imi spuneti si mie va rog la hiturile cu clasify care este de 5 centi si se mai poate face de vreo 4k si ceva?
pe ce tara sunt?franta sau germania?
cau eu nu am cont si vreau sa ma bag![]()
Is this a webpage Go! https://www.mturk.com/mturk/preview?...ZNX89Z6NGHJWZ0
Mi-am facut alt cont pana la urma nestiind de ce mi l-au blocat cei de la Amazon Payments. Exista vreun risc sa-l pierd si pe asta din cauza ip-ului sau pot sa-si dea seama ca am mai avut un cont ?
Nu mai sunt din alea pentru franta/germania. Nu stiu ce s-a intamplat, inainte ma uitam si erau mereui 6k,5k... Ori bagau mereu ori nu s-a bagat nimeni la ele. Oricum, am apucat sa fac cateva![]()
![]()
eu nu prea inteleg ce trebuie sa fac. sunt la HITs si am un "Write short description about an image (3-8 words)" si nu stiu unde descriu imaginea, ce imagine?
PS: eu cand mi-am facut cont, am dat datele reale, cu adresa de Romania. e ok asa?
Classify this :
https://www.mturk.com/mturk/preview?...YFETYYR5NT9X4Z
erau de 0.05. Dar făceai una la 3 secunde.
---------- Post added 03-08-2010 at 02:55 AM ----------
Nu stiu ce ti se pare complicat, am facut si eu cateva sa vad despre ce e vorba. Sa iti dau un exemplu: una din imagine era un banner cu o pisica galbena care zbura si deasupra scria "speedy cat". In description am scris "Speedying cat yellow animation advertisment".
Da, e bine ca ai pus datele reale. Mai incolo o sa te tenteze sa iti faci si un cont cu adresa de US dar pana te obisnuiesti cu sistemul e bine asaSpor la hit-uri!
Cea mai buna inventie de la roata pana in zilele noastre: Mechanical Turk Requester HIT Alerts by E-mail | TurkAlert.com
Te inregistrezi pe site, iti alegi requesterii pe care ii urmaresti iar cand acestia baga hit-uri vei primii e-mail cu linkul aferent hit-ului
Tare , nu ?
Stie cineva cum asi putea trimite o anumita suma din contul meu de pe Amazon in contul altcuiva sau sa transform castigurile intr-un cod de gift card ?
Nu se poate. Banii tu ii ai in cont ca si un gift card la care deja ai dat redeem. Cu banii de pe un redeemed GC nu poti cumpara alte GC. De asemenea nu poti transfera banii. Un card de US te poate ajuta.
Tudor daca ai cont "Amazon Payments" dai la "Send Money" si pui adresa persoanei care are si ea cont "Amazon Payments". Cand comanzi ai optiunea "Pay with Amazon Payments balance".
Bookmarks