Care dintre voi are deja jocul? (ps3) , poate dam niste meciuri in weekend .
- Am terminat trials cam la toate caracterele noi , majoritatea sunt fun si au multe target combos ;
- Online.. e mai bun decat vanilla SF4 , cand dai search iti apar results aproape instant, am intalnit multe conexiuni ok dar sunt si multi care o sa-l joace asa ca este de unde alege.
- Cine? joc sim acum si incerc seth dar nu poti juca online un caracter dependent de combos, pur si simplu nu poti. Am mai spus Sf online si Sf offline sunt 2 jocuri diferite.
Pana acum am jucat ranked (+2200 battle points ) si cateva endless. Astept sa vad cum merge in RO pentru ca nu am intalnit nici un roman online pana acum.
Tot felul de retardati online, always keeps amazing me. Partea buna e ca gasesti diversitate
Jucam in ranked cu Dhalsim si intru sa ma bat cu un Gief, inghit 1 lariat si apoi Gief se tireaza in capatul opus turtling. Pana mi-am dat seama ce se intampla am pierdut 110 puncte , era setat la 1 runda & 30 sec. Am inchis ps3 dupa
.
Well Sagat pare fun to use...acum spre sf vanilla era am realizat si eu.
Acum avand angry scar si sH special in special moves intareste asta. IMHO
Fuk yeah rep that Seth dude.
Deabia astept sa facem un lobby 'pitoresc'
---------- Post added 01-05-2010 at 09:46 PM ----------
WOW
Credeam ca au standardizat ranked battles la 3/99 mmmh....
Dar inca mai poti vedea battle settings inainte sa dai 'ready'....right?
Luni imi ajunge si mie. Probabil vom juca mult intre noi,online-ul e asa cum zice Minimize,un joc diferit.Acolo Blanka rolling ftw,dar e boring.See you in the lobbies
PS : Alecs,Aqua a cumparat jocul?Cum se descurca din console-controllers?
Din pacate Alecs nu este disponibil momentan asa ca m-a rugat pe mine (putatorul de cuvant) sa raspund. Rechinu' joaca tot din tastatura si pe ps3.
Va multumesc!
O chestie care nu o inteleg Cristi, tot ai spus ca iti ajunge luni. A fost trimis deja de vineri? nu trebuia sa ajunga sambata ? sau/si daca luni il are Webpredator (presupun ca de la el il iei) in stoc, cum iti ajunge tot luni ?
Maine pun si eu mana pe joc. Poate incingem un campionat intre noi maine searaSa nu va suparatati daca noi astia mai incepatori vom injura
![]()
Lasa'l pe Aqua...sper sa aiba netul gata pana jucam.
Oricum o sa joc cu el offline la work.
Ma intreb daca Zgaiba si Duncan or sa joace si ei.
BTW nu se anunta nimeni la Otaku?
Jucam acolo, plus ca or sa fie si niste minore pe acolo pt cosplay
---------- Post added 02-05-2010 at 08:45 PM ----------
We know.
De atunci headset'ul meu '' nu mai are baterie''...'cough'
Am anulat livrarea pe sambata,pt ca era 1 Mai si ...ragaiam miciSo,a ramas ca a trimis vineri prin Fun si azi e livrarea. Sunt la munca si nu ma gandesc decat la momentul cand o sa intre ciumpalacul de la Fun cu coletul in birou
![]()
![]()
Referitor la trashtalk-ul vostru de mai sus,stiti prea bine ca va voi rupe capu'
![]()
Restul...just booolsh.t!
---------- Post added 03-05-2010 at 11:15 AM ----------
LE A venit,si intra-adevar era un ... ciumpalacTraiasca Mini si Web!
O chestie care au omis cu online modes este Ranked Team Battle , ar fi fost hella'fun.
Team battle e frumos facut si chiar fun (mai putin cand nu intri primul sa te bati si partenerul tau Ocv's cealalta echipa iar tu doar privesti ).
Bookmarks