Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 132 of 452 FirstFirst ... 32 82 122 130 131 132 133 134 142 182 232 ... LastLast
Results 2,621 to 2,640 of 9023

Thread: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii

1. #2621 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    RonanN1 - da-mi te rog pe PM orasul din care esti si incerc sa iti spun in ce magazin apropiat de tine ai putea gasi.

Breaking news- mi-am pus avatar

2. #2622 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by RvsS View Post
    RonanN1 - da-mi te rog pe PM orasul din care esti si incerc sa iti spun in ce magazin apropiat de tine ai putea gasi.

Breaking news- mi-am pus avatar
    ...ah, am și rezolvat

Mulțumesc oricum.

*p.s.

Sunt din Cluj!

3. #2623 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    Cei care au comandat Mass Effect 2 CE vor primi ambele bonusuri pentru preorder?

4. #2624 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    Precomandă acum şi vei avea de ales �ntre două bonusuri:
    1. Armura Terminus + arma M-490 Blackstorm
    2. Armura Inferno

Armura Terminus creşte viteza storm cu 10%, creşte scuturile cu 15% şi creşte rezerva de muniţie pentru toate armele cu 1.
    Arma M-490 Blackstorm trage cu un proiectil care atrage inamicii apropiaţi, după care explodează şi-i aruncă. Poate fi �ncărcată pentru un proiectil mai puternic.

Armura Inferno (roşie) oferă bonus de negociere 10%, nivelul puterilor creşte cu 10% şi viteza storm e mai mare cu 10%.

După precomandă vei fi contact prin email pentru a alege �ntre cele două bonusuri.

5. #2625 SP
    Junior Member Morganxxx's Avatar
    G3ox poate se refera la bonusul DIN versiunea CE + un bonus dintre cele 2. Cred ca raspunsul e ca daca ai pre-comandat versiunea CE, vei avea bonusul din editia CE (care nu vine in versiunea standard) + un bonus la alegere. Deci vei avea 2. Dar NU ambele din cele mentionate mai sus.
    Sper c-am inteles corect.

6. #2626 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    Quote Originally Posted by Morganxxx View Post
    G3ox poate se refera la bonusul DIN versiunea CE + un bonus dintre cele 2. Cred ca raspunsul e ca daca ai pre-comandat versiunea CE, vei avea bonusul din editia CE (care nu vine in versiunea standard) + un bonus la alegere. Deci vei avea 2. Dar NU ambele din cele mentionate mai sus.
    Sper c-am inteles corect.
    Da , la asta ma referea.Multumesc pentru raspuns.

L.E. Scuze ca m-am exprimat gresit in primul post

7. #2627 SP
    Member Skaar's Avatar
    Ati inceput sa trimiteti mail-uri celor care au facut precomanda de Mass Effect 2?

8. #2628 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Inca nu.

9. #2629 SP
    Răzvan...

...ăla e ultimul preț?

Pagina Produsului

Nu se face un update? - I love wired controllers!

10. #2630 SP
    Banned Rapto2_gas's Avatar
    Am si eu o intrebare...de ce controllerul wired este mai scump decat cel wireless ?...dupa parerea mea ar trebui sa fie invers.

11. #2631 SP
    CR7
    Junior Member CR7's Avatar
    Quote Originally Posted by Rapto2_gas View Post
    Am si eu o intrebare...de ce controllerul wired este mai scump decat cel wireless ?...dupa parerea mea ar trebui sa fie invers.
    E invers. Pagina Produsului cu fir , Pagina Produsului fara fir.

12. #2632 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    RonanN1 - noi am intrat in mini vacanta pana pe 4. Voi verifica in 2010, dar MS nu ne-a anuntat de mari modificari.

13. #2633 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    SARBATORI FERICITE colectivului GS !!!

14. #2634 SP
    Member donatelo's Avatar
    Sarbatori Fericite

15. #2635 SP
    Banned Rapto2_gas's Avatar
    Craciun fericit si un an nou plin de sanatate si fericire!

16. #2636 SP
    ...Răzvan, revin cu o sugestie mai veche (cred că-ți mai aduci aminte):

�n viitorul apropiat o să aduceți și chestii promoționale

• Tricouri
    • Figurine
    • Postere
    • Diverse
    ...evident toate games related?

Să luați exemplu celor de la shopto sau play-asia...(faci pre-comandă la jocul x iar �n limita stocului disponibil primești o figurină cu personajul principal din joc sau un tricou) - cum a fost la Bionic Commando -

Nu se poate vorbii cu cineva să avem parte și de chestii extra? - la un pre-order, la anumite puncte adunate...știu și eu...sau pur și simplu să le cumperi de pe site. Vreau un poster...un tricou cu CAPCOM...etc...

De exemplu am văzut că cei care-au făcut pre-order la Mass Effect 2 au primit un cod pentru un DLC - that's a good thing

17. #2637 SP
    Member adio's Avatar
    Cand mi-am luat consola era oferta cu un joc gratis. Daca am sa am vreodata nevoie de garantie(hope not!!) va trebui si acel joc trimis?

18. #2638 SP
    Quote Originally Posted by adio View Post
    Cand mi-am luat consola era oferta cu un joc gratis. Daca am sa am vreodata nevoie de garantie(hope not!!) va trebui si acel joc trimis?
    Da.

19. #2639 SP
    Junior Member soulwise's Avatar
    Quote Originally Posted by adio View Post

Ca sa elaboram un pic si pentru ca lucrez in domeniul garantiilor .

Produsul pe care l-ai achizitionat a fost practic un pachet format dintre-o consola , un joc si evident restul de accesorii .
    Daca vreunul dintre partile componente ale produsului achizitionat de tine - in speta pachetul consola + joc sau accesorii - lipseste ti se poate refuza acordarea garantiei pe motivul ca produsul nu este prezentat in intregime pentru a fi preluat in garantie si ti se poate cere sa aduci partile lipsa .
    Bine , asta mai depinde si de politica reseller-ului , marimea si felul device-ului dar mai ales a furnizorului de la care a fost achizitionat . Este o politica dictata in special de producatori , tara noastra neavand o reputaie foarte buna pe alte meleaguri din acest punct de vedere .

Inca o treaba si cu asta termin . Mare atentie la ambalaje , orice ati achizitiona . Este de preferat sa le pastrati pe perioada garantiei mai ales daca pe produs nu este trecut acelasi serial number de pe certificatul de garantie iar acesta se regaseste numai pe ambalaj . Iarasi este o conditie impusa in general de catre furnizori / producatori .

Sper ca v-am fost de folos .

20. #2640 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Da.
    Ba nu. El se refera la promotia cand cumperi orice pachet Xbox 360 si iti dadeau la alegere un joc gratis. Deci Arcade/Pro/Elite-ul ce si l-a luat nu are nici o legatura cu jocul gratis.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 132 of 452 FirstFirst ... 32 82 122 130 131 132 133 134 142 182 232 ... LastLast