Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 282 of 752 FirstFirst ... 182 232 272 280 281 282 283 284 292 332 382 ... LastLast
Results 5,621 to 5,640 of 15028

Thread: SpamBox XL :>

1. #5621 SP
    Member miami's Avatar
    Quote Originally Posted by TheKingOfHate� View Post
    Baieti,eu nu stiu ce sa zic,ori s-a tampit mediagalaxy,ori e adevarat.

Killzone 3-STOC EPUIZAT!

hmm epuizat...inseamna ca l-au avut? (ma indoiesc).A fost cineva si a vazut,eu ma duc si ma uit maine.
    eu am luat ultima comanda !!!

2. #5622 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar

Killzone 3-STOC EPUIZAT!

hmm epuizat...inseamna ca l-au avut? (ma indoiesc).A fost cineva si a vazut,eu ma duc si ma uit maine.

Da', categoric. De-abia l-au trimis la multiplicat si a si ajuns in Romania, gandeste si tu un pic inainte sa faci o afirmatie. Multumesc.

3. #5623 SP
    Senior Member Zombozo's Avatar

Killzone 3-STOC EPUIZAT!

CE?! Tu nu aveai ban ?! MONKY !!!!

4. #5624 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Deathstrike, nu toate infractiunile au ca rezultat ban forever. Mai exista si ban temporar totusi... Are insa sanse suficiente sa ajunga la un forever daca primul lui post incepe cu aratatul fundului...
    Ai aici lista cu toate cele: http://www.consolegames.ro/forum/f51...-ro/#post18449

5. #5625 SP
    Senior Member Zombozo's Avatar
    Am crezut că prima dată a luat ban pentru trolling.

BTW: De ce nu faci o secţiune �n care să postezi infracţiunile userilor, lafel ca pe CG, nu de alta dar forumul deja e mare + Nu ne-am mai �ntreba de ce şi pentru c�t timp au primit ban userii serioşi, precum nameless_fear

6. #5626 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    eu mai mult de curiozitate as vrea sa aflu de ce au luat ban oameni ca ronan sau rasko lol

7. #5627 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Deathstrike View Post
    BTW: De ce nu faci o secţiune �n care să postezi infracţiunile userilor, lafel ca pe CG, nu de alta dar forumul deja e mare + Nu ne-am mai �ntreba de ce şi pentru c�t timp au primit ban userii serioşi, precum nameless_fear
    Nu vrem sectiune separata pentru ca nu vrem sa iasa o balacareala asa cum se intampla pe celalalt forum. Noua nu ne place spalat de rufe in public, injurii si toate cele... Imi pare extrem de rau ca developerii de la vBulletin au considerat ca nu e normal ca orice user sa poata vedea infractiunile unui alt user... Sper ca in vB 4.x sa nu mai existe prostia asta...

P.S. nitrouso ne-a parasit... nu inainte de a-si demonstra limbajul de lemn insa... Calatorie sprancenata!

8. #5628 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    promit ca atunci cand voi lua ban va voi zice tuturor de ce.
    see what I did there?

9. #5629 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    eu mai mult de curiozitate as vrea sa aflu de ce a luat ban king ronan lol
    Because I was hardheaded

10. #5630 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Nu vrem sectiune separata pentru ca nu vrem sa iasa o balacareala asa cum se intampla pe celalalt forum. Noua nu ne place spalat de rufe in public, injurii si toate cele... Imi pare extrem de rau ca developerii de la vBulletin au considerat ca nu e normal ca orice user sa poata vedea infractiunile unui alt user... Sper ca in vB 4.x sa nu mai existe prostia asta...

P.S. nitrouso ne-a parasit... nu inainte de a-si demonstra limbajul de lemn insa... Calatorie sprancenata!
    Exista o posibilitate sa fie facuta o astfel de sectiune fara sa fie probleme si fara sa fie si spalate rufele murdare in public, s-ar putea face o sectiune care sa fie vizionata de exemplu doar de useri cu peste 100 de posturi (sau inregistrati), iar thread-ul in care se face anuntul ca user X was banned for etc... sa fie tot timpul locked, astfel fara tiganeala ^^. Just a thought though .

11. #5631 SP
    +1 Strike105x, si sa se poata comenta pe baza faptului asta, in topicul in care user-ul X a luat ban.

12. #5632 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar

13. #5633 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Strike105X View Post
    Exista o posibilitate sa fie facuta o astfel de sectiune fara sa fie probleme si fara sa fie si spalate rufele murdare in public, s-ar putea face o sectiune care sa fie vizionata de exemplu doar de useri cu peste 100 de posturi (sau inregistrati), iar thread-ul in care se face anuntul ca user X was banned for etc... sa fie tot timpul locked, astfel fara tiganeala ^^. Just a thought though .
    Quote Originally Posted by GS0Ls View Post
    +1 Strike105x, si sa se poata comenta pe baza faptului asta, in topicul in care user-ul X a luat ban.
    As vrea ca totul sa fie chiar atat de simplu si frumos pe cat pare in posturile voastre... Din experienta multor ani de moderare insa, va deveni un fel de arie de scandal... Asa este peste tot. Stiu ca noi suntem consolisti, dar suntem totusi oameni... nu rezistam tentatiei de a manca o shaworma in public. Si ca romani adevarati, nu ne simtim bine pana nu-i umplem frigiderul cuiva... E echivalentul mersului la psiholog la americani

14. #5634 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    Cam cat valoreaza un Castlevania PS3 SH la ora actuala?

15. #5635 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    As vrea ca totul sa fie chiar atat de simplu si frumos pe cat pare in posturile voastre... Din experienta multor ani de moderare insa, va deveni un fel de arie de scandal... Asa este peste tot. Stiu ca noi suntem consolisti, dar suntem totusi oameni... nu rezistam tentatiei de a manca o shaworma in public. Si ca romani adevarati, nu ne simtim bine pana nu-i umplem frigiderul cuiva... E echivalentul mersului la psiholog la americani
    Pei de aceea am spus sa fie lock pe thread si pe sectiune, sa nu poata posta nimeni altcineva inafara de admini si moderatori (useri doar sa poata privi motivul ban-ului nimic mai mult), sunt complet de acord ca de ar avea useri acces sa posteze ar iesi un balamuc, un mare balamuc... (iar motivul pentru care am spus sa fie ascunsa sectiunea adica sa nu poata sa fie vazuta doar de useri cu cel putin 100 de post-uri sau daca asa pare exagerat doar de cei inregistrati este pentru a nu fii spalate rufele in public ).

16. #5636 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Stie cineva de unde pot downloada "Microsoft .net framework 3.5 or higher". Nu imi merge Microsoft.com

17. #5637 SP
    Download .NET Framework Version 4.0 - FileHippo.com

Iar daca nu iti merge microsoft.com, e grav. Posteaza la Software si te indrum ce sa faci.

18. #5638 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Quote Originally Posted by GS0Ls View Post
    Download .NET Framework Version 4.0 - FileHippo.com

Iar daca nu iti merge microsoft.com, e grav. Posteaza la Software si te indrum ce sa faci.
    Multumesc mult!
    UIte threadul aici:
    http://www.consolegames.ro/forum/f30...microsoft-com/

19. #5639 SP
    Ti-am raspuns.

20. #5640 SP
    Senior Member Razvan's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.