Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 65 of 70 FirstFirst ... 15 55 63 64 65 66 67 ... LastLast
Results 1,281 to 1,300 of 1389

Thread: Politica - tichie de margaritar

1. #1281 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar
    Let’s agree to disagree.

Pe langa asta, sa nu exageram. Nu s-a murit nicaieri de foame.

O intrebare daca imi permiti: stii ce s-a intamplat cu Germania intre cele doua razboaie mondiale? Si daca da, putem face o comparatie cu efortul de a plati datoriile externe? Si inca una adiacenta. Stim de ce s-a grabit plata datoriilor externe? Adevaratul motiv, nu motivul expus in propaganda “Memorialul durerii”.

2. #1282 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Pentru mine e suficient să văd cine s-a bucurat (și se bucură în continuare pe TikTok & FB) că a ieșit Căcălin Georgescu primul: mafioții și șefii clanurilor, maneliștii, scursurile sociale, fanii misticismului și cei care refuză explicațiile științei, anti-vaxerii, iubitorii de legionari, analfabeții funcționali, pro-rușii (și chiar rușii), extremistii, and the list goes on. Te uiți la ei cum postează și se bucură spunându-ne "Da băi, v-am tras-o!".

Nu ai ce să le ceri unora cu asemenea IQ și cu atention span-ul de maxim 30s, cât e un spot pe TikTok. Ei aplaudă când îl aud pe Georgescu spunând că ne pun ăștia nano-cipuri în Pepsi, că nu există Covid pt. că n-a văzut nimeni virusul, că oamenii n-au ajuns pe lună, că României îi trebuie înțelepciunea rusească, că NATO este cea mai slabă alianță de pe fața pământului, că schimbarea climatică nu există, că Mihai Eminescu a fost cel mai periculos om după Iisus Hristos, and the list goes on... Eu am urmărit zeci, dacă nu sute de clip-uri ale sale, și de multe ori m-a lăsat paf. E un amestec de adventist, de popă, combinat cu misticism ezoteric (ala Bivolaru) și zero știință (voi vă dați seama că el ne explică faptul că 5G-ul e criminal, dar el folosește telefon cu 5G - și spune că se protejează pentru că folosește căști cu fir?!?), cu foarte multe minciuni și invenții, cu negarea istoriei, cu multă iubire pentru cel pe care-l admiră atât de mult: Putler.

Până și toată propaganda lui Georgescu este 1:1 cu cea a lui Putler. L-ați văzut pe rusnac cum înota el prin apa înghețată? Hop și Georgescu, la fel. L-ați văzut pe țar cât de mândru era el călare? Hop și Georgescu al nostru călare. L-ați văzut pe tătuca, cum își frângea el oponenții la judo? Hop și imagini cu Georgescu în costumul de judo. Și asta în AD 2024. Pa-te-tic!

Ei au impresia că votează un om "anti-sistem" fără să se informeze absolut deloc. Omul a fost mai adânc înfipt în același sistem corupt pe care-l înjură, chiar și mai mult decât Iliescu. A început de pe vremea lui Ceaușescu (l-a recunoscut ca fiind mentorul său pe Mircea Malita, care a fost ambasador al lui Ceaușescu în Elveția și SUA), și a supt de peste tot pe unde a putut (a fost în Clubul de la Roma, alături de Isărescu și Iliescu). Căutați și o să găsiți tonele de căpușe, cum s-a lipit la stat să primească bani pe tot felul de proiecte fantomă.

Într-un stat civilizat și normal la cap, era arestat a doua zi. Pentru minciuni și fals în acte. Și dau aici doar 2 exemple: 1. când a spus (și a și arătat o foaie) că s-au cheltuit ZERO lei în campania sa. Și 2. când a spus (și el și soția) că ei până acum au stat numai cu chirie într-un apartament, și de-abia acum au reușit să-și cumpere "o căsuță" de 560.000 de euro. De fapt ei au avut tone de vile, care nu apar în declarațiile sale de avere. Nu mai vorbim și de terenuri și alte alea.

I-am văzut și pe cei din diaspora, care la fel, în unele zone au votat masiv cu Georgescu (pentru că nah, pentru mulți dintre ei singura sursă de "informație" este mizeria aceea de TikTok). Și la fel, prin interviuri, erau fericiți și spuneau că așa merităm. Cea mai mare ipocrizie: să trăiești binemerci în Vest și de-al dracu' să votezi cu unul care vrea să-ți ducă țara de unde ai plecat, în mizeria din Est.

Singurii care s-au prins de mișcările rusești (pentru că deja s-a demonstrat foarte clar cu grupurile de Telegram, unde era scris negru pe alb cum trebuiesc distribuite toate cele pe TikTok), au fost cei din Republica Moldova. Să nu uităm că ei au reușit să-i oprească (în mare parte) pe agenții ruși care au plătit pentru voturi pro-rusia. Asta în timp ce la noi serviciile au stat cu fundul în mână, au trecut prin ei ca prin brânză. Ne-am trezit la o săptămână după alegeri, că s-a întrunit CSAT-ul. Suntem atât de praf, încât la noi probabil la 7 zile după ce am fi cuceriți, se va întruni CSAT-ul... Din păcate, Georgia nu a reușit nici măcar atât. Și totuși, ei nu se lasă, sunt toți în stradă. Ei se bat cu pro-rușii, ai noștrii îi așteaptă cu brațele deschise.

Cel mai des aud chestia asta în ultimele zile: "Mai bine votez cu rușii decât cu o femeie, care o să dea drumul la LGBTQ pe stradă!". Ăsta este rezultatul "României Educate". Preferă românul să moară de frig și de foame decât să renunțe la misoginismul său. Cât despre LGBTQ, hai să fim serioși. Lasconi nu poate da legi, trebuie să treacă de Parlament, trebuie sa treacă un referendum. Also, eu când aud de frica asta de LGBTQ, mă bufnește râsul. Mulți dintre noi nu mai știm cum să ne plătim ratele la casă, dările la stat, să rezistăm de pe o zi pe alta, și pe unii îi doare de faptul că o să vină gayy să-i atace în propriile case. Ciudat cum i-a apucat fix acum pe toți, deși există gay dintotdeauna, e suficient să nu fi lipsit la orele de istorie...

Also, eu nu sunt fan Lasconi. Dar dacă mă uit la Georgescu, pot să spun liniștit că aș vota și o maimuță, dacă ar candida împotriva lui. Măcar maimuța mai poate fi dresată, are cerințe și dorințe normale la cap. Pe când la Georgescu, mai ales cu ajutorul extremiștilor și al pro-rușilor (și cu ajutorul extratereștrilor cu care a comunicat, plus că "aude vocea lui Dumnezeu"), mă pot aștepta la orice.

A nu se uita, că omul pe lângă misticism (din acela ieftin care se vinde prin teleshopping), îi tot dă înainte cu "pacea". El vrea cu rușii ca să fie pace, nu război așa cum e acum cu NATO. Păi, hai să vedem aici fracturile de logică: 1. Noi nu suntem în război tocmai pentru că suntem în NATO. 2. Dacă vrei pace și spui că ne trebuie înțelepciunea rusească, înseamnă că vrei fix "pacea" de acum în Ucraina. Pentru că, să nu uităm, pentru Putler în Ucraina nu este niciun război. 3. Cum mama naibii tu vrei pace, dar vrei să introduci serviciul militar obligatoriu?!?

Pe de altă parte, să stăm un pic strâmb și să cugetăm drept. De bine, de rău, cu partidele astea de kko, cu lideri de 2 lei, am reușit totuși după 35 de ani să intrăm în UE, să facem parte din NATO, în curând intrăm în Schengen, să avem o oareșicare stabilitate. Și acum să dăm cu piciorul la tot chinul ăsta? Pentru ce și pentru cine? Pentru Georgescu, care a spus foarte senin: "Eu sunt mândru că România nu a intrat în Schengen". Pentru fanii legionarilor, care acum câteva zile făceau salutul nazist la comemorarea lui Corneliu Zelea Codreanu (unde era și Șoșoacă, desigur)? Pentru masoneria din care face parte Georgescu?

Ieri posta Dugin pe X. După ce a spus că e bun nea Călin pentru ei, a ținut să ne amintească trebușoara asta: "Romania will be part of Russia". Mai e ceva de spus? Voi ați aruncat un ochi pe bursă, să vedeți ce efecte sunt, deși încă nu e nimic bătut în cuie? Să vă mai spun că deja am informații de la firme serioase din România, care se pregătesc să plece?

Anyway, eu deja îi înțeleg pe cei care vor să plece din țară dacă pe lângă AUR + SOS + POT mai iese și un asemenea președinte (aici aș reaminti faptul că el a declarat cu gurița lui cum că partidele vor dispărea - fix ca în rusia, coreea de nord, un fel de adio democrație). Probabil și eu voi fi unul dintre cei care pleacă. Refuz să am ca președinte un om al rușilor, un iubitor de legionari, un individ care neagă că în România n-a avut loc Revoluția din '89. Iar cei care-l votați, no worries, nu vă spun nimic. Aveți dreptul acesta, de a vota pe oricine doriți. Dar vă spun sincer, vă meritați soarta, și orice va veni după!
    Attached Images Attached Images calin_georgescu_2.jpg calin_georgescu_1.jpg zelea.jpg dugin.jpg

3. #1283 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Quote Originally Posted by JohnnyUSA View Post
    ne propulsase printre cElE mAi ImPoRtAnTe Si ReSpEcTaTe TaRi DiN eUrOpA
    Fixed it for you.

In alta ordine de idei, la ce tara v-ati gandit? Inainte de socul cultural reprezentat de aceste alegeri eram nehotarat intre Elvetia si Norvegia. Planul era sa invat ambele limbi pana ma hotarasc, si am inceput cu norvegiana pentru ca e mai usoara. Din pacate acum ma simt presat sa urgentez cat mai mult mutarea, deci cumva nu prea mai am luxul de a alege. Mai bag tare doua luni sa imi iau certificatul de limba si a doua zi i-am pupat pe toti extremistii din Romania.

4. #1284 SP
    Godspeed, ti-ar raspunde ei

5. #1285 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Apropos de partide, voi i-ați văzut pe cei de la POT, când au aflat că vor intra în Parlament? Păreau niște tineri normali, ai fi spus că au meritat să fie votați. Până au început să vorbească. Gen: "Noi nu am făcut nimic, Dumnezeu a lucrat pentru noi. Pentru că am avut un rezultat bun, vom face un post de 3 zile doar cu apă". Deci e clar, avem și Partidul Penticostal or something...

P.S. La ei va fi simplu cu rezolvarea prețurilor mari. Vor da o lege: cine se plânge că e mâncarea prea scumpă, pac: trage un post de 3 zile doar cu apă! În halul ăsta am ajuns, să votăm biserici...

6. #1286 SP
    Asta cu Dumnezeu.. parca il aud pe Becali, ma ia capu’…

7. #1287 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by Espiritus View Post
    Fixed it for you.

In alta ordine de idei, la ce tara v-ati gandit? Inainte de socul cultural reprezentat de aceste alegeri eram nehotarat intre Elvetia si Norvegia. Planul era sa invat ambele limbi pana ma hotarasc, si am inceput cu norvegiana pentru ca e mai usoara. Din pacate acum ma simt presat sa urgentez cat mai mult mutarea, deci cumva nu prea mai am luxul de a alege. Mai bag tare doua luni sa imi iau certificatul de limba si a doua zi i-am pupat pe toti extremistii din Romania.
    La mine ar fi Danemarca, pentru ca am un prieten bun acolo care m-ar putea ajuta cu diverse dpdv adaptare si chirii. Dar in principiu, tarile nordice ftw. Nici nu trebe neaparat limba, pentru ca te descurci cu engleza in 90% din situatii.
    Iar pentru restul...well...il am pe prietenu asta

8. #1288 SP
    Member ymess's Avatar
    @MonkY nu cred ca trebuie sa nuantam disonanta, deja e absolut ridicol. Sunt oameni care au trait probabil frustrari si umilinte pentru timp indelungat, sunt sau nu sunt constienti, e 100% un vot al urii pentru cei care nu au trait, nu il vor ei pe Georgescu, nu toti, ci ni-l baga noua pe gat ca stim ca vom simti la fel.

99% din istorie e ciclul victima devine agresor. Ma bucurasem prematur ca recent dovedisem ca nu.

9. #1289 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Asta cu Dumnezeu.. parca il aud pe Becali, ma ia capu’…
    A fost o perioadă în care îl apreciam. Așa praf cum era el, făcea totuși mult bine. De ceva vreme însă, mi se pare că a luat-o complet razna. Deh, n-ai cum altfel, dacă stai mai tot timpul pe lângă Simion & Co. Însă misoginism mai mare decât la omul ăsta, eu n-am văzut (decât poate la Teodosie): a declarat foarte clar, că el nu va sta niciodată la masa negocierilor cu o femeie. Buei, suntem în 2024, FFS! Am ieșit de mult din peșteri. Georgescu ne spune că femeia nu are ce căuta în funcții de conducere (locul ei e altul - adică la cratiță, nu?), Becali zici că stă de vorbă cu dracii... Nu știu, ne ducem naibii ca nație, cu asemenea reprezentanți. Și da, marea vină o au partidele mari, gen PSD, PNL, pentru că au dat numai exemple de kko. Ciucă și Ciolacu, vai de mama noastră. Mai lipsea Dăncilă din trio-ul ăsta...

10. #1290 SP
    Pentru episoadele astea de delirium tremens in care se afunda distinsii, sunt de vina cei care le sufla in fund si-i idolatrizeaza.

Da, si mie mi s-a parut simpatic pana in momentul in care am realizat ca este un fariseu. La fel cum sunt toti astia din politica romaneasca, care stai numai cu numele lui Dumnezeu pe buze, in speranta ca mai pun 2-3 enoriasi botu’.

11. #1291 SP
    Member lucicleric's Avatar
    Nu imi este foarte clar daca esti pro georgescu sau nu, dar sa votezi pe cineva care crede in spiritualism, biserica, nanocipuri prin bautura si multe alte balarii, inseamna ca esti needucat sau te doare in cur de viitorul tau si al celorlalti sau ai ajuns la capatul puterilor si o arzi pe extremism ca asa e la moda sau votezi din ura( de cele mai multe ori prost ghidata pentru ca ce sa vezi, tot noi am participat sau nu la degradarea politica in tara asta). Orice votant a lui georgescu care a fost manipulat numai din tiktok, nu ar trebui sa se simta ofensat cand lumea spune ca e needucat. Este impotriva firii sa fii scuipat in fata si tu sa mai deschizi gura inca o data.( ma refer aici la toate tampeniile pe care le vorbeste si el si nevastasa)
    Banuiesc ca vedeti si voi cat de vraiste este sistemul de sanatate....acum cand in sfarsit avem si noi acces la medicamente de ultima generatie si nu mai suntem tratati cu interferon sau radioterapie pentru orice cancer/ hepatite etc, voi astia care il simpatizati mai dati un sut tuturor bolnavilor ca pana mea vrem extremism. Mie mi-ar fi rusine, dar ce sa vezi, am ajuns sa fim egocentristi si sa ne doara in cur de lume. Europa ne-a tras-o pe unele parti dar ne-au scos din ***** cu multe chestii....cand a fost colectivul a sarit rusia sa ne ajute? Vai de mama noastra si de gandire de turma ce aveti.
    Sper sa nu imi iau ban sau sa zica lumea ca sunt pe hate dar astea sunt niste realitati, nu bazaconiile unui dezaxat.
    Votati cu cap si nu mai fiti asa evil cu aproapele.

12. #1292 SP
    Banned capel's Avatar
    În ultimul ei discurs adresat diasporei, cred că Lasconi, care începe să semene tot mai mult cu Hillary, se chinuie din răsputeri să piardă alegerile. E de la sine înțeles, vin vremuri urâte: suntem deja în plin război hibrid cu Rusia, vor fi scumpiri noi de la anu, se anunță probabil o nouă pandemie - variola maimuței, Trump nici n-a venit bine la Casa Albă și deja anunță tarife crescute pentru UE, China și Canada, lucrurile o cam iau razna în Asia și în lumea islamică, atacurile cibernetice tot iau amploare și până la o catastrofă globală e doar un pas.
    Răspunderea e prea mare pentru a fi președinte în asemenea vremuri, de ce să nu stai mai bine primăriță în Câmpulung?
    Dacă îi citești limbajul corpului, realizezi că ea regretă că a făcut prostia să se propună candidat.

Eu zic să fim optimiști. Cred că totul e sub control.
    Mai rău ca în 2017-2018 când Dragnea era jupân pe aici și Iohannis președinte spectator........nu are cum să fie.
    Călin Georgescu se pregătește de 10 ani să devină președinte dacă-i urmăriți interviurile cu Marius Tucă de la Aleph. Că aberează la greu, aia e, dar nu o să facă mare lucru.

Repet, sunt instituții care veghează! O să fie probabil de formă ca Iohannis, doar că nu o să fie tăcut ca el. În plus, Georgescu a lucrat cu Isărescu. Nu cred că un legionar ar ajunge vreodată în preajma lui Isărescu. S-ar putea ca toate discursurile lui de pe TikTok să fie la derută, să fie un agent SRI care să-l elimine pe Ciolacu din turul 2 și să ducă PSD la irelevanță. Și chiar are succes!

Lasconi, la pregătirea ei, s-ar putea să nu-și ducă mandatul la capăt și riscăm să ne trezim cu George Simion sau cu vreun alt PSD-ist mai ticălos decât Dragnea și Ciolacu care să fie ales președinte până în 2029.....ar fi mai periculos Simion decât Georgescu că-i foarte agresiv și meltean în comportament.
    Până pe 24 noiembrie, amintiți-vă, Simion și Ciolacu erau cotați că o să intre în turul 2. Iată că serviciile lucrează!

Eu dacă aș fi în locul lui Bolojan, Kelemen și a lui Drulă, n-aș face nicio coaliție cu PSD. I-aș lăsa pe suveraniști și PSD-iști să-și rupă gâtul vreo 1-2 ani, până ajung cu toții la 5% în sondaje. Și apoi, ar fi caz de alegeri anticipate pentru o revenire la normalitatea pro-europeană.

13. #1293 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by capel View Post
    Eu zic să fim optimiști.

Mai rău ca în 2017-2018 când Dragnea era jupân pe aici și Iohannis președinte spectator........nu are cum să fie.
    Ba da, are cum să fie. Și eu pot să pariez că va fi, cu alde Georgescu, Șoșoacă, Simion & Co. la putere. Și dacă cumva se vor alia cu PSD, we're totally screwed. O să ne fie dor de Iliescu (nu credeam că va fi posibil vreodată așa ceva).
    Attached Images Attached Images the_four_horsemen.jpg

14. #1294 SP
    Daca ati mai lasa putin antenele in pace, si, in general, privitul la tv la posturile care se ocupa cu propaganda si/sau incercarile de a teroriza populatia cu tot felul de scenarii apocaliptice, poate(poate), ati reusi sa vedeti din nou in culori.

Cum i-am spus alei mele (care era terorizata de o iminentă invazie ruseasca si un iminent razboi in care am fi fost angrenati - tot prin prisma a ceea ce se spunea non-stop pe la tv): calm your tits, nu va iesi nimeni din UE si nici “pasalac” rusesc nu vom deveni, indiferent de cine va castiga alegerile.

Cu alte cuvinte, “calm your tits” si incercati sa vedeti manipu…barna din ochii vostri inainte de a vedea mani.. barnele pe care le au altii in ochi.

15. #1295 SP
    Member ymess's Avatar
    De acord cu @JohnnyUSA. Nu e nici pe departe apocalipsa descrisa in media.
    Orice om prefera o apocalipsa generala decat o apocalipsa personala - in viata lui.
    E mai usor sa stii ca nu e nimic in controlul tau, dar cand e vorba sa iti asumi lucruri, e mai greu.

Marea tragedie e ca s-a sters cu buretele entuziasmul revolutiei, ca am scapt de comunisti.
    N-am scapat.

16. #1296 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Daca ati mai lasa putin antenele in pace, si, in general, privitul la tv la posturile care se ocupa cu propaganda si/sau incercarile de a teroriza populatia cu tot felul de scenarii apocaliptice, poate(poate), ati reusi sa vedeti din nou in culori.

Cum i-am spus alei mele (care era terorizata de o iminentă invazie ruseasca si un iminent razboi in care am fi fost angrenati - tot prin prisma a ceea ce se spunea non-stop pe la tv): calm your tits, nu va iesi nimeni din UE si nici “pasalac” rusesc nu vom deveni, indiferent de cine va castiga alegerile.

Cu alte cuvinte, “calm your tits” si incercati sa vedeti manipu…barna din ochii vostri inainte de a vedea mani.. barnele pe care le au altii in ochi.
    Fix așa se spunea și când a apărut AUR, și nu știa nimeni de unde au răsărit. La fel acum cu Georgescu, lumea era cu "calm titties", și zbang, ne-a intrat o bârnă în ochi la toți. Ce recomanzi tu aici nu e nimic altceva decât să stăm dezinformați și să admirăm culorile cerului... Cam așa dealtfel spune și Putler: "nu mai credeți tot ce vi se spune de la Vest, este doar o propagandă". Well, it works...

17. #1297 SP
    Member ymess's Avatar
    Pe AUR i-am vazut la manifestatii seara de seara, din 2019/2020 pana astazi. Ca au luat procent mare in parlament, am vazut-o venind.
    Dar aici nea Caisa a devenit cel mai cautat cuvant pe Google - taman in tara in care castiga alegerile.

18. #1298 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Quote Originally Posted by capel View Post
    De ce nu ma mira ca Georgescu nu pare asa de rau pentru Khan? Probabil a si votat cu el. Opiniile lui anti-LGBT si anti-"woke" care le-a exprimat de multe ori aici pe forum se aliniaza foarte mult cu propaganda ruseasca.

EDIT: popularitatea lui Georgescu nu e un mister, e clar ca au manipulat prin TikTok si influenceri de 2 bani alegerile: https://www.instagram.com/p/DC7DbjioxqE/ .
    Si el pretinde ca a reusit sa faca lucrul asta fara sa cheltuiasca un singur leu.

19. #1299 SP
    Well, nu sunt simpatizant AUR, Gerogescu, Sosoaca, Simion. Cum facem?

Una este sa fii informat. Alta este sa se bata campii, sa se distorsioneze realitatea samd. Cu alte cuvinte, sa se manipuleze.

Iar daca tu, consideri ca trusturile de presa de la noi sunt corecte si curate. Atunci, eu ma retrag de pe acest topic. Exemple de “informare”, iti pot da o gramada. Incepand cu imaginile din jocuri prezentate ca fiind realitati de pe teren. Continuant cu tot felil de teorii de filme horror, care se bazai fix pe nimic concret. Cu ce scop? Ei stiu. Eu stium ca-mi este mult mai bine de cand nu-i mai urmaresc. Pentru ca, la noi nu se face presa, iar “presa”, este toata aservita politic.

20. #1300 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Well, nu sunt simpatizant AUR, Gerogescu, Sosoaca, Simion. Cum facem?
    Poti sa simpatizezi pe cine vrei tu, e dreptul tau.
    Una este sa fii informat. Alta este sa se bata campii, sa se distorsioneze realitatea samd. Cu alte cuvinte, sa se manipuleze.
    Adica vrei sa spui ca noi cam batem campii pe-aici, sau cum? Majoritatea chestiilor postate de mine mai sus, sunt rezultatul direct al clipurilor lui Georgescu (si al interviurilor pe care le-a dat). Nu sunt chestii din presa, sunt vorbe spuse chiar de el. Dar tu nu ai cum sa stii, pt. ca tu nu cauti, preferi sa nu fii informat. Cred ca si stiu cu cine vei vota, dealtfel...
    Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
    De ce nu ma mira ca Georgescu nu pare asa de rau pentru Khan? Probabil a si votat cu el. Opiniile lui anti-LGBT si anti-"woke" care le-a exprimat de multe ori aici pe forum se aliniaza foarte mult cu propaganda ruseasca.
    Merci pentru atentionare... uitasem de el.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 65 of 70 FirstFirst ... 15 55 63 64 65 66 67 ... LastLast