la psiholog ma refeream![]()
Shrink, initial a fost folosit doar pentru psihiatru, venind de la "head shrink" sau "headshrinker" facand legatura cu "shrunken heads" - practica triburilor din Amazon. Insa acum e folosit in mod general pentru psiholog, psihiatru, terapeut, etc.
Am fost astazi la fotbal cu bicicleta si un imbecil mi-a rupt angrenajul care ma costa 150 ron.
Ca nu am stare ... pur si simplu . Nu stiu ce se intampla... eu in general sunt o persoana...calma .
Vei lua nota mare. Asa am fost eu la simulare - nota 8. Si sunt afon rau. In 4 ani de liceu, la toate orele de romana m-am jucat pe telefon. Nu am citit nimic (decat ocazional un conspect/referat pe net) si nu mi-am invatat niciodata. O singura data mi-am citit lectia inainte de test si am luat 5, de atunci n-am mai facut greseala asta![]()
Modul cum se moderează cateodata pe forumul asta...mai exact cei care sunt "calcati" tot ei trebuie sa isi ceara scuze...Ma uit si ma minunez...Nemmo prietene renunţă mai bine,eu mi-am luat ban pt ca am spus de cei de la gameshop ca sunt neprofesionişti si pt fraza ca "mi-a soptit o pasarica,ca mai au gt 5 pe stoc", s-a dovedit pana la urma cat de buni au fost.Mai devreme sau mai tarziu adevărul va iesi la iveală.Nu pleca pt nimic capul,esti un baiat de �ncredere,nu iti cere scuze pt ce nu ai facut.Sper ca pe viitor moderatorii sa fie imparţiali,ar avea mai mult de c�ştigat acest forum.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Am gasit acum. Nu e pe threadul respectiv dar apreciez gestu. PlayStation Fans Romania te sustine si pe tine.
Ca dau saptamana asta test la marketing, la romana, contabilitate si engleza+teza la economie insotita de un proiect la matematica si altul la marketing...toate intr-o saptamana![]()
ca am maine examen la matematica discreta si ma f*** la icre ca nu ma pot concetra la ea, ca parca citesc extraterestra!
Ca uneori nu sunt pirat. :\
Am cumparat un program cu licenta pe 3 luni si dupa cam o saptamana nu mai am licenta...adica in program imi zice ca am trial si pe site zice ca am premim dar nu merge.![]()
Bookmarks