Cred ca poti sa folosesti si celelalte masini (masinile care sunt si in Arcade).
Pai de cand l-am luat ( ceva gen acuma 5 sau 6 ore ) am facut numai A-spec. Ce sunt seasonal events? ( i know, i am a noob lol )
Dar nu i-ati spus ca la level-ul care il are acum n-are destule credite sa-si ia o masina pt acele event-uri.
M-am oprit din A-spec si m-am apucat de special events si sunt level 12 si am vreo 400.000 de credits. Sa incep acuma seasonal events?![]()
poti sa incepi cand ai bani de masina dar sa nu uiti ca trebuie sa ii faci si tuning. deci sa iti ramana bani. daca te apuci de seasonal events o sa ajungi foarte repede la level 20. bafta!
DiRT 3 Game Designer Found Gran Turismo 5 Disappointing | PlayStation LifeStyle
“I felt there were some design decisions, like the grindy levelling up mechanic, that were a little bit disappointing. I know it wouldn’t have been a step forward but I would have preferred to have seen the classic use of licenses to unlock events, and that’s what drives your ability to actually access those events, rather than time spent doing the same race 15 times to then unlock the next race. “
Bookmarks