Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 17 of 37 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 27 ... LastLast
Results 321 to 340 of 735

Thread: Desene pe foaie, digitale si lucrari 3D

1. #321 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    pana la urma am gasit un domn care face de ceva vreme compresoare cu motoare de frigider (foarte silentioase, dupa cum stiti) si am iesit la 350 ron cu butelie de avion care rezista la nu stiu cate atmosfere.
    daca ar mai fi cineva interesat dati un search cu compresor viopa si veti gasi pe forumuri de modelaj,etc.

2. #322 SP
    Member stefi's Avatar
    Attached Images Attached Images 11102010302.jpg

3. #323 SP
    Junior Member zupergaby's Avatar
    continua tot asa

4. #324 SP
    Member stefi's Avatar
    Quote Originally Posted by zupergaby View Post
    continua tot asa
    i will
    but more pictures soon

5. #325 SP
    Member mariuck's Avatar
    Quote Originally Posted by stefi View Post
    sa mai faci putin studiu ca sunt gresite proportiile... si multe alte chestii.. dar esti in directia buna dar vezi ca sunt multe carti din care poti sa inveti una alta

6. #326 SP
    Junior Member pocpoc350's Avatar

@stefi

foarte tare!

PS: tatuaje nu faceti niciunu ? joking

7. #327 SP
    propunere pentru cei care lucreaza cu tablete (si pentru ceilalti, desi le e poate mai greu):
    voi imi prezentati un personaj interesant si unic, nemaivazut, care sa poate fi reprodus ca sculptura.
    as avea nevoie sa pot vedea detaliile fetei ca si structura si sa ii puneti armuri si ce mai credeti voi ca l-ar face outstanding.
    asta am de gand sa fac undeva in viitorul apropiat, dupa ce imi iau si aerograful.
    daca vreti, sa fie ceva bulky, sa am o suprafata mai mare de lucru. ( si sa nu fie extrem de hidos, la orice creatura v-ati gandi, pls.)
    astfel, voi incercati noi idei, eu incerc sa reproduc in cel mai bun mod posibil pentru mine creatia voastra.

8. #328 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Masini nu faci? Fara interior, doar exteriorul Saaaau o veverita hyper atomica?

9. #329 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Nenea
    Attached Images Attached Images wotlk_arthas_pose.jpg

10. #330 SP
    Quote Originally Posted by trickz View Post
    Masini nu faci? Fara interior, doar exteriorul Saaaau o veverita hyper atomica?
    sa stii ca m-am gandit si la treaba asta, dar poate ca o sa fie incercata dupa ce fac un personaj inainte.
    ma mai gandisem sa incerc si un logo wow 3d de pus pe perete, dar tot asa, dupa personaj.

11. #331 SP
    Member GrimmjowNo6's Avatar
    ma prosteam pe doodle
    Attached Images Attached Images untitled00-modified.jpg untitled123-modified.jpg

12. #332 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    Atestatul care il fac pentru clasa a 12-a.
    Attached Images Attached Images atv-bla-bla-bla.jpg atv-bla-bla-bla-2.jpg dsc05503.jpg dsc05500.jpg

13. #333 SP
    Member Tsutsy's Avatar
    esti in tonita?? sau unde?? din ce e facut? foarte frumoss !

14. #334 SP
    Sunt la Liceul de Arta din Braila.

Pai la macheta am folosit placi de polistiren de diferite grosimi (0.3 0.5 1 si 2 cm),aracet,var lavabil si 2 luni din vacanta de vara.Este facuta pe straturi si are 1 metru lungime cu tot cu remorca.

15. #335 SP
    Junior Member cheafynelu's Avatar
    pastilutza zi-ne si noua cum e la liceul de arte...de exemplu ce ai facut intr-a 9-a?Sunt si eu interesat de liceul de arte si de asta intreb

16. #336 SP
    Pai eu sunt la Design.

In a 9-a se fac doua-trei grupe(cel putin asa e la noi),una de Design si una sau doua de Arhitectura.Pana in a 11-a se fac aceleasi lucruri ca si materie.Din a 11-a se trece tare pe design sau arhitectura.

Faci naturi statice,crochiuri,studii...etc...

Si aici cateva studii facute saptamana trecuta.Mai am cateva pe care nu le-am scanat dar revin si cu alea saptamana asta.
    Attached Images Attached Images scan0001.jpg scan0002.jpg

17. #337 SP
    Member stefi's Avatar
    Quote Originally Posted by mariuck View Post
    sa mai faci putin studiu ca sunt gresite proportiile... si multe alte chestii.. dar esti in directia buna dar vezi ca sunt multe carti din care poti sa inveti una alta
    stiu prietene, oricum nu sunt specializat pe asa ceva eu sunt clasa 8 si fac mai mult naturi statice compozitii personaje... ceva de genu
    Attached Images Attached Images 09112010418.jpg 09112010419.jpg 09112010420.jpg 09112010421.jpg

18. #338 SP
    un desen fakut de mine kratos din god of war 3
    Attached Images Attached Images 05112010404.jpg

19. #339 SP
    vor mai fi si altele inca lucrez la ele ...

20. #340 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    nu-i rau

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 17 of 37 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 27 ... LastLast