Ba nuEu aflu altfel.. deobice scrie la description si domestic shipping sau international shipping. Ei bine, daca scrie international shipping, e o sansa foarte mare sa trimita si in Europa
Asa aflu eu, faza cu select country nu mi-a mers pana acum
![]()
Ba nuEu aflu altfel.. deobice scrie la description si domestic shipping sau international shipping. Ei bine, daca scrie international shipping, e o sansa foarte mare sa trimita si in Europa
Asa aflu eu, faza cu select country nu mi-a mers pana acum
![]()
nu am injurat pe nimeni..era doar o adaugare la fraza pentru arata ca deja m-a cam scos din sarite ...nu cred ca e cineva asa de gingas incat sa nu mai scape cate o injuratura..sau sa ii irite vederea cand vede cate un cuvant porcos...asadar era numai o strategie pentru a arata ca m-am cam enervat
Aha, ma scuzi.. si da, citesc posturile dar de data asta am incurcat oala![]()
Azi n-am facut nici 1 hitN-a venit nici unul de la Collective Endeavor!
antifacat degeaba te pui in gura....
nu e aia modalitatea de a deosebi produsele la care poti plati tva direct din gift card...
cum explici asta?
Shipping: This item is also available for shipping to select countries outside the U.S.(asta spuneai ca e modalitatea prin care se deosebesc...)si ai facut atata tam tam
Amazon.com: Makita DF330DW 10.8-Volt Ultra Compact Lithium-Ion Cordless 3/8-Inch Driver-Drill Kit: acehardwareoutlet@@AMEPARAM@@http://ecx.images-amazon.com/images/I/110-gxdI0sL.@@AMEPARAM@@110-gxdI0sL
se poate trimite in europa dar taxele nu le platesti din gift
Si eu la fel am crezut dar uite:
Amazon.com: Makita DF330DW 10.8-Volt Ultra Compact Lithium-Ion Cordless 3/8-Inch Driver-Drill Kit: Home Improvement@@AMEPARAM@@http://ecx.images-amazon.com/images/I/51SQryy-m7L.@@AMEPARAM@@51SQryy-m7L
Aceiasi scula vanduta de amazon tot nu merge.
Cel mai sigur: puneti default address sa fie de Romania si sub pret, daca nu se poate trimite o sa scrie:
We are not able to ship this item to your default shipping address.
tac..tac ca e mai bine
---------- Post added 14-02-2011 at 11:45 PM ----------
am patit faza asta si la o firma care trimitea international...care nu au vrut sa trimita o consola in romania..asa ca intreaba-i pe ei de ce..eu cand am luat monitorul si am platit taxa pe site dupa aia m-am ghidat
da....m-am uitat si eu la niste laptopuri mainainte...si am vazut un seller care trimite si in europa...si avea si niste laptopuri in stock dar pe acestea nu le trimitea...
Am observat ca se pot trimite bani de pe un cont pe altul.. right? cu gift cards dinalea.. nu sunt prea sigur dar am impresia ca poti !
edit: nvm . nu poti folosit gift card balance
Desi contul mi suspendat am mai primit niste bani. Se pare ca daca primesti suspend pe motiv de ratie slaba mai poti primi/scoate bani din amazon payments. Nu e ca si cand ai fi facut ceva ilegal. Poate esti prea prost sa mentii ratia lol.
This account has been suspended by the Amazon Mechanical Turk team. Q Q , noroc ca am scos 130 si ceva de dolarei.. meh..acm sa ii consumam :
si totusi... de ce?
nu v-au explicat niciodata de ce va suspenda conturile? trimiteti un mail ...macar poate se rezolva o dilema...cu toate ca nu sunteti cetateni din state...si va cere contul de fisc...macar sa stiti si alt motiv
primul meu cont suspendat.. il am de vreo 2 ani , dar nu ma plang.. oricum mi-am cam luat tot ce aveam nevoie ( controllere, 1 charger si 1 laser ) mai putin ps3.. meh. sper ca va veni vremea cand mi-l voi putea lua si eu ...
Bookmarks