Cred ca ar fi bine sa va mutati AICI pt astfel de discutii.
Cred ca ar fi bine sa va mutati AICI pt astfel de discutii.
Vezi ce faci cu jocurile alea pe acolo, ca ai cam multe carcase negre. Daca intelegi ce vreau sa zic. Sau mai pe scurt, cum zicea cineva pe aici : Ma'ntelegi ?![]()
Tocmai asta este. Ca am inteles cred. Vreau sa inteleg daca este in spirit de gluma sau nu.
Edit : Pai ce sa intelegi pe forum daca e sau nu in spirit de "fun" ? lol
Pai tocmai asta este. Fiecare face ce vrea cu lucrurile lui. Nu te opreste nimeni sa downloadezi ceva. In schimb ar putea sa existe respectul, fata de cei care le cumpara originale, in a nu-ti posta aici "colectia" de verbatim-uri.
da, dar macar sa aibe bunul simt sa nu le puna in poza "pentru ca vezi doamne ce colectie impresionanta de jocuri am". pana la urma e alegerea fiecaruia ce face acasa, dar cand vin pe forum ar fi de preferat sa lase warez-ul acolo unde ii este locul. ce mai urmeaza, sa postam un joc "facut la comanda", cu carcasa neagra si box-art scos la imprimanta pe o foaie A4 pe ce ne-am cumparat azi?
Nu neaparat sa ne laudam cu colectia de dvd-uri piratate,dar unii exagereaza cand vad un verbatim langa o consola,poate s-a intamplat sa fie acolo in momentul in care a fost facuta poza si sa nu fie neaparat cu jocuri de ps2/xbox/whatever.Si nu cred ca a existat/exista un membru care sa se laude cu colectia de verbatimuri
Atat mai zic,ca sa nu fac prea mult offtopic.
Ok, ok, am inteles ideea, da la toti raspundeti cu o parere despre colt (exclud aici "verbatimurile"), la mine cum e?
Bookmarks