Daca tu zici ca daca pui o chestie de 5 KG pe ea si e mai bine aerisita, e grav. E o presupune foarte mare asupra consolei si nu m-ar mira sa cedeze. Mai bine iti sprijineai biroul pe 2 Xbox-uri.
Daca tu zici ca daca pui o chestie de 5 KG pe ea si e mai bine aerisita, e grav. E o presupune foarte mare asupra consolei si nu m-ar mira sa cedeze. Mai bine iti sprijineai biroul pe 2 Xbox-uri.
Poate-s dvd-uri cu backup la pozele din vacanta. Toti sunteti sfinti, nu ? Nimeni de-aici nu s-a uitat niciodata la un film dvdrip si n-a jucat niciodata un joc de pc luat din surse mai neoficiale ? E usor sa arunci cu pietre, chiar si daca n-ai dovezi CLARE ca acolo sunt dvd-uri pirat.
Daca venea cu verbatim-uri pe care scria cu o carioca titluri de jocuri si zicea ca le vinde - da, atunci trebuia hulit, dar asa ? Uitati-va la titlul thread-ului, e coltul fiecaruia, unii au 1000 de jocuri originale si probabil le tin in vitrina (poate si sigilate) - e treaba lor, sunt colectionari, ii inteleg perfect.
Altii au un xbox modat si cateva verbatim-uri. Atata timp cat nu fac tam-tam cu asta si nu le scot la vanzare...care-i problema ? E riscul lor sa fie banata consola. Nu mai au garantie pe consola. Isi uzeaza unitatea optica cu discuri blank. Asta e.
Am gasit in sfarsit un dulapior pe gustul meu in care sa imi tin joacele. Me happy now. Le tineam aruncate prin toata casa. Acum imi e mai mare dragul cand ma uit la micul meu cabinet umplut cu diverse "goodies"![]()
Nu prea stă bine consola acolo, ar arăta mai ok l�ngă un volum de gramatică. Oh wait, �ți lipsește din colecție.
Bookmarks