Old but Gold:
e cea mai tare idee pt copiat....numai sa nu dai de vreun prof care sa spuna "TOT IN BAAANCAAA"..paranoic.
si mai e metoda cu elasticul lat, pe care il tii ca bratara. il intinzi si scrii pe el o groaza de chestii si cand sta normal pe mana nu se vad decat mazgaleli. cand insa il intinzi pe bucata care te intereseaza, vezi perfect tot ce ai scris inainte.
Mai scrieti niste metode de copiat... sunt sigur ca nu se supara nimeni pentru 2-3 ore in plus de gaming![]()
Pentru Muthu Raoul: iti iei o scula dinaia cum are Aaron Stone , opresti timpul dar in acelasi timp tu tot te misti, scoti cartea din ghiozdan si scri..eh..ehhh![]()
folositi cerneala "invizibila" care se vede doar la lumina albastra parca( nu stiu cum se numeste exact ). Scrieti pe foaia testului toate formulele , citatele etc si cand va trebuie ceva doar luminati foaia. It`s as easy as that
.
arata cam ca cele pe care le dadeau acum 2-3 ani la campaniile contra cancerului la san si alte astfel de "cauciucuri". doar ca sunt pur si simplu ca niste elastice, si nu sunt deloc tari. si trebuie sa fie late ca sa ai loc sa scrii.
la metoda cu lumina e cam riscant. ca iti trebuie si "LUMINA" aia cu ultra-violete cred. si e cam riscat sa iti luminezi asezamantul fara sa te vada proful
YES! am gasit. uite Mika:
chiar si cand incerci sa luminezi zona respectiva risti sa fi vazut de profesori ?Eu la majoritatea testelor rog un coleg sa faca o poza la test si sa mi-o trimita prin blue-tooth si dupaia copiez de pe telefonul meu
. Sau mai vin uneori cu camasa cu maneca lunga si pun fituicile acolo . Cand profesorul e cu spatele la mine rapid iau fituica si o bag in palma . Daca se apropie prea tare strang fituica in pumn si duc mana in spate ca si cum m-as sprijini de ea . Cand suspiciunea atinge cote maxie , pur si simplu arunc fituica in fata , o las usor in ghiozdan (daca tin mana la spate ) sau o las usor jos si dupaia o calc . Cand profesorul s-a departat destul de tare , iau fituica de sub picior si o bag in banca/ghiozdan . Simple , right ?
Poate eu reusesc sa copiez mai usor pentru ca stau in ultima banca de la perete
.
Ce penala e aia cu cerneala invizibila....sunt sigur ca nu observa nimeni cand luminezi toata banca cu lanterna si rasar cuvintemai ceva ca in desene animate
@numaru5: De ce sa scri pe coapse si pe spate daca oricum trebuie sa te duci la baie? Nu mai bine iti bagi o foaie cu raspunsurile in buzunar(Chiloti in cel mai rau caz) si te duci la WC linistit si citesti![]()
Bookmarks