Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 99 of 224 FirstFirst ... 49 89 97 98 99 100 101 109 149 199 ... LastLast
Results 1,961 to 1,980 of 4463

Thread: Tigara electronica

1. #1961 SP
    Egoist vladtheodor's Avatar
    Io cind dau pe Gogal serci fie ca scriu Sai Lebao ori Sailebao tot acolo ajung.
    Bine ca erau gravate componentele in interior la dse901 altfel nu-mi puneam intrebari de genul "ce inseamna SLB !?"
    Si "wow!"... Cine (va) importa Joye510 in boxuri din acelea ca in prima poza o sa aiba vinzare buna.
    Acumulatorii au 290 miliamperi... O sa cam ramin cu vreo douazeci de seturi (din astea standard) pe acasa daca va grabitzi sa comandati cele noi.

2. #1962 SP
    Junior Member jeblond's Avatar
    Daca alea au 290 miliamperi, le mestec intre dinti si le inghit.

3. #1963 SP
    Pai a scris mad linku' in pagina anterioara Login : electronic cigarette | e cigarette | e-cigarette | e-smoke | e-liquid | essential oil | smoking anywhere, Electronic cigarette, e-liquid, essential, e-cigarette, e cigarette, electronic cigarette oil, esmoke, e-smoke, e-cig, electric cigarett

Product Description
    Name:FL510
    Size:112mm
    Weigh :220G
    Each cartridge can be sucked in 300-350 mouthful
    One cartridge equal to 10 cigarettes
    battery capacity:290mAh
    working Voltage:3.0~4.2V
    ChargeTime:33.5hours
    life-span for battery : rechargable 300 times

Nici Joye510 nu par a avea 180 cit ar trebui sa aiba, au copiat unii de la altii textual 180 si asa a ramas. Posibil au doar 150.
    Doar dse901 pare a avea 180 miliamperi reali. Dovada: o baterie dse901 tine cit doua de Joye.
    As vrea si eu din astea cu polimeri. Stie Leana ce-a descoperit...

4. #1964 SP
    Junior Member jeblond's Avatar
    o baterie de 901 tine mai mult decat una de 510 pentru ca atomizorul de 901 "suge" mai putin curent decat cel de 510 care are o rezistenta mai mica. Eu cred ca sunt cam la fel bateriile din "chinezismele" astea

5. #1965 SP
    Member MadDoc's Avatar
    Daca le mai gasesc o sa pun o poza cu o baterie normala de 510 desfacuta: scrie si pe ea 180 si testata tot atat are!
    La fel si cea de 901, scrie pe ea 180 si tot atat are. Li-Poly ambele.

Atomizorul de 510 are 2,7ohmi iar 901 3.3-3.6ohmi. Daca nu ai cu ce masaura curentul consumat faci un calcul (serci gugal "ohm's law").
    O baterie full are 4,2V. Gata, ai toate datele.

---------- Post added 23-11-2009 at 10:21 PM ----------

Revin cu un filmulet cu pretiosul...

6. #1966 SP
    Junior Member nforcer's Avatar
    frumos pretiosul felicitari

7. #1967 SP
    Member yoshy262's Avatar
    MadDoc - Scoate ceva abur "jucarioara"

8. #1968 SP
    Dragutza melodia videoclipului...

9. #1969 SP
    Member nicos1968's Avatar
    Quote Originally Posted by yoshy262 View Post
    MadDoc - Scoate ceva abur "jucarioara"
    sa vezi in realitate ce mult abur scoate..e o mica locomotiva
    felicitari MadDoc

10. #1970 SP
    Member MadDoc's Avatar
    Revin si cu un curatitor de atomizoare (max 30lei) de care ii povesteam lui Yoshy acum cateva nopti:

Se ia o pompa de aer de acvariu, cea mai mica, cea mai ieftina, genul care vibreaza ca naiba fara sa pompeze prea mult aer - cele de care fug acvaristii
    Se lipeste cu silicon cald o cutie mica de plastic pe ea.
    Se toarne propilen glicol, se adauga atomizoare si se baga in priza.

Dupa un timp (depinde cat rezista fiecare la cat zgomot face magaoaia) se observa bucatele negre in solutie si o schimbare de culoare in lichid (in functie de cat de murdare erau atomizoarele).
    Se scot, se sterg si se folosesc direct.

---------- Post added 24-11-2009 at 03:37 PM ----------

Dupa 20min au aparut si bucatele de depuneri!

In afara de atomizorul de 510 alb, toate statusera deja 2 saptamani in PG (901 si 4081 nu mai folosesc de mult timp).

11. #1971 SP
    Member yoshy262's Avatar
    Bun asa!
    E bine ca da rezultate.

PS - Sunt si eu in teste cu mega bateria pt. 510.

Pina acuma .. totul e de bine.. nu mai are limitare de 5-7 secunde, tragi din ea cat vrei.

Voi reveni cu detalii.

---------- Post added 24-11-2009 at 07:42 PM ----------

Later edit:
    Bateria 1 testata - Incarcata de fabrica - 3.5 ORE de folosire.. super ok avand in vedere ca o baterie de dse801 ma tinea maxim 1.5 ore.

Sunt in teste cu bateria 2 - incarcata de mine.. E in folosinta de la ora 19.00

---------- Post added 24-11-2009 at 10:15 PM ----------

More later edit:

Eee.. oameni buni..eu cam gata...

Am descoperit vest-ul

Combinatia fatala e clara - Baterie MEGA + atomizor joy-e 510.

Puteti sa credeti ca au trecut 38 de zile FARA sa am atomizor defect?
    Autonomia cu baterie incarcata de la 0 a sarit de 4 ore (in ritmul meu, nu stiu la altii cat va tine) si inca nu s-a golit.

Voi reveni cu amanunte

---------- Post added 24-11-2009 at 10:59 PM ----------

More..more later edit.

Autonomie de 5 ore cu bateria "MEGA" ... ce sa mai fraticule..
    Asta e solutia pe care o asteptam..
    Autonomie marita, atomizor care scoate aburi destui.. e kit-ul mult cautat.

Scuze ca-s asa de entuziasmat..dar de mult nu am mai avut asemenea teste bune..

dse 801 - atomizor care scoate aburi ca un 510 dar curge lichidul si crapa atomizorul in 1-2 sapt.

dse 901 - aburi medii, tine bateria 3-4 ore, crapa atomizorul in 2-3 sapt..

si the winner is -[/B]510[/B]
    Atomizorul inca mai merge dupa 38 de zile (incredibil in cazul meu), bateria mega tine 5 ore, aburi peste medie, il pot compara cu 801.

PS - Nu, nu vand si nu fac reclama nimanui.
    Pur si simplu sunt multumit de rezultatele obtinute si din punctul meu de vedere 801, 901 si alte "****uri" nu mai exista.

12. #1972 SP
    Junior Member RaduRek's Avatar
    Salve la toata lumea...si pt mine a declansat o psihoza chestia cu tigara electronica..cam de o luna..doua, dupa mai multe incercari cu cele de jucarie(gen tigara obijnuita) am ajuns la dse 901...cumparate chiar de la membri acestui forum...ma rog dar pe alte cai....asa....am citit cu destul interes paginile voastre de aici...paralel cu folosirea unui set dse 901....chiar am urmat multe din sfaturile voastre de aici....totusi dupa ceva timp... mult mai scurt decat anticipam...picau asa zisele atomizoare...ca urmre achizitionand inca cateva seturi....aceasi problema unele mai longevive unele mai putin , nu inclin sa cred ca sursele erau de vina ci tehnologia in sine....avand ceva cunostinte in domeniul electronici m-am apucat sa le desfac...si sa incerc sa le reconditionez....nci asta nu a prea dat rezultate...dar e un pas totusi....In concluzie vreau sa ma consult cu cativa membri care am observat ca si-au mai bagat nasul in ele si au dat cateva detalii pe aici de reconditionare plus ideile mele ...poate reusim sa concepem ceva mai fiabil si atat de util tuturor....multumesc...si sper sa fie o placere prezenta mea pe aici....pe curand RaduRek

13. #1973 SP
    Member nicos1968's Avatar
    Bun asa!
    E bine ca da rezultate.

PS - Sunt si eu in teste cu mega bateria pt. 510.

Pina acuma .. totul e de bine.. nu mai are limitare de 5-7 secunde, tragi din ea cat vrei.

Voi reveni cu detalii.

---------- Post added 24-11-2009 at 07:42 PM ----------

Later edit:
    Bateria 1 testata - Incarcata de fabrica - 3.5 ORE de folosire.. super ok avand in vedere ca o baterie de dse801 ma tinea maxim 1.5 ore.

Sunt in teste cu bateria 2 - incarcata de mine.. E in folosinta de la ora 19.00

---------- Post added 24-11-2009 at 10:15 PM ----------

More later edit:

Eee.. oameni buni..eu cam gata...

Am descoperit vest-ul

Combinatia fatala e clara - Baterie MEGA + atomizor joy-e 510.

Puteti sa credeti ca au trecut 38 de zile FARA sa am atomizor defect?
    Autonomia cu baterie incarcata de la 0 a sarit de 4 ore (in ritmul meu, nu stiu la altii cat va tine) si inca nu s-a golit.

Voi reveni cu amanunte

---------- Post added 24-11-2009 at 10:59 PM ----------

More..more later edit.

Autonomie de 5 ore cu bateria "MEGA" ... ce sa mai fraticule..
    Asta e solutia pe care o asteptam..
    Autonomie marita, atomizor care scoate aburi destui.. e kit-ul mult cautat.

Scuze ca-s asa de entuziasmat..dar de mult nu am mai avut asemenea teste bune..

dse 801 - atomizor care scoate aburi ca un 510 dar curge lichidul si crapa atomizorul in 1-2 sapt.

dse 901 - aburi medii, tine bateria 3-4 ore, crapa atomizorul in 2-3 sapt..

si the winner is -[/B]510[/B]
    Atomizorul inca mai merge dupa 38 de zile (incredibil in cazul meu), bateria mega tine 5 ore, aburi peste medie, il pot compara cu 801.

PS - Nu, nu vand si nu fac reclama nimanui.
    Pur si simplu sunt multumit de rezultatele obtinute si din punctul meu de vedere 801, 901 si alte "****uri" nu mai exista.
    pacat ca are cartusu mic...dar poate apare o inventie/modare in care numai conteaza marimea cartusului...ce zici MadDoc ?..

14. #1974 SP
    Member MadDoc's Avatar
    Yoshy, ma bucur! Tot raul spre bine. A iesit soarele si la tine

Radu, dupa cum tocmai a spus si yoshy, Joye510 e tatal lor. Yoshy din pacate a fost cel mai ghinionist dintre noi, iar eu pe urmele lui. Amandoi am ales 510 pt motive de calitate si rezistenta. Schimbi atomizorul ca te-ai plictisit de el si nu pt ca s-ar arde!

Oricat te-ai chinui sa refaci un atomizor nu reusesti (sau nu am reusit eu) sa-l faci ca un joye. Pufaie mai ceva ca o tigare.

15. #1975 SP
    Member yoshy262's Avatar
    Eu inca nu schimb atomizorul.
    Vreau sa vad cit ma tine maxim..asa chinuit cum e el

16. #1976 SP
    Member MadDoc's Avatar
    Quote Originally Posted by nicos1968 View Post
    pacat ca are cartusu mic...dar poate apare o inventie/modare in care numai conteaza marimea cartusului...ce zici MadDoc ?..
    Ma gandeam la un cartus mai lung pt 510, desi cu lipton tine 1 ora la mine...
    E problema la cartusul mai lung, trebuie matrita, injectat plasticul. Tot chinezii trebuie sa o faca sa fie rentabil.

Eu inca nu schimb atomizorul.
    Vreau sa vad cit ma tine maxim..asa chinuit cum e el
    Esti "sgarcit"

17. #1977 SP
    Junior Member RaduRek's Avatar
    Salut MaDdoc...de tine vroiam sa dau...am citit ce ai postat pe aici...chiar vreau sa vorbim mai multe despre asta...poate un tell ne-ar ajuta mai mult....cum se face pe aici..nu prea am experienta cu forumurile...lasa mi nr tau sa dezbatem un pic problema in direct...sunt in pline tste si incercari...cu alte conceptii de atomizoare..poate iese ceva...

18. #1978 SP
    Member MadDoc's Avatar
    Evident, glumesc!
    Chiar sunt curios si eu cat te tine!

Eu dupa 6 saptamani l-am retras pe al meu. Functioneaza inca bine dar mi se pare destul. Parca aroma nu mai e aceeasi.

PS: Un atomizor nu e o caruta de bani. Daca tine 2 saptamani e ok. De ce vrea lumea sa le repare? Ce la tigari scoteati tutunul din chistoace sa-l rulati in ziar?

19. #1979 SP
    Member yoshy262's Avatar
    Intradevar.. un atomizor la 2-3 sapt. e super ok.

Doamne fereste sa patesti ca mine 1 atomizor si saptamina..atunci sa te vad ce faci

20. #1980 SP
    Member MadDoc's Avatar
    Sau saptamana cand cu 901 am pierdut 1/zi

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 99 of 224 FirstFirst ... 49 89 97 98 99 100 101 109 149 199 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks