cateva chestii legate de Arkham. Ii foarte bine facut video-ul . considera-l un mini documentar daca vrei
. vizionare placuta
![]()
cateva chestii legate de Arkham. Ii foarte bine facut video-ul . considera-l un mini documentar daca vrei
. vizionare placuta
![]()
Deci e incredibil de enervant la combat challenges, in special la Shock and Awe ! Mai ceva ca Beat Zico de la wipeout !
Trebuie sa fi extrem de atent ! la cea mai mica gresala deja trebuie sa dai restart ca nu mai ai sanse !
Kudos to ReNeGaDe care le-a facut pe toate in 2 zile![]()
Am vazut ca il lauda toata lumea pe aici si am incercat si eu demo-ul. De fapt am intrat a doua oara in el ca prima oara nu am jucat prea mult. Ce pot sa zic, e superb jocul. Imi dau comanda de el![]()
din pacate nu zice daca e pt xbox 360 sau ps3 . daca ii pt xbox atuncea poate ii numa modul acela sa te jocu cu joker sau daca ii pt ambele poate ii alt mod sa te joci robin (de exemplu) sau cva![]()
. who knows ?
![]()
Sper sa nu mai adauge combat challenge-uri ca abia termin si eu cu ele si nu vreau sa dau de altele lol
Din fericire va exista �n cur�nd şi pe PS3.
LE: nVidia a semnat deja contractul de middleware cu Sony din 17 martie.
Am luat si eu azi collector's edition PS3 din MG ... sunt putin dezamagit de faptul ca discul cu jocul nu e in carcasa originala de ps3
Exact. Si eu l-am luat tot ieri si la fel, putin dezamagit pentru ca nu este in carcasa normala. Insa avand in vedere ca este un "Collector's" este totusi normal.Oricum, este super editia Collectors, batarangul imi place la nebunie. Tot din MG l-am cumparat si eu.
Cat despre joc ce pot sa zic, este superb, am numai cuvinte de lauda pentru el. Aseara am apucat sa joc foarte putin, pentru ca era deja tarziu, l-am cumparat pe la 8 seara de la MG. Pana mi-am setat noul Slim, cu transferul de conturi de pe celalalt fat, etc era deja tarziu. D-abia astept sa ajung acasa sa ma "infig" din nou in el.![]()
Two Batman: Arkham Asylum DLC packs releasing over two weeks
Hope you haven't gotten your fill of Batman: Arkham Asylum, because Eidos is planning not one -- but at least two DLC packs for release in the next two weeks. According to SCEE's Mike Kebby, next week's free DLC will be entitled "Insane Night." "Prey in the Darkness" will follow one week later, on September 24th.
It appears the upcoming expansions will be brand new, and won't be re-releases of pre-order exclusive DLC, such as "Dem Bones" and "Crime Alley." We don't know any other details on the two upcoming releases, but we do know this: we want them. Now.
De vineri dup-amiaza il joc incontinuu. Este superb jocul nu pot sa il mai las din mana. Cei care nu vi l-ati cumparat inca, nu mai stati pe ganduri, merita fiecare leut dat pe el!![]()
scuze cais un pic offtopic . da cum pc-ul ii singurul care are phisics .ca am citit articolu de mai joc si cam asta ar insemna Physx . pai xbox si ps3 nu au ? in jocuri mai complexe gen The elders scrool IV : oblivion sau skate 2 . credeam ca si consolele noi au physics. scuze din nou ca am deraiat de la subiect da chiar nu stiam asta
![]()
Bookmarks