Din păcate, nu.
Cat credeti ca as luat pe un PC cu urmatoarea configuratie:
Processor: AMD Sempron Processon 3000+ 1.80 GHz
Memory(RAM): 1GB
Mainboard: ASUSTeK Computer INC. K8V-VM
Video Card: ASUS Extreme AX550 Series Secondary
Network Card: VIA Compatable Fast Ethernet Adaptor
Are si cititor de carduri: MS/MS Duo; SD/MMC; CF; SM.
HDD: 160GB
DVD-RW
Primeste nota 2.6 pe Windows Experience Index (Windows 7)
Parerea mea incearca pe piese ca sistem cel putin aici in Cluj nu prea ai avea noroc, cat despre pret poate diferi de la judet la judet asa ca recomandarea mea este sa te uiti prin piata pe la fiecare componenta si faci o medie ceva pe acolo.
lol:
Aruncati un ochi aici: http://www.consolegames.ro/forum/f30...re/#post359854
Multumesc!
Nu pot fizic. Am incercat sa fac intrebarile din national dar nu pot, imi provoaca sila stupizenia lor. Pur si simplu sunt atat de infect scrise incat te fac sa mooori. Cu greu mai fac asa, cate un capitol...
Oricum e bine, am picat sala NUMAI cu 21. Prima oara 21, a doua oara 21. Yay. Stiti ce sentiment ai cand pici la un punct?![]()
Interesant că toți pe care-i știu mi-au spus că au picat doar cu 21.
Am făcut și eu c�teva teste online și am obținut cam 18-19 puncte fără să citesc vreo legislație.![]()
Mai am si eu un pic si dau examenu![]()
Deabea invat pentru scoala, apoi sa mai invat si porcariile lor![]()
P.S: Cata25, bestial avataru![]()
Pe drpciv.ro? Asa pe site-uri generale scot si eu peste 24. Si pe drpciv am scos peste 22. Problema e ca sunt 1400~ intrebari, cele care apar si in cartea de la National, care se tot ruleaza "random" in chestionare, la Politie. Multe din ele nu sunt de bun-simt ci de... retinut. Faci toata cartea si daca ai memorie vizuala le retii. Altfel, e naspa de tine.
Daca mai primesti si intrebari pe care le-ai sarit/ nu le-ai facut din carte... te apuca niste dureri de cap.
Desigur, cel mai simplu si RECOMANDAT este sa inveti. Doar ca eu nu pot. Poate sunt eu defect dar intrebarile lor sunt CHIAR stupide. Vorba unui amic. Intrebarile alea le faci in 2-3 zile cu mult alcohol. Dai de una tampita, bei un pic si tot asa... Altfel nu reusesti.
nupcluj
. Cel mai nasol ii cand iei 21 ca stii ca ai fost atat de aproape . Mai bine m-as simti daca as lua 15 ca atunci as stii ca nu am invatat , da asa ... Apai imi venea sa mor
: nici o intrebare din mecanica , nici una de prim ajutor da au fost cateva foarte ambiguu formulate si vreo 4 cu infractiuni si penalizari
. In chestionarele facute acasa am dat maxim de una intr-un test (si si aia foarte rar ) . Apai nu is cine stie ce suparat
avand in vedere ca nu imi plac masinile si ca acu 2 luni nici nu stiam pedalele
. Lasa trickz
, o sa reusim data viitoare . asa-i ?
![]()
Eu făceam chestionarele de aici.
Bookmarks