Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 204 of 452 FirstFirst ... 104 154 194 202 203 204 205 206 214 254 304 ... LastLast
Results 4,061 to 4,080 of 9023

Thread: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii

1. #4061 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Tocmai am fost sunat si eu pentru Mafia II PS3. Vineri sau sambata se face livrarea.

2. #4062 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Tekken 6 PS3 si PSP s-au ieftinit.

3. #4063 SP
    Member Ionutz83's Avatar
    RvsS, o sa aveti la precomanda Assassin's Creed: Brotherhood, si daca da, cam pe cand o sa-l introduceti?
    Multumesc.

4. #4064 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Salut, nu am informatii despre acest titlu in acest moment.

5. #4065 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Razvan, au plecat azi mafiotii spre noi?

6. #4066 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Da.

7. #4067 SP
    Member Hazer's Avatar
    Am vazut ca deja unii au si primit jocul.

8. #4068 SP
    La mine a ajuns. Multumesc GS.
    @Hazer: Asa este, iti inteleg supararea. Pai ori suntem mafioti, ori nu mai suntem.

9. #4069 SP
    Member Hazer's Avatar
    Ai fost sunat cumva inainte de catre cei de la Fan Courier?

10. #4070 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Nu te suna.

11. #4071 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    �n Cluj, primești telefon �nainte cu 10-20 de minute. Mereu așa a fost...(și așa e normal - să verifice dacă ești acasă).

12. #4072 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    In Bucuresti e la fel, m-au sunat de fiecare data.

13. #4073 SP
    Quote Originally Posted by GS0Ls View Post
    Nu te suna.
    Ai primit vreodata un pachet de la ei sau vorbesti sa te afli in treaba? Si mai derutezi si lumea.. E politica firmei asta, indiferent de oras.. se suna pentru a nu veni factorul degeaba pana la tine acasa.

14. #4074 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Depinde de curier, unii suna, unii nu. Noi cerem mereu sa sune, de cele mai multe ori o si fac.

15. #4075 SP
    Quote Originally Posted by Walkman View Post
    Ai primit vreodata un pachet de la ei sau vorbesti sa te afli in treaba? Si mai derutezi si lumea.. E politica firmei asta, indiferent de oras.. se suna pentru a nu veni factorul degeaba pana la tine acasa.
    Am peste 20 de comenzi la GameShop si niciodata nu m-au sunat. Desi imi amintesti de politica firmei, vad ca nu o cunosti, mai bine stai in bancuta ta.

Daca esti din Bucuresti, nu te suna.

16. #4076 SP
    UberDude Honord's Avatar
    I object!
    Sunt din Bucuresti si mereu m-au sunat ( asta insemnand de 14 ori ), nu cunosc pe cineva care sa nu fi primit telefon de la curier, fie ca lucrurile veneau de la gameshop sau nu.

17. #4077 SP
    Ciudat. Eu ma trezesc cu ei la usa, pana la ora 10 dimineata, fara niciun telefon. De la sfarsitul lui 2008 tot dau comenzi la GameShop, nu m-au sunat deloc. Ultima comanda am primit-o ieri.

18. #4078 SP
    Member crazyquark's Avatar
    Quote Originally Posted by GS0Ls View Post
    Am peste 20 de comenzi la GameShop si niciodata nu m-au sunat. Desi imi amintesti de politica firmei, vad ca nu o cunosti, mai bine stai in bancuta ta.

Daca esti din Bucuresti, nu te suna.
    Subscriu, eu am pus livrare la sediul firmei unde lucrez si ma trezesc cu curierul la firma. Nu suna niciodata si m-am plans de asta. M-au prins de multe ori in pauza de masa. Dar na... depinde de zona cred.

19. #4079 SP
    konichiwa zombie chynagods's Avatar
    Razvan,o sa aduceti (incepand cu 19 septembrie ) Ps3 de 320 Gb pachetul cu Move?
    Ceva info ,pret asteptam
    Merci

20. #4080 SP
    Banned Sir Andrew's Avatar
    a doua precomanda de la gameshop la care se intarzie...

degeaba am facut precomanda printre primii la mafia ca oricum nu mi-l da in ziua lansarii.
    deci ce rost mai are? am sa ma uit spre webpredator si altii de acum incolo.

thx gameshop.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.