Ma enerveaza acei oameni care citesc doar titlul topicului si se apuca de postat....sau cel putin asta e concluzia la care ajung cand le citesc posturile.
ca nu gasesc sa cumpar restul de carti Indiana Jones:
Indiana Jones and the Unicorn's Legacy (Sept 1992) – by Rob Macgregor
Indiana Jones and the Interior World (1992) – by Rob Macgregor
Indiana Jones and the Sky Pirates (Dec 1993) – by Martin Caidin
Indiana Jones and the White Witch (1994) – by Martin Caidin
Indiana Jones and the Philosopher's Stone (1995) – by Max McCoy
Indiana Jones and the Dinosaur Eggs (1996) – by Max McCoy
Indiana Jones and the Army of the Dead (2009) – by Steve Perry
adica le-am gasit pe amazon.com, dar nu vreau sa platesc dublu cat platesc pe toate cartile la un loc...![]()
Indiana & Ni No Kuni, Indiana & Harry Potter, Indiana & Guild Wars2, Indiana & The Flinstones, Indiana & The Boomstick
On-Topic: ca nu gasesc nici un MMO demn sa-l joc
Baga o bere si iti trece.
On: Ca nu gaseste 'sol1d' un MMO demn sa-l joacesi ca muzica romaneasca de la TV este in mare parte dezamagitoare
.
Este bun VH1, multe melodii frumoase (astia au reclame neschimbate de minim 2 ani), mai mult ma uit pe MTV Rocks
.
Astazi stau acasa si desenez toata ziua pentru ca profesoara de atelier a uitat sa ne anunte ca maine avem predare finala. Mai am de umplut doar 2 foi de 100x70.
Franceza e frumoasa, regret ca nu am invatat-o niciodata.
On: Ca ziua de joi trece atat de greu, de fiecare data.
Daca vei dori sa faci un efort financiar pe viitor recomand sa comanzi de pe amazon.co.uk, cam toate cartille care le-am comandat de acolo au venit in ~1 saptamana.
ON: Ma enerveaza ca peste 3 zile trebuie sa plec in Torino in interes de serviciu, si fix acum am racit, sper sa reusesc sa ma pun cat de cat pe picioare pana atunci, urasc sa fiu racit.
Bookmarks