felicitari pt noul site
in sfarsit o aranjare demna de un shop de gaming si mai ales filtrarea dupa pret care lipsea cu desavarsire
CONGRATZ
LE: prima comanda data pe noul site
am dat fw la mail Razvan sa vezi cum se vede
felicitari pt noul site
in sfarsit o aranjare demna de un shop de gaming si mai ales filtrarea dupa pret care lipsea cu desavarsire
CONGRATZ
LE: prima comanda data pe noul site
am dat fw la mail Razvan sa vezi cum se vede
BoDoPSX - ti-am raspuns.
Comenzile au explodat dupa introducerea noului site. Va multumim pentru sustinere si ne puteti sesiza orice problema de care va mai loviti.
Cate zile tine promotia "zilei"?
O sa mai primiti GH3 cu chitara? Vad ca apare ca "In curand"
1 singura zi tine, acum se schimba.
GH 3 ma tem ca nu mai vine si va iesi de pe site.
Sunt mici probleme pe site, le rezolvam imediat.
"In curand" e sinonim cu "Out of stock".
---------- Post added 24-09-2009 at 11:25 AM ----------
Parerea mea e ca la Promotia zilei ar trebui afisat si pretul standard, sa se vada diferenta de pret.
Daca esti logat din forum sa te intorci pe site nu te lasa de si ar trebuie si un back din forum in site sau poate n am vazut eu
Mircea Badea - good point. De saptamana viitoare asa va fi.
Referitor la In curand - uneori se lanseaza in viitor, alteori e out of stock acum si se va reaproviziona. Din pacate, nu toate se mai produc si la unele nu se mai reaprovizioneaza, asa ca le scoatem de pe site.
Nestea - ok, dam la modicat.
RvsS, vreau sa va felicit pentru noul look.
Daca imi dai voie sa va atrag atentia la cateva chestii. Cred ca ar trebuii sa te uiti la CSS ca apar niste probleme in unele locuri.
Atasez o imagine sa vezi despre ce e vorba.
Sunt niste parametrii care trebuie adaugati, parametrii care asigura compatibilitatea cu mai multe browsere dar probabil ca designerul vostru deja se ocupa de asta.
Nu vreau sa cred ca fac pe desteptul(e dureros de enervant cand altii o fac...stiu) dar credeam ca poate va ajut asa.
Felicitari pentru site, este mult mai practic acum si mult mai bine organizat!!
Astept bundle-urile noi ptr xbox elite si devin si eu client la voi![]()
am cumparat acum 1 an si 8 luni un xbox premimum de 20 gb,de la gameshop,cu garantie de 3 ani.Azi mi-a dat RRod,am incercat sa sun la numarul de la best care l-am primit pe garantie,dar nu este alocat.Intrebarea ar fi,pot primi banii inapoi,avand in vedere faptul ca nu se mai fabrica acest model?Si daca da,cat ar dura toata procedura(cat o tin in service ca sa descopere ca este irimediabila?)
RvsS am comandat si ultima bucata de Armored Core:For Answers pe care o aveati pe stocTotusi domnisoara nu mi-a zis cu cati money sa ma pregatesc . A , si nu s-a putut cum as fi vrut eu , cu livrarea Fifa10 si Mirror's Edge in acelasi timp ... Thx oricum !
Solozaur - exista anuntat un bundle care va veni in curand: Elite + Halo ODST + Halo 3. Pret aproximativ 290 EUR. Este modelul nou de consola.
tray - te rog sa ne contactezi prin email la [email protected] cu numele si numarul de factura pentru orice informatii.
reborn2603 - multumesc pentru printscreen. Nu am cunostinte avansate de programare, dar il dau celor care ne ajuta cu IT-ul sa il puna pe lista de rezolvare.
---------- Post added 25-09-2009 at 03:26 PM ----------
Mircea Badea - s-a rezolvat, multumesc.
Si reducerea la elite simplu cam pe cand? Presupun ca va fi mai ieftina decat bundle-ul respectiv.
Bookmarks