Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 148 of 312 FirstFirst ... 48 98 138 146 147 148 149 150 158 198 248 ... LastLast
Results 2,941 to 2,960 of 6237

Thread: Mturk (Amazon)

1. #2941 SP
    Senior Member BogdanN1's Avatar
    Apropo,cand pagina nu se incarca,voi mai scrieti si motivul?

2. #2942 SP
    Junior Member hannibalflo's Avatar
    Quote Originally Posted by BogdanN1 View Post
    Apropo,cand pagina nu se incarca,voi mai scrieti si motivul?
    Eu scriu, ca nu-i mare lucru, oricum merge repede.

---------- Post added 19-07-2010 at 03:06 AM ----------

Ia uite la astia, cica shippin free, cu tot cu romania. Mie nu prea imi vine sa cred.

---------- Post added 19-07-2010 at 04:09 AM ----------

uitasem da pun link-ul carsonscollectiblestx @ Amazon.com:

3. #2943 SP
    Cred ca e adevarat,avand in vedere ca au 92% feedback-uri pozitive.

4. #2944 SP
    Member ionutz727's Avatar
    ce hituri mai faceti?

5. #2945 SP

6. #2946 SP
    Member Szergiu's Avatar
    si s au dus..
    asa e de obicei ...mai nou...la toate e acelasi link???
    azi au fost doar cu oracle...java...

7. #2947 SP
    Hitul asta l-a incercat careva?Pare destul de bun

8. #2948 SP
    Quote Originally Posted by BogdanN1 View Post
    Hitul asta l-a incercat careva?Pare destul de bun
    Mie mi se pare putin confuz... ar fi trebuit sa dea exemplele alea mai concise. De exemplu siteurile cu si despre jocuri (gamershell de ex.) eu le-am bagat la "general customer site", mi se pare cel mai logic. Dar nu prea am chef sa matrezesc cu hit-uri refuzate, mai ales ca sunt la inceput..

9. #2949 SP
    Junior Member HChris's Avatar
    @ hannibal Daca esti la inceput poti incerca asa ceva https://www.mturk.com/mturk/preview?...ZE4ZCZGZZQT1N0 (Verify Business Locations). Un hit simplu si care se poate face foarte repede. Plus ca iti mai poti permite cate o greseala fara sa iei reject. Doar sa nu gresesti prea mult ca nu te mai lasa sa faci hit-ul. Good luck

10. #2950 SP
    daca mai sunteti treji, sa stiti ca a bagat "is this a website". Acum am vazut si eu.

---------- Post added 21-07-2010 at 02:15 AM ----------

bai, am si eu o nelamurire: Seller-ul asta ( Amazon.com Shipping Rates: Choozees Wholesale ) zice ca trimite in europa si ca trimite chiar ieftin (daca te uiti la shipping rates).

Dar la aproape TOATE produsele lui daca citesti la shipment zice ca nu trimite decat in US. Deci... trimite ori ba? Eu vreau sa strang bani sa imi iau PSP, am 50$ pana acum, in vre-o 5 zile (ce ziceti, e bine? )

11. #2951 SP
    Member Szergiu's Avatar
    vezi ca are 0 calificative...
    am mai vazut selleri la care scria ca nu trimit inafara europei dar ei trimit...am luat si eu ceva asa dar...am uitat ce...

mie cei cu ... is this a website mi au respins tot...si am facut bine...ultima data erau toate link urile la fel ceva cu oracle si java...

12. #2952 SP
    i need help!!! (again.. ) Scuzati-ma ca va tot f*t la creieri dar am o mica problema. Deci. Am transferat bani de pe mturk pe amazon, banii apar la "gift certificate/card balance". Acum intrebarea e.. de unde iau codul pe care trebuie sa il bag cand plasez comanda?

13. #2953 SP
    Junior Member TudorI's Avatar
    Trebuie sa introduci un nr. de card pt. a putea platii cu banii de pe gift card .

14. #2954 SP
    Quote Originally Posted by TudorI View Post
    Trebuie sa introduci un nr. de card pt. a putea platii cu banii de pe gift card .
    Mersi Tudor pentru ajutorul tau, dar ma tem ca nu ai inteles ce nu stiu. Poti sa mai citesti odata postarea mea, sau, mai bine ma citez: "de unde iau codul pe care trebuie sa il bag cand plasez comanda?". Deci de unde iau codul/nr de card?

LE: gata, am rezolvat, mi-a aparut "use your gift and promotional balance"

15. #2955 SP
    Junior Member TudorI's Avatar
    Totul e bine cand se termina cu bine . Mi-am dat si eu comanda de niste RAMi, sa vad cum si cand ajung.

16. #2956 SP
    Member Szergiu's Avatar
    Quote Originally Posted by hannibalflo View Post
    i need help!!! (again.. ) Scuzati-ma ca va tot f*t la creieri dar am o mica problema. Deci. Am transferat bani de pe mturk pe amazon, banii apar la "gift certificate/card balance". Acum intrebarea e.. de unde iau codul pe care trebuie sa il bag cand plasez comanda?
    pai acolo trebuie sa apara...cand faci o comanda nu te mai intreaba de coduri alte chestii...doar daca nu iti ajung banii din cont poti faci completare cu bani de pe card...

17. #2957 SP
    Junior Member AlinX3's Avatar
    Ceva hituri noi ?

bump

18. #2958 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    Tie cine ti-a mai zis mah despre thread-ul asta?Esti atat de ....( nu am cuvinte pentru tine) incat nu pot sa te uiti macar pe prima pagina sa vezi ce hit-uri sunt?Ahhhh,stai ca trebuie sa stii engleza ca sa poti sa citesti hiturile.Nici macar nu ai spus "Salut","Va rog frumos" sau chestii de genu.Ai report pentru Offtopic.

Nu mai trimiteti toti .... pe forumul asta daca nu au treaba macar 5 minute cu jocurile si cu consolele!!!!!!!!

Ontopic:

https://www.mturk.com/mturk/preview?...UNQF3QS2H0W85X

Hit cu care va puteti creste ratia.

19. #2959 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Cum platesc ce am cumparat?
    Ca in lista sunt doar:
    • Credit or Debit Cards
    • Gift Cards & Promotional Codes
    • Amazon.com Store Card
    • Checking Account - Enter your checking account information.

20. #2960 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Pai bifezi acolo sus unde iti apare suma pe care o ai, deasupra la Credit Cards.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 148 of 312 FirstFirst ... 48 98 138 146 147 148 149 150 158 198 248 ... LastLast