Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 84 of 452 FirstFirst ... 34 74 82 83 84 85 86 94 134 184 ... LastLast
Results 1,661 to 1,680 of 9023

Thread: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii

1. #1661 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    felicitari pt noul site

in sfarsit o aranjare demna de un shop de gaming si mai ales filtrarea dupa pret care lipsea cu desavarsire

CONGRATZ

LE: prima comanda data pe noul site

am dat fw la mail Razvan sa vezi cum se vede

2. #1662 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Hm , si eu am dat comanda , dar mail n-am primit ...

3. #1663 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    check spamm man si seteaza ca nu e spamm

4. #1664 SP
    Gata , thx .

5. #1665 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    BoDoPSX - ti-am raspuns.

Comenzile au explodat dupa introducerea noului site. Va multumim pentru sustinere si ne puteti sesiza orice problema de care va mai loviti.

6. #1666 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    Cate zile tine promotia "zilei"?
    O sa mai primiti GH3 cu chitara? Vad ca apare ca "In curand"

7. #1667 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    1 singura zi tine, acum se schimba.

GH 3 ma tem ca nu mai vine si va iesi de pe site.

Sunt mici probleme pe site, le rezolvam imediat.

8. #1668 SP
    Banned Mircea Badea's Avatar
    "In curand" e sinonim cu "Out of stock".

---------- Post added 24-09-2009 at 11:25 AM ----------

Parerea mea e ca la Promotia zilei ar trebui afisat si pretul standard, sa se vada diferenta de pret.

9. #1669 SP
    Member Nestea's Avatar
    Daca esti logat din forum sa te intorci pe site nu te lasa de si ar trebuie si un back din forum in site sau poate n am vazut eu

10. #1670 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Mircea Badea - good point. De saptamana viitoare asa va fi.

Referitor la In curand - uneori se lanseaza in viitor, alteori e out of stock acum si se va reaproviziona. Din pacate, nu toate se mai produc si la unele nu se mai reaprovizioneaza, asa ca le scoatem de pe site.

Nestea - ok, dam la modicat.

11. #1671 SP
    Member taz@'s Avatar
    Felicitari pt noul site,arata fff bine;succes si la cat mai multe vanzari

12. #1672 SP
    Member reborn2603's Avatar
    RvsS, vreau sa va felicit pentru noul look.
    Daca imi dai voie sa va atrag atentia la cateva chestii. Cred ca ar trebuii sa te uiti la CSS ca apar niste probleme in unele locuri.
    Atasez o imagine sa vezi despre ce e vorba.
    Sunt niste parametrii care trebuie adaugati, parametrii care asigura compatibilitatea cu mai multe browsere dar probabil ca designerul vostru deja se ocupa de asta.
    Nu vreau sa cred ca fac pe desteptul(e dureros de enervant cand altii o fac...stiu) dar credeam ca poate va ajut asa.
    Attached Images Attached Images error-gameshop.jpg

13. #1673 SP
    Member Solozaur's Avatar
    Felicitari pentru site, este mult mai practic acum si mult mai bine organizat!!

Astept bundle-urile noi ptr xbox elite si devin si eu client la voi

14. #1674 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Voua va merge site-ul nou?

15. #1675 SP
    Member taz@'s Avatar
    acuma apare tot cel vechi....ehh rezolva ei repede

16. #1676 SP
    Senior Member tray's Avatar
    am cumparat acum 1 an si 8 luni un xbox premimum de 20 gb,de la gameshop,cu garantie de 3 ani.Azi mi-a dat RRod,am incercat sa sun la numarul de la best care l-am primit pe garantie,dar nu este alocat.Intrebarea ar fi,pot primi banii inapoi,avand in vedere faptul ca nu se mai fabrica acest model?Si daca da,cat ar dura toata procedura(cat o tin in service ca sa descopere ca este irimediabila?)

17. #1677 SP
    RvsS am comandat si ultima bucata de Armored Core:For Answers pe care o aveati pe stoc Totusi domnisoara nu mi-a zis cu cati money sa ma pregatesc . A , si nu s-a putut cum as fi vrut eu , cu livrarea Fifa10 si Mirror's Edge in acelasi timp ... Thx oricum !

18. #1678 SP
    Banned Mircea Badea's Avatar
    RvsS, chiar exista diferenta de pret intre PS3 si X360 la DJ Hero, sau e greseala?

19. #1679 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Solozaur - exista anuntat un bundle care va veni in curand: Elite + Halo ODST + Halo 3. Pret aproximativ 290 EUR. Este modelul nou de consola.

tray - te rog sa ne contactezi prin email la [email protected] cu numele si numarul de factura pentru orice informatii.

reborn2603 - multumesc pentru printscreen. Nu am cunostinte avansate de programare, dar il dau celor care ne ajuta cu IT-ul sa il puna pe lista de rezolvare.

---------- Post added 25-09-2009 at 03:26 PM ----------

Mircea Badea - s-a rezolvat, multumesc.

20. #1680 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Si reducerea la elite simplu cam pe cand? Presupun ca va fi mai ieftina decat bundle-ul respectiv.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 84 of 452 FirstFirst ... 34 74 82 83 84 85 86 94 134 184 ... LastLast