Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 215 of 246 FirstFirst ... 115 165 205 213 214 215 216 217 225 ... LastLast
Results 4,281 to 4,300 of 4915

Thread: Gran Turismo 5

1. #4281 SP
    Member adicodlea's Avatar
    si eu am aceeasi impresie , ma joc de ceva timp Forza 4 pe Xbox360 si e mult mai realistic decat GT5 , masinile se misca mult mai bine , mult mai real , sunetul mult mai real,desi GT5 este mai diversificat si mai mare ca joc decat Forza ! Le jucam pe ambele pe fiecare consola si atunci totul e ok , fiecare cu partile lui forte !

2. #4282 SP
    Junior Member danmertzan's Avatar
    asa e fiecare are plusuri si minusuri.oricum gt5 ramine super joc.

3. #4283 SP
    bbi
    Junior Member bbi's Avatar
    buna, este mai mult ca sigur ca sa mai discutat problema referitoare la masiniile standard si cele premium.
    intrebarea mea este rumatoarea cum pot sa activez modelele standard? nu am avut GT4

4. #4284 SP
    sunt activate masinile in joc si cele premium si cele standar ,doar dlc-urile trebuie sa le cumperi separat, adica pack-uri de cateva masini in plus..

5. #4285 SP
    bbi
    Quote Originally Posted by adicodlea View Post
    sunt activate masinile in joc si cele premium si cele standar ,doar dlc-urile trebuie sa le cumperi separat, adica pack-uri de cateva masini in plus..
    ok mersi de raspunsul rapid. insa la dealership imi arata doar masiniile premium. cele standard nu sunt
    unde le gasesc

6. #4286 SP
    Senior Member Anderul's Avatar
    Used Car Dealership, fix sub Dealership.

7. #4287 SP
    bbi
    Quote Originally Posted by TheKingOfHate View Post
    Used Car Dealership, fix sub Dealership.
    nu cred ca m-ai inteles ce am vrut eu de fapt.
    uite aici lista completa cu masiniile din GT5 Gran Turismo 5 - List of featured cars.
    cele premium le am pe toate insa cele standard care sunt foarte multe nu le gasesc nicaieri iar la Used Car Dealership cred ca sunt doar 10% daca nu mai putin din masiniile standard.

citeam undeva ca trebuie sa le importi din GT4, insa cei care nu au avut GT4 in trecut nu au posibilitatea sa intre in posesia la aceste masini?

8. #4288 SP
    Senior Member Anderul's Avatar
    Asa e si la mine.

9. #4289 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    si eu am foarte putine masini...nu stiu de ce, inca nu am explorat totul pe acolo, dar asta a fost feeling-ul ca sunt putine masini..
    mai sap!
    PS: in comparatie cu FM4...ii cam da clasa la capitolul simulare lui gt5. pt Forza mi-am laut xbox, volan si scaun

10. #4290 SP
    bbi
    jocul acesta incepe de acum sa fie destul de enervant cu limitarile lui:

1. scrie peste tot ca sunt 1000 de masini din care 800 standard si 200 premium insa eu le am doar pe cele premium iar cele standar nici urma de ele si nici macar o informatie despre aceasta pe net

2. imposibilitatea de a schiba volanul la masiniile asiatice cu volan pe drepata pe partea stanga. daca stie cineva cum se face acest lucru daca e posibil sa imi spuna si mie.

3. foarte enervant cu DLC-urile astea. pai am dat o caruta de bani pe jocul asta si acum ca sa intru in posesia la masiniile care sunt incluse in pachetele DLC mai trebuie sa platesc in plus. si uite asa incetu` cu incetu` cu toate pachetele astea mai platesc inca odata jocul. asta e o hotie pe fata insa nu e prost cel care cere ci cel care da.

oricum frumos ar fi fost ca toate aceste masini din DLC sa fie incluse in update-uri.

4. lista ar putea continua cu minusuri care sunt multe insa acum acestea 3 mentionate mai sus sunt destul de iritante.
    pacat, pentru ca jocul e un simulator frumos.

11. #4291 SP
    bbi, nu este primul si nici ultimul joc cu DLC-uri contra cost, asta este piata consolelor

12. #4292 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Quote Originally Posted by bbi View Post
    jocul acesta incepe de acum sa fie destul de enervant cu limitarile lui:

1. scrie peste tot ca sunt 1000 de masini din care 800 standard si 200 premium insa eu le am doar pe cele premium iar cele standar nici urma de ele si nici macar o informatie despre aceasta pe net

2. imposibilitatea de a schiba volanul la masiniile asiatice cu volan pe drepata pe partea stanga. daca stie cineva cum se face acest lucru daca e posibil sa imi spuna si mie.

3. foarte enervant cu DLC-urile astea. pai am dat o caruta de bani pe jocul asta si acum ca sa intru in posesia la masiniile care sunt incluse in pachetele DLC mai trebuie sa platesc in plus. si uite asa incetu` cu incetu` cu toate pachetele astea mai platesc inca odata jocul. asta e o hotie pe fata insa nu e prost cel care cere ci cel care da.

oricum frumos ar fi fost ca toate aceste masini din DLC sa fie incluse in update-uri.

4. lista ar putea continua cu minusuri care sunt multe insa acum acestea 3 mentionate mai sus sunt destul de iritante.
    pacat, pentru ca jocul e un simulator frumos.
    1. sunt peste 1000 de masini in joc,iar cele standard apar prin rotatie la used car dealership,6 masini/1zi din joc.O zi din joc se calculeaza ca si fiind echivalentul unei curse de orice tip,chiar si un licence test.Iti recomand sa te interesezi mai bine despre joc inainte de a urla in disperare unde ti-s cele 1000 de masini.Eu am peste 800 de masini UNICE in garajul jocului.

2. interiorul masinilor nu se poate modifica in nici un fel, daca asa is masinile originale nu vad care ar fi problema aici.Chestia cu schibatul volanului de pe dreapta pe stanga nu am vazut-o in nici un joc racing,deci usless moft.

3. ete na,doar nu vrei totul sa fie moca acum. Nu ca nu ne-ar fi dat deja PD mai mult de o gramada gratis,campionate si curse noi in fiecare saptamana (de peste 1 an de zile!!!), 2-3 masini premium gratis incluse in update-uri, abilitatea de a juca online pe traseele din dlc chiar daca nu le-ai cumparat.Eu zic ca au fost mai mult decat darnici cu clientii lor.

4. lista mea ar putea continua cu multe plusuri dar nu are rost sa le enumar unei persoane care vede numai jumatatea goala a paharului.

13. #4293 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    E normal daca descoperi jocul dupa un an de la aparitie sa ai unele dificultati in a te acomoda. Eu spun, dupa un an de jucat a-spec si foarte putin b-spec, ca e cel mai bun simulator de masini pe console in acest moment. Iar faptul ca PD continua sa imbunatateasca jocul prin diferite lucruri (jante la standards, interioare la standards, sunet, gameplay, etc) e o dovada in plus.

Multa lume a criticat pretul DLC-urilor, mai ales la ultimele. Eu le-am luat pe toate pana acum, iar SSRX e superb, modul speed test e foarte util si distractiv. am observat ca scoti aproape timpii reali ai masinilor din realitate. (M3, M5, Aventador). Era frumos daca era si un online ranking sa iti poti compara timpii de drag cu prietenii, daca tot nu e modul asta de joc.

Kobayashi, eu zic ca merita pack-urile, sigur daca le iei acum iti termini un card intreg PSN, eu le-am luat pe rand si nu mi s-a parut asa mult, la alte jocuri nu am cumparat DLC_uri, m-am axat pe asta.

14. #4294 SP
    Quote Originally Posted by cosminbad View Post
    E normal daca descoperi jocul dupa un an de la aparitie sa ai unele dificultati in a te acomoda. Eu spun, dupa un an de jucat a-spec si foarte putin b-spec, ca e cel mai bun simulator de masini pe console in acest moment. Iar faptul ca PD continua sa imbunatateasca jocul prin diferite lucruri (jante la standards, interioare la standards, sunet, gameplay, etc) e o dovada in plus.

.
    cosmin, am ceva ani de experienta in forza motorsport si personal imi place mai mult decat gt5, gt5 este cel mai bun de pe PS3 corect! iar faptul ca au adus acele update-uri de care vorbeai, nu inseamna decat ca le-a venit mintea la cap celor de la PD , cam tarziu dar e bine si asa pana la urma. Poate anul asta lanseaza toate masinile sub forma de premium asa ar trebui zic eu...jantele oricum sunt putine fara de Forza iar sunetul ...inca mai e de slefuit, DAR eu sper ca isi va recastiga numele de cel mai bun simulator pentru console !

15. #4295 SP
    ca vb aia , momentan si-a pierdut titlul asta
    Forza 4 este peste el ca simulare , GT5 doar este mai mare ca joc si mai vast , dar masinile, sunetul si handligul din Forza 4 sunt peste GT5 in momentul asta , chiar daca eu sunt mai mult fan Ps3 si GT5 cam asta e realitatea in momentul asta.

16. #4296 SP
    iti dau dreptate ! un GT6 oricum n-o sa apara prea curand...poate in 2014-2015 asa ca au timp sa-l imbunatateasca

17. #4297 SP
    Member 573ph4n's Avatar
    Quote Originally Posted by danmertzan View Post
    Salut.am o curiozitate la voi.cum vi se pare miscarea masinii in gt5?mie imi pare ca e cam fixa.cel mai bine se misca pe gt3 de ps2.joc de ceva vreme si nfs shift 1 si 2 si acolo imi place cum se misca masinile.aici parca e prea putin mulabila pe curbe.sint curios voua cum vi se pare.
    Probabil joci cu camera din spatele masinii care dupa parere mea este una din cele mai ciudate camere pentru ca este foarte fixa..e mult mai bine dupa ultimul update dar e "intepenita" totusi pe masina..lasa impresia ca masina nu se misca deloc natural insa daca ai sa joci cu bumper cam sau roof si ai sa te uiti la replay ai sa te convingi ca masina are un comportament si o "mulare" pe pista cum nu am mai vazut la alte jocuri, dar nu este adevarat ce ai spus tu cum ca masina nu se muleaza pe curbe cum trebuie..incearca bumper cam stiu ca e frustrant sa ai niste modele de masini modelate superb sa nu poti sa le admiri din cauza unei camere realizate astfel de cei de la PD si faptul ca nu merge sa vezi masina din laterala..nu stiu au ei niste chestii mai ciudate dar dupa ce inveti sa treci peste ele e un joc superb.

De ce imi place GT5 :
    -Online damage - implementat la cererea fanilor
    -Reglaje pentru slip stream intr-un final tot la cererea fanilor
    -Seasonal events
    -Online Dealership
    -Restrictii de putere la motor pentru a putea incadra masinile intr-o anumita clasa de putere, implementarea sistemului de PP.
    -Patch-uri peste patch-uri
    -interioare pentru masini standard atat cat au putut, reglaje minore pentru sunete dar foarte bine venite, reglaje pentru camera din exterior.
    -B spec racing schimbat COMPLET fata de cum era in ziua 1
    -Posibilitatea de a juca custom tracks in MP.
    etc.

Absolut tot ce am mentionat mai sus era complet inexistent la lansarea jocului.Acesta e motivul pentru care imi place gt5.

18. #4298 SP
    Member Dante's Avatar
    Eu sunt un fan al vederii din masina si ma deranjeaza foarte tare varianta aleasa pt interioarele masinilor standard. puteau sa faca si ei un interior generic , cu un volan cu logo gt5 gen. asa vad negritura aia de zici ca mi-a dat placa video rateuri

19. #4299 SP
    decat sa dai ceva si prost , mai bine nu dai nimic . e cea mai mare tampenie faza cu masinile standard..

20. #4300 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Pfff se vede ca nu il aveti de la lansare. Atunci chiar aveati de ce sa va plangeti, acum mie mi se pare paradis faptul ca am negritura aia de interior la standard... Si faptul ca dupa un an si ceva s-au tot facut update-uri, s-au adaugat chestii noi din belsug si s-au remediat problemele arata ca PD se pricep in a avea grija de un joc, nu multe jocuri se pot lauda cu faptul ca in fiecare saptamana au cate ceva nou. So stop complaining and burn that fcking rubber.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 215 of 246 FirstFirst ... 115 165 205 213 214 215 216 217 225 ... LastLast