Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 442 of 501 FirstFirst ... 342 392 432 440 441 442 443 444 452 492 ... LastLast
Results 8,821 to 8,840 of 10006

Thread: SpamBox Reloaded :P

1. #8821 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Din păcate, nu.

2. #8822 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    mda...
    Attached Images Attached Images theesrb-final_1272413516.jpg

3. #8823 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    good luck mon cherry

4. #8824 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    Quote Originally Posted by Tudoran View Post
    wish me luck guys . maine dimineata dau examenul scris la scoala de soferi (B-ul pentru inceput ) . Ma duc acuma la somn . Must get some rest /

Sa te astepti de acum incolo la glume de genul: Cand iesi afara cu masina sa ma anunti sa stau in casa lol.

Bafta .

5. #8825 SP
    Senior Member Zombozo's Avatar
    Sunt singurul....bing bang....care nu poate dormi...bing bang

6. #8826 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar

7. #8827 SP
    Member rappy777's Avatar
    Cat credeti ca as luat pe un PC cu urmatoarea configuratie:
    Processor: AMD Sempron Processon 3000+ 1.80 GHz
    Memory(RAM): 1GB
    Mainboard: ASUSTeK Computer INC. K8V-VM
    Video Card: ASUS Extreme AX550 Series Secondary
    Network Card: VIA Compatable Fast Ethernet Adaptor
    Are si cititor de carduri: MS/MS Duo; SD/MMC; CF; SM.
    HDD: 160GB
    DVD-RW
    Primeste nota 2.6 pe Windows Experience Index (Windows 7)

8. #8828 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Parerea mea incearca pe piese ca sistem cel putin aici in Cluj nu prea ai avea noroc, cat despre pret poate diferi de la judet la judet asa ca recomandarea mea este sa te uiti prin piata pe la fiecare componenta si faci o medie ceva pe acolo.

lol:

9. #8829 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Aruncati un ochi aici: http://www.consolegames.ro/forum/f30...re/#post359854

Multumesc!

10. #8830 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    noul meu numar cu ghinion : 21 . oh well , better luck next time (21 iunie )

11. #8831 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Quote Originally Posted by Tudoran View Post
    noul meu numar cu ghinion : 21 . oh well , better luck next time (21 iunie )
    Ai picat? Hehe, si eu, ieri, a doua oara

Daaata urmatoare P.s. buc?

12. #8832 SP
    Senior Member Daniel's Avatar
    Pune-ti mana pe carte baieti

P.S: Ma gandesc ca nu ati picat la condus

13. #8833 SP
    Member Tsutsy's Avatar
    a 3 a oara e cu noroc

14. #8834 SP
    Quote Originally Posted by Daniel View Post
    Pune-ti mana pe carte baieti

P.S: Ma gandesc ca nu ati picat la condus
    Nu pot fizic. Am incercat sa fac intrebarile din national dar nu pot, imi provoaca sila stupizenia lor. Pur si simplu sunt atat de infect scrise incat te fac sa mooori. Cu greu mai fac asa, cate un capitol...

Oricum e bine, am picat sala NUMAI cu 21. Prima oara 21, a doua oara 21. Yay. Stiti ce sentiment ai cand pici la un punct?

15. #8835 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Asta asa-i au tampit examenul cu schimbariile lor...

16. #8836 SP
    Member Cata25's Avatar
    Interesant că toți pe care-i știu mi-au spus că au picat doar cu 21.
    Am făcut și eu c�teva teste online și am obținut cam 18-19 puncte fără să citesc vreo legislație.

17. #8837 SP
    Senior Member Daniel's Avatar
    Mai am si eu un pic si dau examenu
    Deabea invat pentru scoala, apoi sa mai invat si porcariile lor

P.S: Cata25, bestial avataru

18. #8838 SP
    Quote Originally Posted by Cata25 View Post
    Interesant că toți pe care-i știu mi-au spus că au picat doar cu 21.
    Am făcut și eu c�teva teste online și am obținut cam 18-19 puncte fără să citesc vreo legislație.
    Pe drpciv.ro? Asa pe site-uri generale scot si eu peste 24. Si pe drpciv am scos peste 22. Problema e ca sunt 1400~ intrebari, cele care apar si in cartea de la National, care se tot ruleaza "random" in chestionare, la Politie. Multe din ele nu sunt de bun-simt ci de... retinut. Faci toata cartea si daca ai memorie vizuala le retii. Altfel, e naspa de tine.

Daca mai primesti si intrebari pe care le-ai sarit/ nu le-ai facut din carte... te apuca niste dureri de cap.

Desigur, cel mai simplu si RECOMANDAT este sa inveti. Doar ca eu nu pot. Poate sunt eu defect dar intrebarile lor sunt CHIAR stupide. Vorba unui amic. Intrebarile alea le faci in 2-3 zile cu mult alcohol. Dai de una tampita, bei un pic si tot asa... Altfel nu reusesti.

19. #8839 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by trickz View Post
    Daaata urmatoare P.s. buc?
    nup cluj . Cel mai nasol ii cand iei 21 ca stii ca ai fost atat de aproape . Mai bine m-as simti daca as lua 15 ca atunci as stii ca nu am invatat , da asa ... Apai imi venea sa mor : nici o intrebare din mecanica , nici una de prim ajutor da au fost cateva foarte ambiguu formulate si vreo 4 cu infractiuni si penalizari . In chestionarele facute acasa am dat maxim de una intr-un test (si si aia foarte rar ) . Apai nu is cine stie ce suparat avand in vedere ca nu imi plac masinile si ca acu 2 luni nici nu stiam pedalele . Lasa trickz , o sa reusim data viitoare . asa-i ?

20. #8840 SP
    Member Cata25's Avatar
    Quote Originally Posted by trickz View Post
    Pe drpciv.ro? Asa pe site-uri generale scot si eu peste 24. Si pe drpciv am scos peste 22. Problema e ca sunt 1400~ intrebari, cele care apar si in cartea de la National, care se tot ruleaza "random" in chestionare, la Politie. Multe din ele nu sunt de bun-simt ci de... retinut. Faci toata cartea si daca ai memorie vizuala le retii. Altfel, e naspa de tine.

Daca mai primesti si intrebari pe care le-ai sarit/ nu le-ai facut din carte... te apuca niste dureri de cap.

Desigur, cel mai simplu si RECOMANDAT este sa inveti. Doar ca eu nu pot. Poate sunt eu defect dar intrebarile lor sunt CHIAR stupide. Vorba unui amic. Intrebarile alea le faci in 2-3 zile cu mult alcohol. Dai de una tampita, bei un pic si tot asa... Altfel nu reusesti.
    Eu făceam chestionarele de aici.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 442 of 501 FirstFirst ... 342 392 432 440 441 442 443 444 452 492 ... LastLast