am cautat si nu o vad la online , stai sa mai verific odata !
// hmm , nu e la mine , poate din cauza ca am doar level 29..
am cautat si nu o vad la online , stai sa mai verific odata !
// hmm , nu e la mine , poate din cauza ca am doar level 29..
Nu era r390 road car aia,ci race car.Singura sansa sa gasesti un road car e la used car dealership.Rabdare si tutun!
Incercati cu Lotus Evora fully tunned. sau cu Ferrari Scuderia coborat la 493hp. Suspensia o lasati standard ca e f bine setata. O sa coborati sub 2:37 cu astea 2. Pt performanta mai buna, aveti nevoie intr-adevar de Nissan Road car sau de un NSX LMS Prototype Road car.
Facui si eu seasonal events b-spec Spa cam greu , ce pneuri sa pun in ultimiele 2 lapuri ca atunci intra bob la pit si de fiecare data intru pe locu 7 odata am pus hard tires nu era bine iesea d epe sosea , am pus intermediate iar nu e bine , sa pun rain tires?!!
sports soft nu are e limitat la hard tires intermediate si rain... oricum am reusit sa o fac de 4 ori ,miam luat 905 race car si urmeaza sa fac si la sarthe .. ;D
Aseara a fost un prieten la mine detinator Xbox 360 - Forza Motorsport 4 ; a jucat cateva ore GT5 la mine si fost destul de impresionat de experienta pe care o poate oferi GT5.. punctele forte , GT5 e mult mai mare ca Forza .. meniu e mai ordonat , schimbarea vremii bine implementata , nu aduce a joc arcade , tuningu are potential.
GTPlanet’s Weekly Race Series (WRS) event ,The current week’s WRS Time trial can be found in this thread, and we’ll be running the online version of the event this coming Wednesday, January 25th. After this week’s event, we’ll pit interested participants against members of the ORCA series, one of the many race series currently running in GTPlanet’s Racing Series Forum. Daca as fi avut volan ma bagam da asa.
Am mai spus si mai inainte GT5 este mai mare si mai vast ca forza , dar ca , Control , Design , Sunet al masinilor Forza4 este MULT peste GT5 in momentul asta.
Le am pe ambele , ma joc in fiecare zi ambele , GT5 l-am avut primul ptr ca este mai vechi ca Forza 4 , dar cam asta e situatia momentan ! Poate daca ar face si ei toate masinile premium macar ar compensa enorm !![]()
Yes we get it, Forza 4 is za shiznit!,nu tb sa ne reamintesti in fiecare post al tau cu exagerari de tipul "MULT peste GT5".Asta e opinia ta,nu inseamna ca asa si e
Si eu le-am jucat pe amandoua si mie personal mi se pare mai bun controlul la GT5,nu MULT mai bun cum iti place tie sa exagerezi,ci mai bun,iar luminile si traseele mai "reale" fata de cele din Forza 4, dar nu ma vezi sa ma duc pe thread-ul de F4 sa le spun asta in fiecare zi.
So yes we get it,iti place mai mult F4,si noua unora de de pe aici ne place mai mult GT5,change the subject![]()
Cred ca baiatul are o problema pt ca exact asa facea si in thread-ul pes, intra si o tinea zile in sir ca fifa este cel mai tare, ca pes este sub orice critica, ca pes e o prostie de joc etc, etc...
Exact ce i-a spus @kobayashi, i-am spus si eu in thread-ul pes si anume ca, daca are o opinie despre un joc asta nu inseamna ca si este adevarata.
E frumos ca atunci cand ne spunem opiniile despre un anume joc sa o facem cat mai civilizat posibil, astfel ii respectam pe ceilalti forumisti.
Baieti imi cer scuze de off.
Nu am nici o problema , relaxati-va ! Cititi bine sa vedeti ca nici macar nu am inceput eu vre-o polemica ! Am adus niste detalii in plus ,pe are nu le zic eu ci majoritatea jucatorilor; pana la urma e un forum in care asta discutam , chiar daca va convin sau nu anumite aspecte!![]()
Bookmarks