Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 19 of 37 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 29 ... LastLast
Results 361 to 380 of 735

Thread: Desene pe foaie, digitale si lucrari 3D

1. #361 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj-RainY View Post
    Sa fim seriosi...
    Acest thread este dedicat numai pasionatilor de desen , dar mai ales celor care se pricep cum ar fi baietii acestia care se patimesc sa faca o adevarata opera , iar tu iei in batjocura,trist...
    nightprowler-foarte frumos ti-au iesit desenele din aerograf bafta in continuare
    multumesc
    Lasa-l si pe el sa posteze, ca asa se invata. Si eu sunt un mega-incepator intr-ale aerografiatului si asta nu ma impiedica sa arat ce chestii imi ies
    Macar sa incerce sa avanseze, nu sa le lase asa, ca atunci ar fi mai urat...

2. #362 SP
    new stuff...
    Attached Images Attached Images romania.jpg skull.jpg

3. #363 SP
    ar trebui sa incercam cei care lucram si cu creionul si foaia sa facem si niste mini-concursuri.
    de ex: aratam un tutorial cu un desen si in nu stiu cat timp punem toti poze si vedem cui i-a iesit cel mai bine poate asa ne vom chinui mai mult sa ne auto-depasim, si cred ca ar fi placut sa ne comparam lucrarile. si plus ca, fiind tutorial, il pot incerca mai multi.

4. #364 SP
    Member Legolas13's Avatar
    Salve !

Astea sunt site-urile mele:

Asgardian Artworks - Home

Legolas13 on deviantART

Am tot zis sa ma reapuc de creioane ca imi este mult mai usor dar nu agsesc masa de desen buna pe la noi pe-aici. Ma refer la masa plus lumina pentru cerneluri. Anyway, sper sa va placa cateva din lucrarile mele.

Folosite: Wacom bamboo, Photoshop CS3, CS4, CS5, Illustrator CS3

5. #365 SP
    ma gandeam si eu la o tableta, dar nu stiu ce anume sa-mi iau care sa fie si bun pt incepatori si la un pret mai accesibil.
    de asta ce zici? WACOM Bamboo Pen CTL-460EN Tableta grafica - PC Garage
    ti-am vazut mai de mult cateva lucrari si chiar mi-au placut! spor in continuare!

6. #366 SP
    facute in seara trecuta si seara asta.
    monstrul e cam aiurit ca l-am hasurat la repezeala si l-am cam facut in acelasi fel
    toate 3 dupa tutorialele lui mark crilley.
    am obiceiul sa ma descurc destul de bine la "copiat" dupa ce face cineva, sau o imagine, dar mi-e destul de greu sa-mi pun pe foaie ideile proprii, chiar daca sunt bune (nu am deprins inca tot ce imi trebuie pentru a face asta CORECT)...mai am de lucru.
    apropo, ochiul nu are o forma ciudata in partea de sus, ci ce vedeti cu negru este de fapt umbra de sub pleoapa. a iesit in acelasi ton cu genele.
    parerea mea e ca daca sunteti in aceeasi situatie, sa incercati sa observati cat mai bine lucrurile din jur, sa le descompuneti in forme geometrice, vedeti cum si de ce pica umbra cum pica, si dupa ce sunteti familiarizati cu ce vedeti, puteti modifica lucrurile in asa fel incat sa iasa ce vreti voi, nu numai ceea ce vedeti.
    Attached Images Attached Images profil.jpg ochi.jpg d1.jpg mon.jpg

7. #367 SP
    Nightprowler, tabletele de obicei se impart in doua categorii: Wacom si restul. Ceea ce imi arati tu este ok, acum depinde de marimea suprafetei cu care esti obisnuit. Eu am inceput cu un Genius A3, deoarece nu aveam nevoie de feature-urle lui Wacom pentru a ma obisnui. Dupa ce te obisnuiesti, poti sa schimbi la ceva mai profesional, precum Wacom. Eu am luat un Bamboo A6, deoarece ma simt mai bine pe o suprafata mica. Ma bucur ca ti-au placut lucrarile mele.

8. #368 SP
    Member mariuck's Avatar
    @nightprowler Dc nu folosesti niste creioane mai moi.. sunt prea gri desenele.. iar la creioane mai moi iti ies si hasuri mai interesante.. si daca iti place schita.. ia-ti un caiet de schtie Canson sau Derwent (conteaza mult si foaia) dar oricum creioane mai moi.. iti trebuie neaparat.. cam 4B.. chiar si 6B... desi 6B e un pic cam moale.. depinde cum te obisnuiest tu cu ele..
    Iar la prima poza la capul ala vazut din profil... la par... trebuia o hasura mai elaborata.. cu niste efecte ceva de genul... nu e bine sa lasi spatiile alea intre linia de hasura.. doar daca mai vi cu alta.. si iti iese hasura "impletita" dar aia da bine la alte chestii

PS: sfatul meu e sa ai creioane mai moi (sau poate din cauza pozei le vad eu asa gri) si sa mai lucrezi la hasura

9. #369 SP
    @mariuck
    man sunt de-acord cu tine, dar trebuie sa ne gandim si la creioanele folosite de el pana acum la desen. opentru ca i s-a obisnuit mana cu o anumita duritate, la fel si "handling-ul", iar daca ia 6B, poate chiar si 4B, se trezeste ca i se rupe mina de la apasat prea tare. Tre' sa luam si asta in considerare aici.
    La hasura sunt perfect de-acord. E prea "2D" personajul. hasurarea in curbe da forma parului.
    Si parca a pus prea mult accent pe buze, nu crezi... ?

10. #370 SP
    am 2 1/2=hb (asa scrie pe el), 2b si 5 b, toate de la faber.
    am vorbit deja cu fosta mea profesoara de desen sa ma duc sa fac niste "meditatii", pentru ca vreau sa invat mai bine cateva chestii.
    hasura am facut-o si eu cat am putut de bine, fara sa dau o dunga aiurea peste celelalte
    oricum, multumesc pentru pareri.

11. #371 SP
    Member mariuck's Avatar
    @legolas13 Pai la buze eu credeam ca e rujat ... ii lipseste si accente la desen.. chiar daca desenele astea de tip anime sunt mai curate.. dar tot au niste accente in anumite locuri si nu foarte evidente ( Felicitari pentru desene Legolas... sunt foarte frumoase keep up the good work )

Iar despre creioane.. HB.. iese din discutie nu ai ce sa faci cu ele.. decat sa zgarii foaia...e bine sa iti iei cam toata gama de la 2B pana la 6B si sa vezi care iti plac tie.. ideea e ca trebuie sa dai niste accente desenului.. si cu HB nu prea ai sa reusesti.. dar poti sa faci si tu exercitii de hasura si linie.. dar daca te vei duce la meditatii iti va explica profesoara garantat eu si acum mai fac exercitii de linii si hasura cand ma plictisesc..

12. #372 SP
    Junior Member zupergaby's Avatar
    asta e primul meu portret in relief......este neterminata data viitoare cand fac poate reusesc sal fac.
    Attached Images Attached Images 27112010461.jpg 27112010462.jpg

13. #373 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    Esti din Braila,nu?Seamana cu atelierul domnului Hugo Maracineanu.

14. #374 SP
    Junior Member Supraplex's Avatar
    Niste desene de Inceput de la mine.Astept pareri.Sunt incepator.
    Attached Images Attached Images pa250557-large-.jpg pa250559-large-.jpg pa250560-large-.jpg

15. #375 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Azi am dat peste ele.
    Prea mult Lion King.
    Attached Images Attached Images 23112010815.jpg 23112010816.jpg

16. #376 SP
    Junior Member zupergaby's Avatar
    sunt din craiova si e atelierul din liceul de arta Marin Sorescu

17. #377 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    Ahhh...greseala mea.Seamana extrem de mult cu atelierul nostru de modelaj.

18. #378 SP
    Junior Member ARTillery's Avatar
    salutare, n-am mai postat de mult pe aici , vin si eu cu un desen facut in timpul liber, inca nu este gata (mici detalii de adaugat), sper sa va placa
    Attached Images Attached Images sobo.jpg

19. #379 SP
    Member mariuck's Avatar
    ARTillery... ma termina desenele tale ) pur si simplu genial..
    don't forget if u need an apprentice... i am here )

20. #380 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Foarte tare ARTillery

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 19 of 37 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 29 ... LastLast