Anii mei de liceu pe care inca ii mai savurez....hmmm Pai, ajung acasa si mi-e o lene extraordinara sa fac teme si zic ca le las pe dimineata si atunci cand ma trezesc ciuciu... Invat cand am chef si cand stiu ca trebuie neaparat...lol Totusi, in liceu cat timp ai medie peste 9 eu zic ca este bine.
Ani de liceu,
Cu emotii la bataie...
Scumpii ani de liceu,
Cand prietena te lasa la greu...
Ani de liceu,
Cand alinarea in jocuri ti-o gasesti
Si iarba te face sa innebunesti lol
Ani de liceu,
Cand la o berica te gandesti
Ca nu ai bani sa supravietuiesti...lol
M-am transferat de la mate-info la filologie. Ce mai diferenta ! Mai ales ca am 28 de colege si nici un alt baiat.
lol Poate pe el il batea gandu' de mai demult. Eu nu am aspiratii d-astea. In plus, a zis unchimiu ca daca incep sa fac ceva girly ma duce la batut si baut sa-mi redobandesc barbatia.![]()
pentru cei care incep bacul luni, v-ati pregatit pentru competentele lingvistice in limba romana? eu tot timpul am fost de parere ca isi bat joc de noi cu aceste "examinari".
Stai linistit, sunt de umplutura. Am prieteni care-l dau si nu fac nimic. Toata lumea ia 10 oricum
In ce hal isi bat joc de voi cei care dati bacul anul asta inteligentii din minister. Personal mi se pare o mare aberatie impartirea asta, dar nu conteaza parerile amarastenilor de rand, ei au modernizat sistemul de invatamant. Va urez "succesuri", oricum luati toti de la 8.5 in sus la orale. Ideea de baza e sa vorbiti minim 3-4 minute incontinuu, pt ca stimabilele din comisie nu asculta mare lucru. Cand am dat eu oralul la romana una din profesoare ii povestea celeilalte ca a facut o ciorba cu taitei cu o seara in urma si a iesit foarte buna.
ce tare ii video-ul asta si ala de la spambox. Today was a funny day
(m-am uitat la o gramada de poze si video-uri nostime , in ora de info m-am uitat la artbook-ul de la Bioshock 2 , in alte 2 ore m-am jucat pe psp ) . Ooo da , azi o fost o zi super .
si btw Luigi cam asa ii si la mine la scoala la filo (30 de fete si 1 baiat , da nu is eu acela [-x . eu is la mate info)
Si cum a fost Luigi? ai stiut
a da ... si revenind la clasele de fete ... baiatu de care zicea Tudoran s-a tranferat de semestru asta
oare si-o pierdut barbatia sau doar mintile de la atatea discutii de fete... ceva pareri?
![]()
Am trecut.
Trebuie sa te impui daca esti singurul baiat din clasa. Daca o fata iti zice ceva sa te uiti la ea surprins si sa ii zici "BITCH WHATCHA DOING OUTSIDE THE KITCHEN. GO MAKE ME A SAMMICH !".
Obviously, glumeam.
Bookmarks