Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 217 of 246 FirstFirst ... 117 167 207 215 216 217 218 219 227 ... LastLast
Results 4,321 to 4,340 of 4915

Thread: Gran Turismo 5

1. #4321 SP
    Member adicodlea's Avatar
    am cautat si nu o vad la online , stai sa mai verific odata !

// hmm , nu e la mine , poate din cauza ca am doar level 29..

2. #4322 SP
    Senior Member Florin85's Avatar
    Acum 2 zile era ...

3. #4323 SP
    acum nu mai e

4. #4324 SP
    def
    Junior Member def's Avatar
    Nu era r390 road car aia,ci race car.Singura sansa sa gasesti un road car e la used car dealership.Rabdare si tutun!

5. #4325 SP
    sau daca e vre-un user amabil care detine una si sa o puna la share

6. #4326 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Incercati cu Lotus Evora fully tunned. sau cu Ferrari Scuderia coborat la 493hp. Suspensia o lasati standard ca e f bine setata. O sa coborati sub 2:37 cu astea 2. Pt performanta mai buna, aveti nevoie intr-adevar de Nissan Road car sau de un NSX LMS Prototype Road car.

7. #4327 SP
    Facui si eu seasonal events b-spec Spa cam greu , ce pneuri sa pun in ultimiele 2 lapuri ca atunci intra bob la pit si de fiecare data intru pe locu 7 odata am pus hard tires nu era bine iesea d epe sosea , am pus intermediate iar nu e bine , sa pun rain tires?!!

8. #4328 SP
    pune sports soft din prima si nu il lasa la pit deloc

9. #4329 SP
    sports soft nu are e limitat la hard tires intermediate si rain... oricum am reusit sa o fac de 4 ori ,miam luat 905 race car si urmeaza sa fac si la sarthe .. ;D

10. #4330 SP
    xslvry e id-ul meu de PSN , bagati-l acolo , sa fim toti

id de RO e asta !

11. #4331 SP
    id de uk sau de ro ... ca eu mai mult joc pe ala de uk

12. #4332 SP
    ii cumperi sport soft

13. #4333 SP
    Aseara a fost un prieten la mine detinator Xbox 360 - Forza Motorsport 4 ; a jucat cateva ore GT5 la mine si fost destul de impresionat de experienta pe care o poate oferi GT5 .. punctele forte , GT5 e mult mai mare ca Forza .. meniu e mai ordonat , schimbarea vremii bine implementata , nu aduce a joc arcade , tuningu are potential.

14. #4334 SP
    Member claudiutk's Avatar
    Posteaza asta pe topicul forza...:haha:

15. #4335 SP
    GTPlanet’s Weekly Race Series (WRS) event ,The current week’s WRS Time trial can be found in this thread, and we’ll be running the online version of the event this coming Wednesday, January 25th. After this week’s event, we’ll pit interested participants against members of the ORCA series, one of the many race series currently running in GTPlanet’s Racing Series Forum. Daca as fi avut volan ma bagam da asa .

16. #4336 SP
    Am mai spus si mai inainte GT5 este mai mare si mai vast ca forza , dar ca , Control , Design , Sunet al masinilor Forza4 este MULT peste GT5 in momentul asta.
    Le am pe ambele , ma joc in fiecare zi ambele , GT5 l-am avut primul ptr ca este mai vechi ca Forza 4 , dar cam asta e situatia momentan ! Poate daca ar face si ei toate masinile premium macar ar compensa enorm !

17. #4337 SP
    Over $600 in Prizes Available in New GT5 Race Series

18. #4338 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Quote Originally Posted by adicodlea View Post
    Am mai spus si mai inainte GT5 este mai mare si mai vast ca forza , dar ca , Control , Design , Sunet al masinilor Forza4 este MULT peste GT5 in momentul asta.
    Le am pe ambele , ma joc in fiecare zi ambele , GT5 l-am avut primul ptr ca este mai vechi ca Forza 4 , dar cam asta e situatia momentan ! Poate daca ar face si ei toate masinile premium macar ar compensa enorm !
    Yes we get it, Forza 4 is za shiznit! ,nu tb sa ne reamintesti in fiecare post al tau cu exagerari de tipul "MULT peste GT5".Asta e opinia ta,nu inseamna ca asa si e Si eu le-am jucat pe amandoua si mie personal mi se pare mai bun controlul la GT5,nu MULT mai bun cum iti place tie sa exagerezi,ci mai bun,iar luminile si traseele mai "reale" fata de cele din Forza 4, dar nu ma vezi sa ma duc pe thread-ul de F4 sa le spun asta in fiecare zi.
    So yes we get it,iti place mai mult F4,si noua unora de de pe aici ne place mai mult GT5,change the subject

19. #4339 SP
    Member freezy's Avatar
    Cred ca baiatul are o problema pt ca exact asa facea si in thread-ul pes, intra si o tinea zile in sir ca fifa este cel mai tare, ca pes este sub orice critica, ca pes e o prostie de joc etc, etc...

Exact ce i-a spus @kobayashi, i-am spus si eu in thread-ul pes si anume ca, daca are o opinie despre un joc asta nu inseamna ca si este adevarata.
    E frumos ca atunci cand ne spunem opiniile despre un anume joc sa o facem cat mai civilizat posibil, astfel ii respectam pe ceilalti forumisti.

Baieti imi cer scuze de off.

20. #4340 SP
    Nu am nici o problema , relaxati-va ! Cititi bine sa vedeti ca nici macar nu am inceput eu vre-o polemica ! Am adus niste detalii in plus ,pe are nu le zic eu ci majoritatea jucatorilor; pana la urma e un forum in care asta discutam , chiar daca va convin sau nu anumite aspecte!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 217 of 246 FirstFirst ... 117 167 207 215 216 217 218 219 227 ... LastLast