Dupa 2.12 voi sti mai multe. Vor veni si alte tipuri de bundle cu Xbox 360 si vor fi introduse pe site.
Inca o saptamana ???
Am facut comanda la Xbox 360 Premium cu HDD de 60 GB, apoi a venit chestia cu schimbatul depozitului, ok, ma gandeam ca va fi trimis in 27-28. Acuma se mai adauga inca o saptamana, si fara nicio avertizare ? Si pe site scrie ca e in stoc.
Sincer, mi se pare lipsa de profesionalism din partea GameShop.
Numai bine
RvsS: am impresia ca favorizand World of Warcraft ati pierdut cea mai mare parte a consolistilor in aceasta perioada. Si ma uit ca majoritatea celor pasionati au achizitionat cel putin 10-15 jocuri in perioada aceasta... si din cate am inteles la ultimele 2 intalniri, toate achizitionate de-afara. Pacat...
Mutarea depozitului era prevazuta, practic cu wow am fost ocupati cateva zile. Mutarea este necesara chiar daca este sezon. Trebuia sa iau o marja de siguranta si sa anuntam de la inceput o perioada mai mare pentru mutare, dar am sperat ca nu va dura asa mult. Trecerea pe un nou sistem atat informatic cat si logistic este o incercare mare, dar care isi va arata roadele in scurt timp.
Macar daca se anunta din timp aceasta mutare sa avem timp sa ne rezervam de altundeva jocurile. De acum prefer sa dau un ban in plus dar sa fiu sigur ca il am; nu cu o luna intarziere.
Este normal ce spui Mika, daca stiam mai din timp anuntam. Increderea trebuie recastigata si nu e usor.
Eu ce sa mai zic ca atunci cand am vb. cu tine ( pe 13) ai zis ca o sa se termine mutarea pe 21, am zis ok; pe urma ai zis ca in jur de 21-23 (ehh, ce mai conteaza 2 zile, nu?).... pe urma a aparut oficial ca pe 27 redeschideti (hai ca daca a aparut pe site, asta e oficialul, e clar, mai imi rod unghiile cateva zile) .... acum domne ca dupa 2 dec incoloefectiv nu ma surprinde deloc aceasta noua decalare.. colac peste pupaza, eu cand am facut comanda pe 13 ai zis ca sigur mai sunt in stoc premiumuri, dar ca nu puteti sa trimiteti, iar acum, spui ca nu se stie, ca sa faceti inventarul... e posibil sa raman pe dinafara si dupa ce am asteptat din 13 dupa voi?
.. o firma serioasa, credema ca stiu ce vorbesc, m`ar fi sunat la fiecare decalare si siar fi cerut scuze ca intampina atatea probleme, si ma refer la toti cei care aveau comenzi... oricum nu am incotro si sunt nevoit sa stau dupa voi... poate sa`mi treaca supararea daca o sa fie prezent si vreun bundle bun dupa 2. O zi buna in continuare si... nu prea pot sa zic ca faceti o treaba buna.. nu momentan.
si eu care vroiam COD 5 de xbox 360 , vroiam sa uzez si codul acela de client gameshop, dar vad ca nu e treaba ,la tel nu raspunde nimeni ........
eu nu stiu de ce sunteti atat de mirati ca isi bat joc de voi cei de la gameshop. bine, in mod indirect, fiind total nesimtiti la adresa clientilor. dar cand e de pus un pret cat mai mare, din cauza distribuitorilor, desigur, nu se impotmolesc deloc. si ma gandesc ca unii dintre voi ar fi dat un ban in plus, putin, e adevarat, numai ca sa achizitioneze de la ei, si nu de afara. eu nu reusesc sa inteleg de ce unele firme din romania se comporta de parca iti fac un favor ca iti vand ceva. si inca ceva. face cineva pariu cu mine ca "dupa 2 decembrie incolo" inseamna nu 3, nu 4, ci 10,11?
![]()
Ceea ce ma enerveaza cel mai mult pe mine e ca nu exista o concurenta reala, puternica. Toate problemele astea gen hai sa mutam depozitu cand e varf de sezon si toata lumea cumpara jocuri sau hai sa nu ne grabim ci sa luam lucrurile relaxat ca doar putem mereu sa amanam de la o saptamana la alta data cand vom deveni operationali ar disparea daca ar constientiza ideea ca ar pierde multi bani si clienti asa. Ma uit stupefiat cum la Gameshop produsele sunt mutate in varf de sezon iar in strainatate marii retaileri de jocuri gen Gamestop sau BestBuy etc. scot initiative gen Black Friday in care achizitionezi pachete speciale de jocuri la un pret mult redus ca sa nu mai vorbim ca publica si ghiduri de cumparaturi pentru craciun, permit schimbarea produselor si alte tehnici de vanzare ce asigura fidelizarea clientilor si cresc constant cifra de afaceri a companiei. Nu stiu dar mi se pare ca la noi exista un management absolut execrabil lipsit de idei si fara viziune. Chiar nu isi dau seama magazinele de la noi ca niste chestii de genul asta reduc considerabil vanzarile si ca un comportant mai profesionist ar putea sa ajute la extinderea pietii, la atragere unor noi consumatori atat din mediul "pirateresc" cat si din cei care nu sunt pasionati din jocuri. Ori o mai larga baza de clienti inseamna mai multe venituri si pentru ei. Cateodata ma gandesc ca poate nu vor profit mai mare, ca sunt multumiti cu putinul pe care-l realizeaza acum. Revenind la ideea legata de absenta concuerentei, ei bine tocmai prezenta acesteia ar putea sa-i impunga pe cei de acum, cu o concurenta reala nu-ti permiti sa stai, sa tratezi in sictir la telefon clientii. Ma gandesc ca poate totusi se vor deschide mai multe afaceri in acest domeniu si tinand cont de faptul ca exista libera circulatiei a marfurilor in UE poate vom reusi totusi sa fim o piata normala, si cu vanzari suficient de ridicate incat sa avem si noi XBOX Live si PSN. Gata, ca prea m-am incalzit.
Exista o concurenta care, desi nu e oficiala, e mult mai prompta si mai buna pentru buget: webpredator.
pheidippides -cred ca am raspuns cu maxim respect atat pe acest forum si la email si la PM, nu am zis niciodata ca fac cuiva un favor.
DRAGOS10 - toata lumea e in depozit ca sa grabeasca mutarea.
leggollas11 - Produsul despre care vorbesti se afla in magazine. Daca perioada de asteptare este mare, te rog ia-l de acolo. Trebuia de la inceput sa anunt o data foarte inaintata pentru terminare si nu mai existau discutii, dar au fost oameni care mi-au dat o data si apoi au aparut probleme neprevazute.
PS: Sa nu te superi pe mine, fara legatura cu site-ul: "crede-ma" se scrie cu cratima. "si-ar" se scrie cu cratima.
winkus - ai dreptate, dar nu inteleg de ce necesitatea unei mutari la o firma care sa livreze mai bine, mai corect si mai repede inseamna management fara idei si viziune, mie mi se pare exact invers, adica pierzi acum vanzari - adevarat - dar asiguri un sistem mai bun in viitor.
Despre discutat in sictir la telefon - te rog sa imi spui cu cine ai vorbit, cand si ce anume ti s-a parut la nelalocul lui in conversatie si luam masurile necesare.
Si nu e hilar? Ca un om care aduce jocuri din strainate sa fie concurentul cel mai puternic al Gameshop. Concurent pe care sunt sigur ca ei il trec cu vederea.
winkus - Acuma sa nu ne fie cu suparare - dar o persoana care aduce jocuri si le comercializeaza fara sa ofere factura, fara sa incaseze si sa achite la stat TVA si asa mai departe ...
DRAGOS10 - nu vreau sa mai estimez fara sa stiu exact. Cand aflu mai multe te anunt. Daca il doresti in urmatoarele 7 zile, nu cred ca vom putea onora comanda in acest interval.
RvsS raspunde-mi si mie la intrebare
am inteles, eu il doream pt maine deci iese din discutie , asta e iau de la web
Bookmarks