RonanN1 - da-mi te rog pe PM orasul din care esti si incerc sa iti spun in ce magazin apropiat de tine ai putea gasi.
Breaking news- mi-am pus avatar![]()
RonanN1 - da-mi te rog pe PM orasul din care esti si incerc sa iti spun in ce magazin apropiat de tine ai putea gasi.
Breaking news- mi-am pus avatar![]()
...ah, am și rezolvat
Mulțumesc oricum.
*p.s.
Sunt din Cluj!![]()
Precomandă acum şi vei avea de ales �ntre două bonusuri:
1. Armura Terminus + arma M-490 Blackstorm
2. Armura Inferno
Armura Terminus creşte viteza storm cu 10%, creşte scuturile cu 15% şi creşte rezerva de muniţie pentru toate armele cu 1.
Arma M-490 Blackstorm trage cu un proiectil care atrage inamicii apropiaţi, după care explodează şi-i aruncă. Poate fi �ncărcată pentru un proiectil mai puternic.
Armura Inferno (roşie) oferă bonus de negociere 10%, nivelul puterilor creşte cu 10% şi viteza storm e mai mare cu 10%.
După precomandă vei fi contact prin email pentru a alege �ntre cele două bonusuri.
G3ox poate se refera la bonusul DIN versiunea CE + un bonus dintre cele 2. Cred ca raspunsul e ca daca ai pre-comandat versiunea CE, vei avea bonusul din editia CE (care nu vine in versiunea standard) + un bonus la alegere. Deci vei avea 2. Dar NU ambele din cele mentionate mai sus.
Sper c-am inteles corect.
Răzvan...
...ăla e ultimul preț?
Pagina Produsului
Nu se face un update?- I love wired controllers!
![]()
Am si eu o intrebare...de ce controllerul wired este mai scump decat cel wireless ?...dupa parerea mea ar trebui sa fie invers.![]()
E invers.Pagina Produsului cu fir , Pagina Produsului fara fir.
RonanN1 - noi am intrat in mini vacanta pana pe 4. Voi verifica in 2010, dar MS nu ne-a anuntat de mari modificari.
...Răzvan, revin cu o sugestie mai veche (cred că-ți mai aduci aminte):
�n viitorul apropiat o să aduceți și chestii promoționale
...evident toate games related?
- Tricouri
- Figurine
- Postere
- Diverse
Să luați exemplu celor de la shopto sau play-asia...(faci pre-comandă la jocul x iar �n limita stocului disponibil primești o figurină cu personajul principal din joc sau un tricou) - cum a fost la Bionic Commando -
Nu se poate vorbii cu cineva să avem parte și de chestii extra?- la un pre-order, la anumite puncte adunate...știu și eu...sau pur și simplu să le cumperi de pe site. Vreau un poster...un tricou cu CAPCOM...etc...
De exemplu am văzut că cei care-au făcut pre-order la Mass Effect 2 au primit un cod pentru un DLC - that's a good thing![]()
Cand mi-am luat consola era oferta cu un joc gratis. Daca am sa am vreodata nevoie de garantie(hope not!!) va trebui si acel joc trimis?
Ca sa elaboram un pic si pentru ca lucrez in domeniul garantiilor .
Produsul pe care l-ai achizitionat a fost practic un pachet format dintre-o consola , un joc si evident restul de accesorii .
Daca vreunul dintre partile componente ale produsului achizitionat de tine - in speta pachetul consola + joc sau accesorii - lipseste ti se poate refuza acordarea garantiei pe motivul ca produsul nu este prezentat in intregime pentru a fi preluat in garantie si ti se poate cere sa aduci partile lipsa .
Bine , asta mai depinde si de politica reseller-ului , marimea si felul device-ului dar mai ales a furnizorului de la care a fost achizitionat . Este o politica dictata in special de producatori , tara noastra neavand o reputaie foarte buna pe alte meleaguri din acest punct de vedere .
Inca o treaba si cu asta termin . Mare atentie la ambalaje , orice ati achizitiona . Este de preferat sa le pastrati pe perioada garantiei mai ales daca pe produs nu este trecut acelasi serial number de pe certificatul de garantie iar acesta se regaseste numai pe ambalaj . Iarasi este o conditie impusa in general de catre furnizori / producatori .
Sper ca v-am fost de folos .![]()
Bookmarks