Baietii care s-au interesat de TE-ul pus spre vanzare, sorry dar deocamdata este rezervat pt un rl friend, daca se schimba ceva postez aici.
Sorry de Offtopic
Sabin(Dhalsim) vs Daigo(Ryu)
Re-match cerut de Daigo pt infrangerea de anul trecut la EVO. (money match)
500$ on the line.
"Tokido - Eita you spilled your beer"
"Eita - I'm sorry" lol
The family will get bigger
original-gamer.com - Rumor Mill: 7 Characters to be Added to Super Street Fighter 4
guys, vreun guy player pe-aici?
foarte putini masochisti cu Guy in SSF4.. ii numeri pe degete. mashing > Guy
d'aia nici nu ma mai obosesc cu SSF4.. engine-ul e anti-fun si rezultatul e un joc al extremelor: de la braindead mashing la link combos extrem de grele (mai ales online)
Imi place ca poarta baietii tricouri Silver Star exact ca luptatorii din UFC. Le mai lipseau niste mouthpieces![]()
WNF A HWP 8/5/10, WNF A HWP 8/5/10 leveluplive on USTREAM. Gaming Entertainment
Wednesday Night Fights in Cali.
Toti jucatorii din acea regiune au ocazia sa "level up" in niste meciuri casual.
HD Stream by Level UP.
---------- Post added 06-08-2010 at 08:01 PM ----------
YouTube - ‪SSF4: matsurigotoJr (Sakura) VS GODMAN1979 (El Fuerte)‬‎
Quesadilla BOOOMB!!!! =D
---------- Post added 07-08-2010 at 12:45 PM ----------
Street Fighter IV Voice Actors Interviews:
YouTube - ‪Street Fighter IV Voice Actor Interview Part 1‬‎
YouTube - ‪Street Fighter IV Voice Actor Interview Part 2.avi‬‎
YouTube - ‪Street Fighter IV Voice Actor Interview Part 3.avi‬‎
va salut, sunt la prima postare
apropo de guy, ca tot se vorbea mai sus, el e unul dintre cele 7 personaje pe care nu le-am dus inca la 1000 BP (seth, viper, fuerte, ibuki, makoto, hakan sunt ceilalti). e destul de greut de utilizat, mai ales cand nu stii despre el decat ce ai facut la trials.
a reusit vreunul din voi sa-i aduca pe toti 35 la rang de C? eu nu ma omor dupa trofee, dar cum m-as plictisi ingrozitor sa joc doar cu Bison, am zis sa invat cat de cat sa joc cu toti, si sa fac nenorocirea asta. multi peri albi cauzati de astia mai low tier.
gamertagul e la fel cu userul, daca vrea cineva sa jucam. anunt ca-s mediocru![]()
@ Bogdan > bafta cu Hakan online.
Ceva info despre varianta arcade.
Note: This information came second hand from an unnamed source, so please take it with a grain of salt, but it was stated that: • There's going to be at least 6 characters added to the game.
• Capcom was originally hoping for an October release date, but back then they had only planned on adding two extra fighters.
• They pushed the release date to December so they could add more characters in to the game.
@ alecs - mai am cu fuerte si viper, ambii sunt pe la 700 BP. cu hakan m-am chinuit la inceput dar pe urma am avut o serie de vicotrii, una impresionanta contra unui bison de 3000 PP si 7000 BP, asta numai pt ca-l stiu cel mai bine pe bison, fiind main-ul meu.
ce ma enerveaza la hakan, seth sau guy sunt miscarile asemanatoare ca input. la hakan slide-ul iese 65% din timp, in rest iesind 360-ul, desi fac un sfert de cerc. la seth sonic boom cu 360-ul sau tandem engine. iar la guy flip-ul cu air throw.
GodsGarden 2.5 Live NOW! =)
godsgarden ?????? - Stickam JAPAN!???????? - Stickam JAPAN!????????
Hori PS3 Fighting Stick 3 for sale on Amazon.com : News : EventHubs.com
Fighting stick-uri moca!
Bookmarks