nu mai este valabil sau expirat desi de pe zice ca e pana in 2015

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 19 of 26 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 ... LastLast