Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 150 of 312 FirstFirst ... 50 100 140 148 149 150 151 152 160 200 250 ... LastLast
Results 2,981 to 3,000 of 6237

Thread: Mturk (Amazon)

1. #2981 SP
    Junior Member hannibalflo's Avatar
    Quote Originally Posted by HChris View Post
    Music Parts Plus sunt chiar de incredere, am comandat de mai multe ori de la ei, si de pe amazon si de pe site-ul lor, si mi-au venit toate produsele in perfecta conditie si destul de repede.
    Daca aveau si trimiteau si chitare la pretul ala era genial :X:X

2. #2982 SP
    Member Szergiu's Avatar
    imi spuneti si mie va rog la hiturile cu clasify care este de 5 centi si se mai poate face de vreo 4k si ceva?
    pe ce tara sunt?franta sau germania?
    cau eu nu am cont si vreau sa ma bag

3. #2983 SP
    Quote Originally Posted by Szergiu View Post
    imi spuneti si mie va rog la hiturile cu clasify care este de 5 centi si se mai poate face de vreo 4k si ceva?
    pe ce tara sunt?franta sau germania?
    cau eu nu am cont si vreau sa ma bag
    mai sunt 4300 pe germania si 4k pe Franta. Spor! Sa zici la ce te bagi, ca poate ma bag si eu la cealalta

4. #2984 SP
    Member Szergiu's Avatar
    cate ati facut baietii?
    eu nu am facut nimic
    pe caldura asta nu merge ...

5. #2985 SP
    Junior Member HChris's Avatar

6. #2986 SP
    Quote Originally Posted by Szergiu View Post
    cate ati facut baietii?
    eu nu am facut nimic
    pe caldura asta nu merge ...
    Eu mi-am facut cont de franta si am apucat sa fac vre-o 500. De-abia azi au inceput sa plateasca I'm waiting for my 30$ dollars

7. #2987 SP
    Junior Member TudorI's Avatar
    Mi-am facut alt cont pana la urma nestiind de ce mi l-au blocat cei de la Amazon Payments. Exista vreun risc sa-l pierd si pe asta din cauza ip-ului sau pot sa-si dea seama ca am mai avut un cont ?

8. #2988 SP
    Junior Member AlinX3's Avatar
    Salut mai sunt valabile cele din Franta/Germania ?

9. #2989 SP
    Nu mai sunt din alea pentru franta/germania. Nu stiu ce s-a intamplat, inainte ma uitam si erau mereui 6k,5k... Ori bagau mereu ori nu s-a bagat nimeni la ele. Oricum, am apucat sa fac cateva
    Attached Images Attached Images franta.jpg

10. #2990 SP
    Member Ripjaws's Avatar
    eu nu prea inteleg ce trebuie sa fac. sunt la HITs si am un "Write short description about an image (3-8 words)" si nu stiu unde descriu imaginea, ce imagine?

PS: eu cand mi-am facut cont, am dat datele reale, cu adresa de Romania. e ok asa?

11. #2991 SP
    Junior Member AlinX3's Avatar
    Mama ce am pierdut . Alea erau de 50 de centi fiecare ?

12. #2992 SP
    Junior Member USjjAndrey's Avatar
    Cum se face un cont de frata sau de germania............sa ma ajute si pe mn cineva

13. #2993 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    Pui US la country

14. #2994 SP

15. #2995 SP
    Quote Originally Posted by AlinX3 View Post
    Mama ce am pierdut . Alea erau de 50 de centi fiecare ?
    erau de 0.05. Dar făceai una la 3 secunde.

---------- Post added 03-08-2010 at 02:55 AM ----------

Quote Originally Posted by Ripjaws View Post
    eu nu prea inteleg ce trebuie sa fac. sunt la HITs si am un "Write short description about an image (3-8 words)" si nu stiu unde descriu imaginea, ce imagine?

PS: eu cand mi-am facut cont, am dat datele reale, cu adresa de Romania. e ok asa?
    Nu stiu ce ti se pare complicat, am facut si eu cateva sa vad despre ce e vorba. Sa iti dau un exemplu: una din imagine era un banner cu o pisica galbena care zbura si deasupra scria "speedy cat". In description am scris "Speedying cat yellow animation advertisment".

Da, e bine ca ai pus datele reale. Mai incolo o sa te tenteze sa iti faci si un cont cu adresa de US dar pana te obisnuiesti cu sistemul e bine asa Spor la hit-uri!

16. #2996 SP
    Cea mai buna inventie de la roata pana in zilele noastre: Mechanical Turk Requester HIT Alerts by E-mail | TurkAlert.com
    Te inregistrezi pe site, iti alegi requesterii pe care ii urmaresti iar cand acestia baga hit-uri vei primii e-mail cu linkul aferent hit-ului
    Tare , nu ?

17. #2997 SP

18. #2998 SP
    Stie cineva cum asi putea trimite o anumita suma din contul meu de pe Amazon in contul altcuiva sau sa transform castigurile intr-un cod de gift card ?

19. #2999 SP
    Nu se poate. Banii tu ii ai in cont ca si un gift card la care deja ai dat redeem. Cu banii de pe un redeemed GC nu poti cumpara alte GC. De asemenea nu poti transfera banii. Un card de US te poate ajuta.

20. #3000 SP
    Manager paul's Avatar
    Tudor daca ai cont "Amazon Payments" dai la "Send Money" si pui adresa persoanei care are si ea cont "Amazon Payments". Cand comanzi ai optiunea "Pay with Amazon Payments balance".

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.